- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #25.441
Yaa evet cok merak ediyorumm.gerci 4 boyutluda biri farkli gibi geldi ama yinede su durumda her bebek birbirine benziyo.gobek cikti bayagi.bazilari cok diyor.doktorum tek bebekde bile anca boyle olurdu dedi.zaten kiloli basladim ama kendim hic kilo almadim simdilik.bakalin son aylarda 3 lu rakamlara cikmam insallah.ama mutlaka tek bebeve gore fazladir.sizleri gormedigim icin yorum yapamiyorumNasip işte ya. Acaba tıpa tıp birbirlerine mi benzicekler çok Heyecanlı bir bekleyiş olacak seninki. Göbeğin bizimkilerden fazla çıkmıştır
Benim alttan basladi canimAlt kısımdan yukarı doğru başladı bende de :) ve ailemde hiç kimse de görmedim kendimde görünce şaşırdım çok
Ay masallah daha bisey cok cikmamis ne guzelKizlarrr buda benim göbüsümmm
Gecen bende biraz biseyler aldim bayagi tuttu.indirimlerini takip etmek lazim heralde.internette firsat bolumlerinde bazen guzel seyler oluyomus canime bebege gittim bugun. bişiler aldım
indiirm var ama hep sıfır kollu tarzı cıtcıtlı badılere var :=)Gecen bende biraz biseyler aldim bayagi tuttu.indirimlerini takip etmek lazim heralde.internette firsat bolumlerinde bazen guzel seyler oluyomus canim
Evet aynen yaz bitiyoya.bi kac tulum gordum 2li ama cok cesit yok.bende tuluma doymuyorum hep tulum alasim varindiirm var ama hep sıfır kollu tarzı cıtcıtlı badılere var :=)
gercı ben minnoşu bi müddet kundaklayacagımEvet aynen yaz bitiyoya.bi kac tulum gordum 2li ama cok cesit yok.bende tuluma doymuyorum hep tulum alasim var
Evet cnm Cezayir'deyim:) teşekkür ederim.cezayir demisin ? allah yardımcın olsun canım...
Doktorum TOBB veya Liv hastanesi dedi. Ben Seçilen hastaneyi ama önce bi bakmam lazım. Cezayir'de yaşıyorum. Sen nerde yaşıyorsun?Ankarada nerde yapacan canim.sen nerde yasiyosun.benim annemde cokkk uzaklarda ama mecbur birkac ay kalacak
Yaaa .kocamda kundak diyor saglikli diye.ben kiyamiyorum.ama hepimizde oyle buyuduk sonuctagercı ben minnoşu bi müddet kundaklayacagımama yine de cok sey gerekecek
Bende ankaradayim canim.onum icinmerak ettim.doktorunda ankarada ozaman.ay zor degilmi onca yoldan gelip ugrasmak.Allah yardimcin olsun canim yaa.benden beterlerde varmisDoktorum TOBB veya Liv hastanesi dedi. Ben Seçilen hastaneyi ama önce bi bakmam lazım. Cezayir'de yaşıyorum. Sen nerde yaşıyorsun?
bana da kundak neymıs dıyorlar. kalça kısmından asagısı bol olacak. özel kundaklar var yani onlardan :=)Yaaa .kocamda kundak diyor saglikli diye.ben kiyamiyorum.ama hepimizde oyle buyuduk sonucta
mesela şu tarzYaaa .kocamda kundak diyor saglikli diye.ben kiyamiyorum.ama hepimizde oyle buyuduk sonucta
E bebekde pakette gormustum.oyyy ben kiyamam.kuzularima.genis genis yatsinlar.zaten benimkiler son.zamanlarda yeterince sıkışacaklarrbana da kundak neymıs dıyorlar. kalça kısmından asagısı bol olacak. özel kundaklar var yani onlardan :=)
Aaa guzelmis aslinda.belkide el kol sallanmayinca daha rahat uyurlarmesela şu tarz
evet, bu şekilde kolay kolay uyanmıyorlarmıs da..Aaa guzelmis aslinda.belkide el kol sallanmayinca daha rahat uyurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?