2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ilk cuma gün ölçtürdüm 850 küsurdu. Bugün 1500 küsur çıktı. Ama vajinal istemiyorum ben. Gerekirse biraz daha yükseldiğinde karından görürüz inşallah

Valla ben süt normalde hiç içmedigim için bunu içmek bile zor geliyor bana :)
Cnm ama banada dedilerki hemsire dedi yani yemeklerin yanında yoğurt yeme yemekten 2 saat sonra 1 kase ye dedi demiri caliyomus
bence bu kadar kasmak çok fazla..günde bir bardak yeter süt ya.birde bir kase yoğurt yedik mi tamam kızlar:)

bence bu kadar kasmak çok fazla..günde bir bardak yeter süt ya.birde bir kase yoğurt yedik mi tamam kızlar:)
Offf aynen cnm yaa yetişemiyorum bak oglen yemegimi yemem lazım yiyemiyom hiç aç değilim sabah 1 yumurta 1 bardak sut peynir sonra 1 tane nektari yedim şimdide ceviz badem fındık yedim tokum suan yiyemem oglen yemegi :)

Offf aynen cnm yaa yetişemiyorum bak oglen yemegimi yemem lazım yiyemiyom hiç aç değilim sabah 1 yumurta 1 bardak sut peynir sonra 1 tane nektari yedim şimdide ceviz badem fındık yedim suan yiyemem oglen yemegi :)
yok cnm ya bol bol su iç.yoksa böyle anca kendini beslersin rahat ol.illa onu bunu yicem diye kasma.yoksa kendin kilo alırsın.benim midem kötü zaten azcık yiyorum nerden içcem o kadar süt.birde su içiyorum 2-3 lt.bende sabah haşlanmış yumurta ve peynir yiyorum.yiebilrsem bir meyve o kadar.ben nerde çok yiyen gördüysem bebişleri minnacık oluyor.aksine az yiyenlerin bebişleri tosun gibi oluyor maşallah :) bizim burda çalışan bir teyze var.hamilelğinde hiçbirşey yiyemezmiş.bulantıdan.sadece tere yiyordm birde haşlama patates diyor.4 kilo çocukları olmuş.boylu poslular maşallah.yalnız süt bizim için diye biliyorum.erken kemik erimesini önlemek için

Ayy doğru zorlamicam artik kendimi şimdi ben ne yemek yapcam onu düşünüyorum valla

Fazla süt içmek kansızlık yapıyormuş. ...Saraçoğlu hamileler çok fazla icmesinler dedi.....ona göre ayran yoğurt süt dönüşümlü olabilir

o zaman et al iki parça basit oluyor yanına da çorba salata.evdeysen bissürü şey yapabilirsin cnm.sen neyde yapıyorsun ki ızgara mı
Tatlım et ve tavuk daha yeni yedim peşpeşe bugün büyük ihtimal çorba patents biber kızartması canım çok istiyor onu yapacam birde bol yeşillikli salata yapıcam diye düşündüm :) ben somon genelde hep ızgara severim ilk defa fırında yaptım azcık tereyağ koydum üstüne ama çok ağır oldu bitiremedim tabagimi

o da güzel olur:) evde herşey yapılır zaten.somun çok doyurucu balık bana da fazla geliyor.çok yenmiyor.ama ağırliğindan değil de besin değeri çok yüksek.küçük parça bir tane yiyebiliyorum anca.ızgara da hiç denemedim onu.ızgara da yararlı bişi değil zaten merak etme :)

Qatar oyüzden fırında yaptım bende :) valla bizde ızgara çok yeriz benim balkonundan anneme gidince annemin terasında barbekü boş kalmaz bizde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…