2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben -2,5 kilodayim. Ben napiyim
Tek derdimiz o olsun :))

Ay benim de dün oldu.yerleri süpürürken aktığını hissettim .korktum ama bi daha olmayınca üstünde durmadım.kontrolüme de 3 hafta var
Ben pzt sorar haber ederim sana canım. Ben de sabah yanma ve kopkoyu bi idrarla uyandım sabah ama 2 gündür doğru düzgün su içmemiştim. Acaba enfeksiyonum hortladı da ondan mı oldu acaba dedim. Gerçi çok az geldi ama yinede korktum yani.

Ankarada ayrintili ultrasona nerde gidiyo ne kadar veriyosunuz? Benim doktor dogrudan bir doktoru onerdi. Prof, riskli gebelik uzmaniymis, ozel muayenehane. 400 tl dedi. Kendi doktorum direkt o doktora yonlendirdi diye baska arastirmaya girmedim ama cok pahali degil mi ya

Geçmiş olsun csnım.su içmek önemli valla.
Benim de 2 gün yanma oldu idrarımı yaparken tahlil yaptırfım biişey çıkmadı canım.su içmeyi ihmal etme .

Ben -2,5 kilodayim. Ben napiyim
Tek derdimiz o olsun :))

Ben de senin gibiyim.. 2.8gr faln verdm daha verdigimin basindaym oynama bile yok. Daha yeni de atistik esimle.yemiyosun cocuk soyle olursa boyle olursa dio canm skldi off. Hayatmda kilo almadgma ve istahszlgma uzulcegm gelmezdi aklima

Okadar guzel bisey yapmissinki Allah seni bu sekilde odullendirmis.Ayni olay bir tanidigimizinda basina gelmisti.Allah saglik sihhat versin iki kizinada.

Çok pahalıymış gerçekten. Bende prof.a riskli gebelik uzmanına gidicem eskişehirde özel muayenehanesine 250 dedi bana.

Geçmiş olsun csnım.su içmek önemli valla.
Benim de 2 gün yanma oldu idrarımı yaparken tahlil yaptırfım biişey çıkmadı canım.su içmeyi ihmal etme .
Sabahtan beri şişe emzik gibi ağzımda zaten su gerçekten çok önemli az içtiğin gün anlıyosun hemen farkı.

Canim ben prof.dr.aydan asyali biriye gittim.riskli gebelikk uzmani.ikiz oldugu ve ortak oldugu hastaneye gittigimmicin kontrollere 450 yaptilar canim.

Canim ben prof.dr.aydan asyali biriye gittim.riskli gebelikk uzmani.ikiz oldugu ve ortak oldugu hastaneye gittigimmicin kontrollere 450 yaptilar canim.

Ben de 8 eylülde gireceğim ayrıntılı ultrasona... 300 tl ödeyeceğiz.. Bu işlem sırasında doktor mu bulunuyor.. Benim gittiğim hastanede radyoloji uzmanı girecek gibi anladım ama....

kendimi ikinci sınıf insan gibi hissediyorum hiç mi saygıları yok. Hepsinin gözü alacağım 4 aylık izinde bu kadar olmaz ki kendimi yiyorum 3 yıl emek verdiğim işimden farklı bir birime gönderilmek çok zoruma gidiyo

Çok pahalıymış gerçekten. Bende prof.a riskli gebelik uzmanına gidicem eskişehirde özel muayenehanesine 250 dedi bana.
Sehir vr doktorun isim farki muhtemrlen... 250 yine iyiymis. Neyse vericez artik

Benim de ayni doktor. Koru'ya gidiyorum ben de, ordan doktorum yonlendirdi. Belki bana da 450 demistir de anlamamisimdir gurultu vardi 400unu anladim bi :) nasil gecti peki memnun muydun?

Ben de 8 eylülde gireceğim ayrıntılı ultrasona... 300 tl ödeyeceğiz.. Bu işlem sırasında doktor mu bulunuyor.. Benim gittiğim hastanede radyoloji uzmanı girecek gibi anladım ama....
Canim radyolog da diyen var baska birim de... Ama benim gidecegim kadin dogumcu, riskli gebelik uzmaniymia. Herhalde hepsi yapabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…