2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kundakta önemli nokta; Bebeğiniz kundak içerisinde ayak ve bacaklarını çok rahat hareket ettirebilir. Kollarını hareket ettirmesini engeller. Bu sebeple kalça çıkığı ve diğer ortopedik problemlere yol açmaz.

Vallaha iyimis.bende birer tane alayim olmadi.ayy herseyi alasim var

Bende ankaradayim canim.onum icinmerak ettim.doktorunda ankarada ozaman.ay zor degilmi onca yoldan gelip ugrasmak.Allah yardimcin olsun canim yaa.benden beterlerde varmis
Ben bütün kontrollerimi Ankara'da yaptırıyorum bir de. 22. Haftada gelicem mesela Detaylı ultrason için. 2 uçak değiştiriyorum. Çocuk havada doğmazsa iyi :) 32. Haftada da doğum iznine çıkıcam inşallah :)

benim kilodan dolayı çatlamıştı zaten o yüzden hiç takmıyorum .ince ince var.göğsümde koyulaşma olmadı selülit zaten var anne olmak kolay değil tabiki bunlarda bebişlerin hediyesi çok derin çatlaklar olmasın yeter

gunaydinnnn kizceler... aksam yattim oglusum yine tepikliodu esime seslendik kos diye bu sfer gordu gozleri doldu gulmekle aglamak arasinda kaldi.bende oyle ama agladim ben. sonra elini koydu yavrum babasini hissetti heralde vurduda vurdu Maşallah snra şovu bitirdi babamiz optu oglusunu sonra beni optu uyuduukkk sukrede sukrede uyudum Rabbim herkese ver dedim. bu nasil guzel nasi kutsal bir hismis cok sukur ki biz yasiyoruz. Insallah saglicakla kucagimiza da alabiliriz.

Günaydın herkese. T the angellll benim sıpa da vurunca göbeğim kıpırdıyo maşallah onlara

Ay dün gece ruyamda bebegim erken doğmuş ama bayaa iriydi dedim içime geri koycam sonra doğurcam ciğerleri gelişmemiştir belki falan. Çok değişık ya tombik tombik nasıl sardım sarmaladım bağrıma bastım içim titriyordu heyecanda. Sağlıkla gelsin inşallah cümlemizin.

masallah kuzulara ayyy ruyani okurken yasadim resmen. hep bilincaltimizin vermis oldugu seyler. insallah saglikla gelsinler. bende sevmedigim.birini bi dovuodum evire cevire suratina vura vura oyle uyandım. yegenimin kres ogretmeniydi kresten alinca cocugu sevmiomus bizimkide olecek ogretmenim die die. ama karinin umrunda deil kizmistim ctsi oyle gorunce bilincaltima yerlesmis ruyamda hallettim onu

Günaydın ,mutlu sabahlar minik hamileler
Benim de tekmeler hissediliyor ama sanki ben dışardan hareket ettiğiini göremiyorum ,neden ki acaba ..
Bir de midenizin durumu nasıl , benim çok değişken deli gibi bulanmasa da arada geliyor..

günaydın kızlar, bebek arabalarına bakmaya basladık çok zor ya, mamaspapas armadillo flip veya mamaspapas urbo 2 modelleri var aklımda simdilik, puset ve ana kucağı cıkarılıp takılsın, cift yönlü olsun, tekerlekleri silikonlu olsun, kolay katlansı ve hafif olsun istiyorum,

Yaa benim de bir kaç yerimde ben çıktıı, hamilelikte normalmiymiş, ben de doktora soracaktımm. off bunlar da geçmiyor bir daha, inşallah olur olmadık yerlerde çıkmaz

Arkadaşlar bu goguslerin kahverengi kısmının koyulasmasi çok sınır bozucu değil mi? Ne zaman geçecek tecrübeli anneler???

Benim nerdeyse tamamı kahverengi oldu yaa, gittikçe de aşağı doğru büyüyo sankiii kahverengilik, bir de bebeğin o kısmı komple ağzına alması gerekiyomuş emerken, benimkini nasıl alıcak o küçücük ağzına çok merak ediyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…