- 12 Nisan 2012
- 342
- 40
- 318
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.561
Valla ben süt normalde hiç içmedigim için bunu içmek bile zor geliyor bana :)
bence bu kadar kasmak çok fazla..günde bir bardak yeter süt ya.birde bir kase yoğurt yedik mi tamam kızlar:)Cnm ama banada dedilerki hemsire dedi yani yemeklerin yanında yoğurt yeme yemekten 2 saat sonra 1 kase ye dedi demiri caliyomus
Offf aynen cnm yaa yetişemiyorum bak oglen yemegimi yemem lazım yiyemiyom hiç aç değilim sabah 1 yumurta 1 bardak sut peynir sonra 1 tane nektari yedim şimdide ceviz badem fındık yedim tokum suan yiyemem oglen yemegi :)bence bu kadar kasmak çok fazla..günde bir bardak yeter süt ya.birde bir kase yoğurt yedik mi tamam kızlar:)
yok cnm ya bol bol su iç.yoksa böyle anca kendini beslersin rahat ol.illa onu bunu yicem diye kasma.yoksa kendin kilo alırsın.benim midem kötü zaten azcık yiyorum nerden içcem o kadar süt.birde su içiyorum 2-3 lt.bende sabah haşlanmış yumurta ve peynir yiyorum.yiebilrsem bir meyve o kadar.ben nerde çok yiyen gördüysem bebişleri minnacık oluyor.aksine az yiyenlerin bebişleri tosun gibi oluyor maşallah :) bizim burda çalışan bir teyze var.hamilelğinde hiçbirşey yiyemezmiş.bulantıdan.sadece tere yiyordm birde haşlama patates diyor.4 kilo çocukları olmuş.boylu poslular maşallah.yalnız süt bizim için diye biliyorum.erken kemik erimesini önlemek içinOfff aynen cnm yaa yetişemiyorum bak oglen yemegimi yemem lazım yiyemiyom hiç aç değilim sabah 1 yumurta 1 bardak sut peynir sonra 1 tane nektari yedim şimdide ceviz badem fındık yedim suan yiyemem oglen yemegi :)
Ayy doğru zorlamicam artik kendimi şimdi ben ne yemek yapcam onu düşünüyorum vallayok cnm ya bol bol su iç.yoksa böyle anca kendini beslersin rahat ol.illa onu bunu yicem diye kasma.yoksa kendin kilo alırsın.benim midem kötü zaten azcık yiyorum nerden içcem o kadar süt.birde su içiyorum 2-3 lt.bende sabah haşlanmış yumurta ve peynir yiyorum.yiebilrsem bir meyve o kadar.ben nerde çok yiyen gördüysem bebişleri minnacık oluyor.aksine az yiyenlerin bebişleri tosun gibi oluyor maşallah :) bizim burda çalışan bir teyze var.hamilelğinde hiçbirşey yiyemezmiş.bulantıdan.sadece tere yiyordm birde haşlama patates diyor.4 kilo çocukları olmuş.boylu poslular maşallah.yalnız süt bizim için diye biliyorum.erken kemik erimesini önlemek için
ben somun balığı aldım dün.onu atcaz fırına pişcek inş yiyebilirim:) çalışıyorsun dimiAyy doğru zorlamicam artik kendimi şimdi ben ne yemek yapcam onu düşünüyorum valla
aaayy evet ayran çok iyi gidiyor.Fazla süt içmek kansızlık yapıyormuş. ...Saraçoğlu hamileler çok fazla icmesinler dedi.....ona göre ayran yoğurt süt dönüşümlü olabilir
Yok cnm evdeyim ben çalışmiyorum :) somon çok güzel olmuştu bende yaptım ama biraz ağır geldi bana fırında ya :)ben somun balığı aldım dün.onu atcaz fırına pişcek inş yiyebilirim:) çalışıyorsun dimi
o zaman et al iki parça basit oluyor yanına da çorba salata.evdeysen bissürü şey yapabilirsin cnm.sen neyde yapıyorsun ki ızgara mıYok cnm evdeyim ben çalışmiyorum :) somon çok güzel olmuştu bende yaptım ama biraz ağır geldi bana fırında ya :)
Aynen yaa dün hava çok sıcakta Sütaş ayran içtim koca 2 bardak süper gitti :)aaayy evet ayran çok iyi gidiyor.
evet sütaş kesinlikleee bende ondan iki bardak içerim çok güzel tadiAynen yaa dün hava çok sıcakta Sütaş ayran içtim koca 2 bardak süper gitti :)
Var canim hangi doktora gidiyosunBu arada ben ankara dayim varmi ankarali anneler
Tatlım et ve tavuk daha yeni yedim peşpeşe bugün büyük ihtimal çorba patents biber kızartması canım çok istiyor onu yapacam birde bol yeşillikli salata yapıcam diye düşündüm :) ben somon genelde hep ızgara severim ilk defa fırında yaptım azcık tereyağ koydum üstüne ama çok ağır oldu bitiremedim tabagimio zaman et al iki parça basit oluyor yanına da çorba salata.evdeysen bissürü şey yapabilirsin cnm.sen neyde yapıyorsun ki ızgara mı
o da güzel olur:) evde herşey yapılır zaten.somun çok doyurucu balık bana da fazla geliyor.çok yenmiyor.ama ağırliğindan değil de besin değeri çok yüksek.küçük parça bir tane yiyebiliyorum anca.ızgara da hiç denemedim onu.ızgara da yararlı bişi değil zaten merak etme :)Tatlım et ve tavuk daha yeni yedim peşpeşe bugün büyük ihtimal çorba patents biber kızartması canım çok istiyor onu yapacam birde bol yeşillikli salata yapıcam diye düşündüm :) ben somon genelde hep ızgara severim ilk defa fırında yaptım azcık tereyağ koydum üstüne ama çok ağır oldu bitiremedim tabagimi
Qatar oyüzden fırında yaptım bende :) valla bizde ızgara çok yeriz benim balkonundan anneme gidince annemin terasında barbekü boş kalmaz bizde :)o da güzel olur:) evde herşey yapılır zaten.somun çok doyurucu balık bana da fazla geliyor.çok yenmiyor.ama ağırliğindan değil de besin değeri çok yüksek.küçük parça bir tane yiyebiliyorum anca.ızgara da hiç denemedim onu.ızgara da yararlı bişi değil zaten merak etme :)
bizde annemde anca senede bir iki kez yaparız barbekü. Qatar ne canımQatar oyüzden fırında yaptım bende :) valla bizde ızgara çok yeriz benim balkonundan anneme gidince annemin terasında barbekü boş kalmaz bizde :)
Kız nebilim yazim yanlisi olmus bu tablet otomatik verioya kelimeleri bunu kapatmam lazımbizde annemde anca senede bir iki kez yaparız barbekü. Qatar ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?