2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy deli edio bizi böle doktorlar halbuki tek beklediğimizz ilgi
Gitme canım bidaha oraya sende, senin sat kaçtı kuzum?

tamam canım evet haklısın okumuştum bunu.çok saol

Valla bende erkek doktor taraftarıyım. Hangi doktora hangi hastaneye gidiyorsun?
Prof Hasan Faruk Buyru var ıkı ayeri yerde muayenehanesi var Nişantaşı ve Şişli,herhangi bir özel hastanede çalışmıyor ,çapaya da gidiyor infertilite ve tüp bebek Bölümü'nde,cok kişinin tavsiyesi üzerine gittim ve şükür 2ay dolmadan hamile kalabildim,her konuda çok başarılı diyorlar

Yok canım tövbe gitmem daha kadın doktora. Bir de dersin ki kadın anlar halden, nerde... Devletteki doktorumla yarın selfie çekicem sizee :))
yok ya ne anlaması daha çok kıl davranıyorlar.ben hiç iyi diyen görmedim.tabi vardır içlerinde ama ben hiç duymadım. ahahaha tamam canım selfie çek çok tatlısın

bende o kadar içmiyorum.ne ara içiyorlar ki ben vakit bulamıyorum o kadar:) zaten midem almıyor.kesin içmek mi gerek yani
Canim ben suan evde oldugum icin saat koydum hepsine 1 bardk sut sabah digeri 4 gibi digeride gece yatarken yogurtlarda oglen ve aksam yemegindr yiorum ole ayarladm kendimi ama ise baslayincada sutleri alip dolaba koyup icerim diyorum

lilyum10 canım hayırlı olsunnnn... SAT tarihimiz aynı ben bu cuma gideceğim kese için, dayanabilirsem haftaya pzt gitmek daha iyi hem kalp atışı hem kese bi kerede çıkar belki
Hayırlı olsun canım seninde:)
Ben bugün aile hekimine gittim. Kan testini tekrarlamak için mutlaka kadın doğumcuya gitmemi söyledi hemen. Randevu aldık bakalım 4 gibi. Kese ya da kalp atışı olmasa bile ne zaman görülebileceğini söyler inşallah.

lilyum10 ozaman sonucu bekliyorum eğer görebilirsen, bende hemen yarın doktordayım şimdi biz SAT tarihine göre kaç haftalık olduğumuzu söylüyoruz, bakalım dr ne diyecek

lilyum10 ozaman sonucu bekliyorum eğer görebilirsen, bende hemen yarın doktordayım şimdi biz SAT tarihine göre kaç haftalık olduğumuzu söylüyoruz, bakalım dr ne diyecek
Muhtemelen göremeyecek ama ne zaman gideceğimizi öğreniriz daha sonra için. Haber veririm inşallah canım.
Bthcg ölçtürdün mü aç çıktı canım?

Canim ben suan evde oldugum icin saat koydum hepsine 1 bardk sut sabah digeri 4 gibi digeride gece yatarken yogurtlarda oglen ve aksam yemegindr yiorum ole ayarladm kendimi ama ise baslayincada sutleri alip dolaba koyup icerim diyorum
Cnm ama banada dedilerki hemsire dedi yani yemeklerin yanında yoğurt yeme yemekten 2 saat sonra 1 kase ye dedi demiri caliyomus

lilyum10 canım ilk ölçtürdüğimde 147, iki gün sonra 295, iki gün sonra 560 çıktı sonra baktım manyağa bağladım durdurdum kendimi zaten bebeği görmek için 1500-2000 arası olması gerekiyormuş (o da vajinal ultrasonla)
sen ölçtürdünmü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…