- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #25.581
hep unutuyorum. senın 2 tane minnoştu dimiE bebekde pakette gormustum.oyyy ben kiyamam.kuzularima.genis genis yatsinlar.zaten benimkiler son.zamanlarda yeterince sıkışacaklarr
canim ne mutlu sana ve tebrik ederim seni zor bi karar verip evlat edinmissin insallah kendi evladin olunca digeriyle ayirt etmezsin
benim doktorum 24-28 haftalarda yaptır dediBilmiyorum ki canım, ama 19+3 ile 20. hafta yaptırmak arasında bir fark olacağını sanmıyorum, ben de telefonda sordum bana öyle demişti hemşire, henüz yaptırmadım o yüzden Cumartesi doktoruma sorup öyle karar vereceğim..
beni yanlis anlamani istemem. egerki evladim olmasaydi bendr evlat edinmeyi dusunen biriydim.tvlerden goruyoruz ya kendi cocugu olunca digerini ben dogurmadim die atiolar vs. ben sana oylesin kesinlikle demiyorum yanlis anlasilmak asla istemem. sadece aklima takildi sormak istedim..Yoo hiç zor bir karar değildi... 1 yıllık evliyken aldık kızımızı.... Henüz 3 aylıktı minicik.. Doğurmak değil ki önemli olan.. O benim canımm, evladım yavrum, prenses kızım..... Kendi çocuğum o benim... Kardeşi olunca da neden iki cocuğumu ayırayım ki anlayamadım ? 2.çocuğu olanlar ayırıyor mu?
biz de baktık dün biraz. çift yönlü, kolay katlanan, hafif ve en önemlisi arabaya sıgması lazım :=)günaydın kızlar, bebek arabalarına bakmaya basladık çok zor ya, mamaspapas armadillo flip veya mamaspapas urbo 2 modelleri var aklımda simdilik, puset ve ana kucağı cıkarılıp takılsın, cift yönlü olsun, tekerlekleri silikonlu olsun, kolay katlansı ve hafif olsun istiyorum,
evlat edinmişsin yeni evladını da bekliyorsun.Yoo hiç zor bir karar değildi... 1 yıllık evliyken aldık kızımızı.... Henüz 3 aylıktı minicik.. Doğurmak değil ki önemli olan.. O benim canımm, evladım yavrum, prenses kızım..... Kendi çocuğum o benim... Kardeşi olunca da neden iki cocuğumu ayırayım ki anlayamadım ? 2.çocuğu olanlar ayırıyor mu?
benım doktor bu konuda yorum bile yapmadı. bu işlerle saglık ocagı ılgılendıgı ıcın onlar zamanı belırlıyor diye bılıyorumbenim doktorum 24-28 haftalarda yaptır dedi
Ay evet canim aynennn iki tane pitircik.bakalim nasil gunler bekliyor.buraya girmeye firsatim olacakmi.artik birbirlerini yer dururlar buyudukce.hep unutuyorum. senın 2 tane minnoştu dimi
ayy düşünemıyorum. biri aglayınca dıgerını uyandıracak
yerım onların popişini
ne guzel etmişsin evlat edınmekleYoo hiç zor bir karar değildi... 1 yıllık evliyken aldık kızımızı.... Henüz 3 aylıktı minicik.. Doğurmak değil ki önemli olan.. O benim canımm, evladım yavrum, prenses kızım..... Kendi çocuğum o benim... Kardeşi olunca da neden iki cocuğumu ayırayım ki anlayamadım ? 2.çocuğu olanlar ayırıyor mu?
ben temizlemiyorum gayet iyi yaşıyorum tozlarımla beraber mutluyuz.Sağlığımız yerinde olsun bebişler iyi olsun gerisini boşver.temizlemeResmen misafir gelmese evi hiç temizlemicem ya. Haftasonu misafirim var o güne kadar nasıl beklerim. Bana gaz versenize ya nasıl temizlicem bu evi
ya çok şeker olur ama onlar. her seyden 2 taneAy evet canim aynennn iki tane pitircik.bakalim nasil gunler bekliyor.buraya girmeye firsatim olacakmi.artik birbirlerini yer dururlar buyudukce.
bence bir yılın sonunda çok iyi iki arkadaş olurlar :)Ay evet canim aynennn iki tane pitircik.bakalim nasil gunler bekliyor.buraya girmeye firsatim olacakmi.artik birbirlerini yer dururlar buyudukce.
ben de hafta da bır elımı bişilere atıyorumben temizlemiyorum gayet iyi yaşıyorum tozlarımla beraber mutluyuz.Sağlığımız yerinde olsun bebişler iyi olsun gerisini boşver.temizleme
beni yanlis anlamani istemem. egerki evladim olmasaydi bendr evlat edinmeyi dusunen biriydim.tvlerden goruyoruz ya kendi cocugu olunca digerini ben dogurmadim die atiolar vs. ben sana oylesin kesinlikle demiyorum yanlis anlasilmak asla istemem. sadece aklima takildi sormak istedim..
evlat edinmişsin yeni evladını da bekliyorsun.
evlat evlattır.
sağlıkla büyüt kuzucuklarını annesi.
güzel günlerini gör.
sevgiler.
Hahaha aynen oyle oldu zatenn.komedi gibi bisey ikiz videolarini izliyorumda bazenn.Allahin isi iste.bakalimm neler bekliyo.saglikli olsunlarda butun minnoslarimiz.dusunse seninkinden iki taneya çok şeker olur ama onlar. her seyden 2 tane
ılk zamanlar zor olur ama ne guzel 1 tanesı pıyangodan cıkmıs gıbı olur
çünkü ıkısı de aynı yerde oldugu için tek gebelıkle bitecek iş
yalnız bneim olaya bakıs acıma bak
mantık: aradan cıkmıs oldu
diğeri piyangodan gibi
Evet canim ilk sene zorluk cekecem mutlaka ama ilerde sıkılmadan oynarlar heralde birbirleriyle bende rahat ederimbence bir yılın sonunda çok iyi iki arkadaş olurlar :)
sen de, onlar beraberce oyun oynarken, o zaman dinlenirsin :)
ekleştiniz dimi
kendi doğurduğu çocuklar arasında ayrım yapan anneler de var toplumda canım ona bakarsan [kız/erkek ayrımı, birini diğerinden daha çok sahiplenme gibi ...]Kötü niyetle söylediğini tahmin etmiyorum cnm ama yine de toplumda malesef sadece doğurduğun bebek kendi çocuğunmuş gibi bir algı oluşmasına karşıyım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?