- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #25.461
Vallaha iyimis.bende birer tane alayim olmadi.ayy herseyi alasim varkundakta önemli nokta; Bebeğiniz kundak içerisinde ayak ve bacaklarını çok rahat hareket ettirebilir. Kollarını hareket ettirmesini engeller. Bu sebeple kalça çıkığı ve diğer ortopedik problemlere yol açmaz.
bir de kış bebeği olacagı için iyi olur diye düşünüyorum.Vallaha iyimis.bende birer tane alayim olmadi.ayy herseyi alasim var
Ay evet yaa kışın lahana gibi saracaz heralde amann üşümesinler diye.bir de kış bebeği olacagı için iyi olur diye düşünüyorum.
benımde öyle
kışın daha iyi oluyormus güya öyle dıyorlar :=)Ay evet yaa kışın lahana gibi saracaz heralde amann üşümesinler diye.
Evet daha guclu daha dayanikli olurmuş kış bebelerikışın daha iyi oluyormus güya öyle dıyorlar :=)
Ben bütün kontrollerimi Ankara'da yaptırıyorum bir de. 22. Haftada gelicem mesela Detaylı ultrason için. 2 uçak değiştiriyorum. Çocuk havada doğmazsa iyi :) 32. Haftada da doğum iznine çıkıcam inşallah :)Bende ankaradayim canim.onum icinmerak ettim.doktorunda ankarada ozaman.ay zor degilmi onca yoldan gelip ugrasmak.Allah yardimcin olsun canim yaa.benden beterlerde varmis
benim kilodan dolayı çatlamıştı zaten o yüzden hiç takmıyorum .ince ince var.göğsümde koyulaşma olmadı selülit zaten varHayırlısı artık ne diyelim :) daha neler olucak kimbilir meme etrafı koyulaşması çok oldu mesela çatlak falan yok ama hafiften selülit başladı belimde Ağrı var doktor fıtık dedi kıllanmaları hiç demiyorum bile
gözümle gördüm duruyor o çizgi internettende araştırdım bazısında nadirde olsa kalabiliyormuşyok o hamile kadınlara özel bir durummus. o çizgi eskiden ne kadarlık hamıle oldugunu söylermıs
güya
öyle derler
bende alcam bunlardanmesela şu tarz
kalırsa da napalım artıkgözümle gördüm duruyor o çizgi internettende araştırdım bazısında nadirde olsa kalabiliyormuş
benimde var canım daha 3.ayda belirmeye baslamisti smdi daha koyudoğum çizgisi olan varmı kızlar bende daha bişey yok ta merak ettim başladımı sizlerde diye
masallah kuzularaGünaydın herkese. T the angellll benim sıpa da vurunca göbeğim kıpırdıyo maşallah onlara
Ay dün gece ruyamda bebegim erken doğmuş ama bayaa iriydi dedim içime geri koycam sonra doğurcam ciğerleri gelişmemiştir belki falan. Çok değişık ya tombik tombik nasıl sardım sarmaladım bağrıma bastım içim titriyordu heyecanda. Sağlıkla gelsin inşallah cümlemizin.
Bende bayadir var, erken basladı ama koyulasma ya da ilerleme olmadı. İlk cıktıgı gibi duruyordoğum çizgisi olan varmı kızlar bende daha bişey yok ta merak ettim başladımı sizlerde diye
Ya arkadaşlar benim bir sıkıntim var inşallah kötü bişey değildir göğsümde bir ben vardı o bu ara büyüdü nette araştırdım hamilelik döneminde buyume ve yeni benlerin olusmasi olabiliyomus ama haftasonu kontrolum var cildiyeyede randevu alicam gostericem inşallah kötü bişey değil dir
Arkadaşlar bu goguslerin kahverengi kısmının koyulasmasi çok sınır bozucu değil mi? Ne zaman geçecek tecrübeli anneler???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?