- 17 Aralık 2014
- 398
- 308
- 103
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.521
Insallah canım,daha cok yenıyım kalp atışları ne zaman duyulur mesela?cok bekler mıyımIdrara sıkışık git görürsün cnm Allahın izniyle :)
Her zaman gittiğin doktorunmuydu, bende merak ediyordum kalp atışı duymaya gidicem demiştin, ses çıkmayınca gidemedin sandım, bu doktorları da anlamak zor, üzülme sen, haftaya daha garanti olur senin ruh halini anlayan bir doktorla.
Sizi beklerken dayanamadım isedim deyip kapıyı carpsaydin sevgisiz insanlar ya
Her zaman gittiğin doktorunmuydu, bende merak ediyordum kalp atışı duymaya gidicem demiştin, ses çıkmayınca gidemedin sandım, bu doktorları da anlamak zor, üzülme sen, haftaya daha garanti olur senin ruh halini anlayan bir doktorla.
Benim 7. Haftaya girerken randevumInsallah canım,daha cok yenıyım kalp atışları ne zaman duyulur mesela?cok bekler mıyım
Tatlım üzme kendini devlette randevun yarinmiydi seninO kadar üzüldüm ki kesen 18mm dedi bebek gözükmüyor daha dedi, belli ki bir hafta geriden geliyor. Tüm konuşma bu kadardı.
Çok üzüldüm bebeğim anlatamam sana, zaten binbir endişeyle gidiyorsun oraya. İnsan korkulcak bir şey yok der.
cok Haklısın ,rutin kontroller bebek isteği vs nedeniyle birçok Dr değiştirdim hiçbir kadın doktorla da çok iyi anlaştım dıyemem,kötü birsey olmadı ama nedense içim rahat etmedi ferahlaması hiç.genelleme yapmak istemem tabii ama Sıklıkla böyle maalesef,son doktorum erkek cok da memnunum istanbuldaysan tavsıye ederim .prof zaten çok iyiHer zaman gittiğim doktoruma yarın gidicem devlette ama o kadar memnun kaldım ki adamdan...
Kiminle konuşsam diyorlar ki ay kadın doktora gitme diyor. Haklılar sanırım.
O kadar üzüldüm ki kesen 18mm dedi bebek gözükmüyor daha dedi, belli ki bir hafta geriden geliyor. Tüm konuşma bu kadardı.
hiç üzme ama kendini Yarin gider görürsün Allah'ın izniyle, böyle anlayışsız insanların üzmesine izin verme ...
Peynir zeytin domates salatalık iceren sandvic ye canım zeytin ve peynir bastırır mideyi ekmek de tok tutar..kızlaaarr benim hala midem bulanıyor.işteyim.yemekhaneden yemiyorum.dışardan ne yicem ben şimdi.yemedikçe daha da çok bulanıyor.ne iyi gelir bana.ne düşünsem canım istemiyor
O kadar üzüldüm ki kesen 18mm dedi bebek gözükmüyor daha dedi, belli ki bir hafta geriden geliyor. Tüm konuşma bu kadardı.
B en de bugun ilk defa gittim heyecandan hicbisey sormadım unuttum yani.. o da söylemedi baktı kese burda bebek suan yok 10 gün sonra gel dedi kese boyutu fln da soylemedi..
Hadi bakalım inşallah merakla bekliyorumKalp atışları için gidicem bakalım biraz erken ama Dr yinede gel dedi :)
cok Haklısın ,rutin kontroller bebek isteği vs nedeniyle birçok Dr değiştirdim hiçbir kadın doktorla da çok iyi anlaştım dıyemem,kötü birsey olmadı ama nedense içim rahat etmedi ferahlaması hiç.genelleme yapmak istemem tabii ama Sıklıkla böyle maalesef,son doktorum erkek cok da memnunum istanbuldaysan tavsıye ederim .prof zaten çok iyi
Tatlım üzme kendini devlette randevun yarinmiydi senin
evet o da mantıklı.pilav yedim cnm az patatesle bide ayran.manavdan da yeşil elma ve erik aldımPeynir zeytin domates salatalık iceren sandvic ye canım zeytin ve peynir bastırır mideyi ekmek de tok tutar..
aaa canım üzüldüm.nasıl göremez ya.kendi dr una git inş görürsün.bidaha da kadın dr a gitme.O kadar üzüldüm ki kesen 18mm dedi bebek gözükmüyor daha dedi, belli ki bir hafta geriden geliyor. Tüm konuşma bu kadardı.
Çok üzüldüm bebeğim anlatamam sana, zaten binbir endişeyle gidiyorsun oraya. İnsan korkulcak bir şey yok der.
Yarin saat 11de canim bakalım gorcezmi keseyiT the angellll cnm senin randevu kacindaydi
Bendr gubde günde 3 bardak iciyorun sut iki kasede yogurt yiyorum bi yerde okudum doğrumu bilemiyorum ama 5 ogun yiyin diyortamam kuzum sade iciyorum zaten sutten tiksindim benki normalde icmedn hayatta uyumazdim hamilelik cok farkliymis
Allahin izniyle göreceksin cnmYarin saat 11de canim bakalım gorcezmi keseyi
Canim salata yesiklik yeme sakin disarda kendi yikadigin temizligine emin olmadigin bisi yemeyinevet o da mantıklı.pilav yedim cnm az patatesle bide ayran.manavdan da yeşil elma ve erik aldımçok güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?