- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.581
Olmazzz sen bebeği buyutmussun sonra gelmissinKızlar merhaba bende katılabilir miyim arazına acep????
Ayy evet canım baya baya büyüdük kahve çekirdeği kadar olduk MaşAllahOlmazzz sen bebeği buyutmussun sonra gelmissin
MasaAllah sağlıkla kucagina al inş :) bu arada yaşını sat tarihini bide tahmini doğum yapacağın günü buraya yazarsan listeye eklerler :)Ayy evet canım baya baya büyüdük kahve çekirdeği kadar olduk MaşAllah
maşallah.aynı gibiyiz.kalp atışları ne zaman acaba?Ayy evet canım baya baya büyüdük kahve çekirdeği kadar olduk MaşAllah
ya hiç sorma.tabletten yazarken benim de oluyor hiç sevmiyorum :) tlf daha iyiKız nebilim yazim yanlisi olmus bu tablet otomatik verioya kelimeleri bunu kapatmam lazım
Amin canım hepimiz inşAllah... du bakayım konu sahibine yazayımMasaAllah sağlıkla kucagina al inş :) bu arada yaşını sat tarihini bide tahmini doğum yapacağın günü buraya yazarsan listeye eklerler :)
Kızlar merhaba bende katılabilir miyim arazına acep????
Olmazzz sen bebeği buyutmussun sonra gelmissin
ya bişey dicemOlmazzz sen bebeği buyutmussun sonra gelmissin
Bu arada ben ankara dayim varmi ankarali anneler
Hoşgeldin canımAyy evet canım baya baya büyüdük kahve çekirdeği kadar olduk MaşAllah
Canım geçen cuma yani 8 mayısta gittim ilk kez, keseyi gördük, kalp atışları için 2 hafta sonra çağırdı, ayrıca 4+5 dedi, 1 hafta geriden geliyoruz şimdilik :))maşallah.aynı gibiyiz.kalp atışları ne zaman acaba?
Hoşbulduk canım, biraz önce dediğim gibi 8 Mayısta gittim keseyi gördük 2 hafta sonra da kalp atışları için çağırdı, 22 Mayısta gideceğim onada... Sizde var mı gelişmeler?Hoşgeldin canımHemen senden haberleri alalım o zman,d r a gittin mi
Canım Merhaba 23 yaşındayım, sat 27 Mart, tahmini doğum tarihi de 02 Ocak :)))Tabiki canımm yas sat tahmini dogum tarihi vermen yeterli :)
Alaah hepimize saglıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah
hmmm tamam bakalım.ben çarş gidiyorum duymaya inşallah:))Canım geçen cuma yani 8 mayısta gittim ilk kez, keseyi gördük, kalp atışları için 2 hafta sonra çağırdı, ayrıca 4+5 dedi, 1 hafta geriden geliyoruz şimdilik :))
son adet tarihlerimiz aynıymış, doktor mu çarşamba gel dedi, yoksa sen meraktan mı gidiyorsun?hmmm tamam bakalım.ben çarş gidiyorum duymaya inşallah:))
Park polikliniklik mi 20Tlye yaptı???Özel sigortan mı var kuzum senin? Mitra neresi ?
benim 27 mart sat canım.seninki sanırım 28.çünkü 2 ocak doğum gözüküyor sende :) ben geçen hafta pzrts gittiğimde 5 haftalıksın dedi.on gün sonra gel kalp atışlarını duyalım dediği için gidiyorum.son adet tarihlerimiz aynıymış, doktor mu çarşamba gel dedi, yoksa sen meraktan mı gidiyorsun?
Bana 2 hafta sonra dedi çünkü o yüzden soruyorum?
İnşAllah duyarsın canım benim valla o telaşede bir başka pek kimseyede söyleyemiyor insan..
Evttt begendinmi :)ya bişey dicemSenin bu profil resmine bir tek ben mi takılıyorum Allah ıyılığini versin
Aiiiğhhh başardık der gibi yapıyor ya hani ortadaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?