- 11 Şubat 2013
- 500
- 375
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #25.541
Ben -2,5 kilodayim. Ben napiyimKızlar günaydin bana yardımcı olabilir misiniz ben 20 haftalik gebeyim sadece 2,5 kilo aldım karnım dışardan hamile olduğum anlasilmayacak kadar küçük az önce bi tanidikla karsilastim 5 aylık deyince inanmadi korkuyorum ama bebeği de hissettiğimi düşünüyorm sizce normal mi ya da benim gibi olan var mi ? Ben çok mu anormal durumdayim kontrolm haftaya ama bugün gitsem mi hemen
Geldim sağlık ocağından canım.15 eylül gibi çağırdılar aşı için20 ile 25. haftalar arası yapılması gerekiyor dediler bana canımm..
Ben pzt sorar haber ederim sana canım. Ben de sabah yanma ve kopkoyu bi idrarla uyandım sabah ama 2 gündür doğru düzgün su içmemiştim. Acaba enfeksiyonum hortladı da ondan mı oldu acaba dedim. Gerçi çok az geldi ama yinede korktum yani.Ay benim de dün oldu.yerleri süpürürken aktığını hissettim .korktum ama bi daha olmayınca üstünde durmadım.kontrolüme de 3 hafta var
Canim oluyo cogu kiside telas yapma.ama yinede doktoruna soyle.suyuna daha iyi baksin bebisinKızlar su gibi akıntısı olan varmı? Kontrolüm pzt sorucam dr.a ama amniyon sıvısı fln geliyo aklıma korkuyorum
Canim oluyo cogu kiside telas yapma.ama yinede doktoruna soyle.suyuna daha iyi baksin bebisinKızlar su gibi akıntısı olan varmı? Kontrolüm pzt sorucam dr.a ama amniyon sıvısı fln geliyo aklıma korkuyorum
Benimkini deKızlar ya kim temizleyecek bu evi
Geçmiş olsun csnım.su içmek önemli valla.Ben pzt sorar haber ederim sana canım. Ben de sabah yanma ve kopkoyu bi idrarla uyandım sabah ama 2 gündür doğru düzgün su içmemiştim. Acaba enfeksiyonum hortladı da ondan mı oldu acaba dedim. Gerçi çok az geldi ama yinede korktum yani.
Ben -2,5 kilodayim. Ben napiyim
Tek derdimiz o olsun :))
Okadar guzel bisey yapmissinki Allah seni bu sekilde odullendirmis.Ayni olay bir tanidigimizinda basina gelmisti.Allah saglik sihhat versin iki kizinada.Arkadaşlar hepinize merhaba;
Kısmette gebelik forumlarına yazmak da varmış :) Kısaca kendimden bahsedeyim.. Henüz 2 yıllık bile evli değiliz ama bu süreçte 2 tüp bebek denemem oldu. Sonuç negatifti... O zamanlar çok üzülmüştüm niye tutmadı diye ama herşeyde varmış bir hayır gerçekten.. Yoksa biricik yavruma kızıma nasıl kavuşurdum.. Nasıl mı kavuştum, evlat edinerek. Çok şükür dünyalar tatlısı bir kızım var şuanda.. 15 aylık... Veee ardındannn sürpriz bir şekilde kendiliğinden hamile kaldım :) 18 haftadayız bugün.. Tüp bebek forumları, evlat edinme forumları derken, şimdi de gebelik forumundayım :) Aranızda hiçç ugraşmadan kendiliğinden gebe kalanlar varsa çokk şanslısınız söyleyeyim.. Bu tedaviler ve evlat edinme sürecinde o kadar çok tanıştığım arkadaşım oldu ki, çok zor günler geçirenler, hala da umutla bekleyenler.. Rabbim tüm dileyenlere evlat nasip etsin inşallah... Tabii hamile kalmakla da bitmiyor herşey.. Sizler ve ben de yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.. Benim kızımın kardeşi de kızzz arkadaşlar :) 2 tane bıdık bıdıkkk kızlarım olacak kısmetse. Çok şükür rabbime bu günleri gösterdiği için bize.. Hepinize sevgiler....
