2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

O kadar üzüldüm ki kesen 18mm dedi bebek gözükmüyor daha dedi, belli ki bir hafta geriden geliyor. Tüm konuşma bu kadardı.

Sizi beklerken dayanamadım isedim deyip kapıyı carpsaydin sevgisiz insanlar ya

Çok üzüldüm bebeğim anlatamam sana, zaten binbir endişeyle gidiyorsun oraya. İnsan korkulcak bir şey yok der.

Her zaman gittiğim doktoruma yarın gidicem devlette ama o kadar memnun kaldım ki adamdan...
Kiminle konuşsam diyorlar ki ay kadın doktora gitme diyor. Haklılar sanırım.

Tatlım üzme kendini devlette randevun yarinmiydi senin

Her zaman gittiğim doktoruma yarın gidicem devlette ama o kadar memnun kaldım ki adamdan...
Kiminle konuşsam diyorlar ki ay kadın doktora gitme diyor. Haklılar sanırım.
cok Haklısın ,rutin kontroller bebek isteği vs nedeniyle birçok Dr değiştirdim hiçbir kadın doktorla da çok iyi anlaştım dıyemem,kötü birsey olmadı ama nedense içim rahat etmedi ferahlaması hiç.genelleme yapmak istemem tabii ama Sıklıkla böyle maalesef,son doktorum erkek cok da memnunum istanbuldaysan tavsıye ederim .prof zaten çok iyi

kızlaaarr benim hala midem bulanıyor.işteyim.yemekhaneden yemiyorum.dışardan ne yicem ben şimdi.yemedikçe daha da çok bulanıyor.ne iyi gelir bana.ne düşünsem canım istemiyor
Peynir zeytin domates salatalık iceren sandvic ye canım zeytin ve peynir bastırır mideyi ekmek de tok tutar..

Valla bende erkek doktor taraftarıyım. Hangi doktora hangi hastaneye gidiyorsun?

Benim Bursalı hemşerilerini nerde elçi muydu nerdesin kisssss yetissssssss

aaa canım üzüldüm.nasıl göremez ya.kendi dr una git inş görürsün.bidaha da kadın dr a gitme.

İyi haftalar herkese
Bende bugun tekrar saglik ocagina kan verdim gecen hafta pazetesi 778 di. Henuz 1000i gecmedigi ici doktora gitmedim bakalim sonuca gore bekleyemem belkideen azindan kese gormek icin giderim randevum 25inde ama devlete giderim once.

evet o da mantıklı.pilav yedim cnm az patatesle bide ayran.manavdan da yeşil elma ve erik aldım çok güzeller
Canim salata yesiklik yeme sakin disarda kendi yikadigin temizligine emin olmadigin bisi yemeyin
Ben salataya cok duskunum ilk hamileleigimde lokantaya gidince mutlaka yerdim salata sonra bi rahatsizlandim dojtor bagirsaklarinda mikrop var dedi onceligimiz anne demisti cok uzulmustum allaha sukur bisey olmadan atlattim o gun bu gun yemem disarda yesillik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…