2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canim ne mutlu sana ve tebrik ederim seni zor bi karar verip evlat edinmissin insallah kendi evladin olunca digeriyle ayirt etmezsin

Yoo hiç zor bir karar değildi... 1 yıllık evliyken aldık kızımızı.... Henüz 3 aylıktı minicik.. Doğurmak değil ki önemli olan.. O benim canımm, evladım yavrum, prenses kızım..... Kendi çocuğum o benim... Kardeşi olunca da neden iki cocuğumu ayırayım ki anlayamadım ? 2.çocuğu olanlar ayırıyor mu?

beni yanlis anlamani istemem. egerki evladim olmasaydi bendr evlat edinmeyi dusunen biriydim.tvlerden goruyoruz ya kendi cocugu olunca digerini ben dogurmadim die atiolar vs. ben sana oylesin kesinlikle demiyorum yanlis anlasilmak asla istemem. sadece aklima takildi sormak istedim..

biz de baktık dün biraz. çift yönlü, kolay katlanan, hafif ve en önemlisi arabaya sıgması lazım :=)

evlat edinmişsin yeni evladını da bekliyorsun.
evlat evlattır.
sağlıkla büyüt kuzucuklarını annesi.
güzel günlerini gör.
sevgiler.

ne guzel etmişsin evlat edınmekle

Resmen misafir gelmese evi hiç temizlemicem ya. Haftasonu misafirim var o güne kadar nasıl beklerim. Bana gaz versenize ya nasıl temizlicem bu evi
ben temizlemiyorum gayet iyi yaşıyorum tozlarımla beraber mutluyuz.Sağlığımız yerinde olsun bebişler iyi olsun gerisini boşver.temizleme

Ay evet canim aynennn iki tane pitircik.bakalim nasil gunler bekliyor.buraya girmeye firsatim olacakmi.artik birbirlerini yer dururlar buyudukce.
ya çok şeker olur ama onlar. her seyden 2 tane
ılk zamanlar zor olur ama ne guzel 1 tanesı pıyangodan cıkmıs gıbı olur
çünkü ıkısı de aynı yerde oldugu için tek gebelıkle bitecek iş

yalnız bneim olaya bakıs acıma bak
mantık: aradan cıkmıs oldu
diğeri piyangodan gibi

Kötü niyetle söylediğini tahmin etmiyorum cnm ama yine de toplumda malesef sadece doğurduğun bebek kendi çocuğunmuş gibi bir algı oluşmasına karşıyım.....

Hahaha aynen oyle oldu zatenn.komedi gibi bisey ikiz videolarini izliyorumda bazenn.Allahin isi iste.bakalimm neler bekliyo.saglikli olsunlarda butun minnoslarimiz.dusunse seninkinden iki tane

Kötü niyetle söylediğini tahmin etmiyorum cnm ama yine de toplumda malesef sadece doğurduğun bebek kendi çocuğunmuş gibi bir algı oluşmasına karşıyım.....
kendi doğurduğu çocuklar arasında ayrım yapan anneler de var toplumda canım ona bakarsan [kız/erkek ayrımı, birini diğerinden daha çok sahiplenme gibi ...]
T the angellll nun da iyi niyetle, sadece sesli düşünerek böyle dediğinden eminim.
insanlar kendi çocuklarını ayırırken, "kendi" doğurmadığı çocuğu ayırır mı gibi bir düşünce gelebilir insanın aklına.
ama senin sevgi dolu mesajlarından anladığım kadarıyla, sen zaten ikinci bebeğini bekliyorsun. ilk değil ki...
sağlıkla kavuşun.
mutlu olun iki minik kızınızla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…