2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Slm bayanlarrr :))
Sabah bi uyandım ishal olmuşum işe gitmedim,sağlık ocağına gittim rapor almaya..bebeğimin kalp atışını dinlettiler bana :))
Bir de kan verdim haftaya da tetanoz olcamm..
Sizler neler yapıosunuz?

canim ne mutlu sana ve tebrik ederim seni zor bi karar verip evlat edinmissin insallah kendi evladin olunca digeriyle ayirt etmezsin

sormadan nasi boyle bisi yapabilirlerki yaa

Öyle bi yapıyolar ki haberin bile olmuyo bi gün şurdasın başka gün hooopp işlerine geldiği yerdesin. Ben tayin istedim diğer gün yerim değişti. Hemde sormadan haber bile vermeden. 3 yıldır portföy yöneticisi olarak özel müşterilerim vardı onların tüm gelir giderlerini yatırımlarını takip ederdm ama bi gün sonra müşterim geldi beni gişede gördü ne yapıyosun sen burda diyo En güzeli istifa oldu vallahi kalakaldı hepsi öyle

Öyle bi yapıyolar ki haberin bile olmuyo bi gün şurdasın başka gün hooopp işlerine geldiği yerdesin. Ben tayin istedim diğer gün yerim değişti. Hemde sormadan haber bile vermeden. 3 yıldır portföy yöneticisi olarak özel müşterilerim vardı onların tüm gelir giderlerini yatırımlarını takip ederdm ama bi gün sonra müşterim geldi beni gişede gördü ne yapıyosun sen burda diyo En güzeli istifa oldu vallahi kalakaldı hepsi öyle

Çok haklısın canım ben de çileden çıkmıştım işi bıraktım hala aklıma geldikçe sinirleniyorum bak sen yazınca yine öfkem depreşti

Çok haklısın canım ben de çileden çıkmıştım işi bıraktım hala aklıma geldikçe sinirleniyorum bak sen yazınca yine öfkem depreşti

e bebekte var mı dıkkatımı cekmedı. ama googleye bebek uyku tulumu kundak'' şeklinde bişiler yazarsan satan yerlerı görürsün. evet uyuyacagı zaman cok önemliymiş.

iyi yapmissin o ne oyle yaa bide banka ii derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…