- 6 Kasım 2012
- 490
- 185
- 73
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #25.421
Evet gözümün önünden gitmio. daha sonrada oldu tekmeler ama oyle olmadi gobek acikta geziom yakalayim die. Allah im nasi bi mucize bunlar yaaSen ciddimisin ya benim bile Gözlerim doldukurban olduğum yaradanım.
evet durup durup esime diyorum guluo ama benim hissettigim yogun duygular yok. kiyafetten daha olurmu bilmiyorum ilk defa gordum zaten :)Bende o duruma çok şahit oldum canım hatta kiyafetten doğru karnim şişiyor:) ama eşime kısmet olmadı göstermek oyüzden de abarttigimi düşünüp inanmıyor:) ama bu ayda kemikleri kasları çok gelistiginden hissetmemiz normalmis:)
kotu deildir bence canim buyumeyen hic biyerimiz yok bak normalmiste iyi dusun canimmmmYa arkadaşlar benim bir sıkıntim var inşallah kötü bişey değildir göğsümde bir ben vardı o bu ara büyüdü nette araştırdım hamilelik döneminde buyume ve yeni benlerin olusmasi olabiliyomus ama haftasonu kontrolum var cildiyeyede randevu alicam gostericem inşallah kötü bişey değil dir
Canım Zeynep kâmilden randevu almak için antenatal takipten randevu veriliyor diye biliyorum normal gebe izlem de oluyormu ki gidince yapıyorlar mı hemenzeynep kamilden randevu almak ıcın ayrıntılı ultrason demeyeceksınız 182 ye '' gebelık izlem'' dıyeceksınız hanımlar
aklınızda olsun. yoksa haftalar boyunca alamazsınız
arkadaşımın arkadaşı benim değil ama insan yakın çevresinde yaşanınca istemsiz etkileniyor.Üstüne hamilelik hormonları da eklenince daha da etki artıyor.Rabbim yerinde rahat yatırsın inşallahCanım ben de bugün duydum o olayı yaa, İstanbul Erdem Hastanesi'nde oldu dimii? Off çok üzülmüştüm duyunca demek senin arkadaşınmış, başınız sağolsun
ben bir haftadır görüyorum ama çok hafif tabi eşimde elini koydu o anda eline vurdu babasının bal kızım :) eşim elini nasıl çektiğini anlamadı .Çok garip bişey deyip durdu ağzı kulaklarındaevet durup durup esime diyorum guluo ama benim hissettigim yogun duygular yok. kiyafetten daha olurmu bilmiyorum ilk defa gordum zaten :)
benimki o an yoktu ya belki yasamayinca anlayamdi insallah siklasinca oda yasar. cok guzel yaa ordan cikarip opup yerine koyasim varben bir haftadır görüyorum ama çok hafif tabi eşimde elini koydu o anda eline vurdu babasının bal kızım :) eşim elini nasıl çektiğini anlamadı .Çok garip bişey deyip durdu ağzı kulaklarında
bizde sürekli takip ediyorduk denk geldi.Bundan sonra sürekli hissedicez görücez inşallahbenimki o an yoktu ya belki yasamayinca anlayamdi insallah siklasinca oda yasar. cok guzel yaa ordan cikarip opup yerine koyasim var
gidince ne yapıyorlar fikrim yok. bildiğim şey gebe izlem denilip randevu aldıkları.Canım Zeynep kâmilden randevu almak için antenatal takipten randevu veriliyor diye biliyorum normal gebe izlem de oluyormu ki gidince yapıyorlar mı hemen
ben de olmadı pekArkadaşlar bu goguslerin kahverengi kısmının koyulasmasi çok sınır bozucu değil mi? Ne zaman geçecek tecrübeli anneler???
benim gittiğim doktor bize ilk başta bakıcam daha sonra sizede gösterip anlatıcam dedi .15 20 dk baktı inceledi sonra bizede hem gösterdi hem anlattı ben memnun kaldımben radyolojiye gitmistim aynisini yapti konusmuya aa filan dio kendi kendine dedim kesin bisi var en Sonunda cok keyif duskunu olucak suna bakın diyince icim rahatladi snra verdi raporu tmm dr gosterdim cok sukur bisi yok ama az yorum yapsalar nolur. odada klasik muzik calio los isik icim daralmisti
ben de vardoğum çizgisi olan varmı kızlar bende daha bişey yok ta merak ettim başladımı sizlerde diye
doğum çizgisi olan varmı kızlar bende daha bişey yok ta merak ettim başladımı sizlerde diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?