2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Nasip işte ya. Acaba tıpa tıp birbirlerine mi benzicekler çok Heyecanlı bir bekleyiş olacak seninki. Göbeğin bizimkilerden fazla çıkmıştır
Yaa evet cok merak ediyorumm.gerci 4 boyutluda biri farkli gibi geldi ama yinede su durumda her bebek birbirine benziyo.gobek cikti bayagi.bazilari cok diyor.doktorum tek bebekde bile anca boyle olurdu dedi.zaten kiloli basladim ama kendim hic kilo almadim simdilik.bakalin son aylarda 3 lu rakamlara cikmam insallah.ama mutlaka tek bebeve gore fazladir.sizleri gormedigim icin yorum yapamiyorum

Surrender merve100 bakalım bende ne zaman çıkacak yada çıkacakmı? görümcemin izi hala duruyor kızı 6 yaşında bazılarınd kalıyormuş korkutmak gibi olmasın :)

Hayırlısı artık ne diyelim :) daha neler olucak kimbilir meme etrafı koyulaşması çok oldu mesela çatlak falan yok ama hafiften selülit başladı belimde Ağrı var doktor fıtık dedi kıllanmaları hiç demiyorum bile

Doktorum TOBB veya Liv hastanesi dedi. Ben Seçilen hastaneyi ama önce bi bakmam lazım. Cezayir'de yaşıyorum. Sen nerde yaşıyorsun?
Bende ankaradayim canim.onum icinmerak ettim.doktorunda ankarada ozaman.ay zor degilmi onca yoldan gelip ugrasmak.Allah yardimcin olsun canim yaa.benden beterlerde varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…