Çok pahalıymış gerçekten. Bende prof.a riskli gebelik uzmanına gidicem eskişehirde özel muayenehanesine 250 dedi bana.Ankarada ayrintili ultrasona nerde gidiyo ne kadar veriyosunuz? Benim doktor dogrudan bir doktoru onerdi. Prof, riskli gebelik uzmaniymis, ozel muayenehane. 400 tl dedi. Kendi doktorum direkt o doktora yonlendirdi diye baska arastirmaya girmedim ama cok pahali degil mi ya
Sabahtan beri şişe emzik gibi ağzımda zatenGeçmiş olsun csnım.su içmek önemli valla.
Benim de 2 gün yanma oldu idrarımı yaparken tahlil yaptırfım biişey çıkmadı canım.su içmeyi ihmal etme .
En son 30 temmuzda ve 9 ağustosta 2 farklı doktor baktı suyun iyi dediler ama ozamn böyle bi akıntım yoktu. Pzt tekrar gidicem bakalım sorayım bi.Canim oluyo cogu kiside telas yapma.ama yinede doktoruna soyle.suyuna daha iyi baksin bebisin
Yaa gelmesinler su misafirlerde.ben kimseyi davet etmiyorum.kimsede gelelim demiyo zaten.kendini yorma canim ya.Resmen misafir gelmese evi hiç temizlemicem ya. Haftasonu misafirim var o güne kadar nasıl beklerim. Bana gaz versenize ya nasıl temizlicem bu evi
Canim ben prof.dr.aydan asyali biriye gittim.riskli gebelikk uzmani.ikiz oldugu ve ortak oldugu hastaneye gittigimmicin kontrollere 450 yaptilar canim.Ankarada ayrintili ultrasona nerde gidiyo ne kadar veriyosunuz? Benim doktor dogrudan bir doktoru onerdi. Prof, riskli gebelik uzmaniymis, ozel muayenehane. 400 tl dedi. Kendi doktorum direkt o doktora yonlendirdi diye baska arastirmaya girmedim ama cok pahali degil mi ya
Canim ben prof.dr.aydan asyali biriye gittim.riskli gebelikk uzmani.ikiz oldugu ve ortak oldugu hastaneye gittigimmicin kontrollere 450 yaptilar canim.
kendimi ikinci sınıf insan gibi hissediyorum hiç mi saygıları yok. Hepsinin gözü alacağım 4 aylık izinde bu kadar olmaz ki kendimi yiyorum 3 yıl emek verdiğim işimden farklı bir birime gönderilmek çok zoruma gidiyoUyuzlar yaa hamile olmak ve tayin istemek sanki suçmuş da cezalandırıyolarmış gibi davranıyolar. Bende bankacıydım eş durumundan tayin istediğimde portföy yöneticisiyken bi an gişede fatura kredi kartı işlemleri yaparken buldum kendimi. Çok büyük olay çıkarmıştım düğünden kısa süre sonra da istifa ettim zaten çok da iyi oldu! Hamile olunca da aynı muamele ne kadar sinir bozucu
Sehir vr doktorun isim farki muhtemrlen... 250 yine iyiymis. Neyse vericez artikÇok pahalıymış gerçekten. Bende prof.a riskli gebelik uzmanına gidicem eskişehirde özel muayenehanesine 250 dedi bana.
Benim de ayni doktor. Koru'ya gidiyorum ben de, ordan doktorum yonlendirdi. Belki bana da 450 demistir de anlamamisimdir gurultu vardi 400unu anladim bi :) nasil gecti peki memnun muydun?Canim ben prof.dr.aydan asyali biriye gittim.riskli gebelikk uzmani.ikiz oldugu ve ortak oldugu hastaneye gittigimmicin kontrollere 450 yaptilar canim.
Canim radyolog da diyen var baska birim de... Ama benim gidecegim kadin dogumcu, riskli gebelik uzmaniymia. Herhalde hepsi yapabiliyoBen de 8 eylülde gireceğim ayrıntılı ultrasona... 300 tl ödeyeceğiz.. Bu işlem sırasında doktor mu bulunuyor.. Benim gittiğim hastanede radyoloji uzmanı girecek gibi anladım ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?