- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.541
Ooo oo ben çok az içiyorum ozaman yaaa bir bardak sut bir bardak ayranBendr gubde günde 3 bardak iciyorun sut iki kasede yogurt yiyorum bi yerde okudum doğrumu bilemiyorum ama 5 ogun yiyin diyor
Ayyy deli edio bizi böle doktorlar halbuki tek beklediğimizz ilgiKızlarr 10 mayıs istanbul erdem hastanesine gittim bebeğin kalp atışlarını duymak için, doktor ameliyattaydı beklemekten çatladım mal gibi gittim çişimi yaptım şır şır şır
Doktor geldi, suratıma bile bakmadı doğru düzgün yatırdı karnıma baktı daha çok küçük dedi gözükmez dedi. Haftaya bir daha gel bakalım dedi idrara sıkışık mısın diye sordu birde çıktım odadan hastanenin asansörüne geldim hüngür hüngür ağladım, o kadar üzüldüm ki... Doktorun ilgisizliği, umursumazlığına.
Bir daha gitmem oraya...
tamam canım evet haklısın okumuştum bunu.çok saolCanim salata yesiklik yeme sakin disarda kendi yikadigin temizligine emin olmadigin bisi yemeyin
Ben salataya cok duskunum ilk hamileleigimde lokantaya gidince mutlaka yerdim salata sonra bi rahatsizlandim dojtor bagirsaklarinda mikrop var dedi onceligimiz anne demisti cok uzulmustum allaha sukur bisey olmadan atlattim o gun bu gun yemem disarda yesillik
bende o kadar içmiyorum.ne ara içiyorlar ki ben vakit bulamıyorum o kadar:) zaten midem almıyor.kesin içmek mi gerek yaniOoo oo ben çok az içiyorum ozaman yaaa bir bardak sut bir bardak ayran
Ayyy deli edio bizi böle doktorlar halbuki tek beklediğimizz ilgi
Gitme canım bidaha oraya sende, senin sat kaçtı kuzum?
Valla ben süt normalde hiç içmedigim için bunu içmek bile zor geliyor bana :)bende o kadar içmiyorum.ne ara içiyorlar ki ben vakit bulamıyorum o kadar:) zaten midem almıyor.kesin içmek mi gerek yani
aaa canım üzüldüm.nasıl göremez ya.kendi dr una git inş görürsün.bidaha da kadın dr a gitme.
Prof Hasan Faruk Buyru var ıkı ayeri yerde muayenehanesi var Nişantaşı ve Şişli,herhangi bir özel hastanede çalışmıyor ,çapaya da gidiyor infertilite ve tüp bebek Bölümü'nde,cok kişinin tavsiyesi üzerine gittim ve şükür 2ay dolmadan hamile kalabildim,her konuda çok başarılı diyorlarValla bende erkek doktor taraftarıyım. Hangi doktora hangi hastaneye gidiyorsun?
yok ya ne anlaması daha çok kıl davranıyorlar.ben hiç iyi diyen görmedim.tabi vardır içlerinde ama ben hiç duymadım.Yok canım tövbe gitmem daha kadın doktora. Bir de dersin ki kadın anlar halden, nerde... Devletteki doktorumla yarın selfie çekicem sizee :))
Canim valla ole okudgum icin uygulamaya calisiorm dogrumu bilmem ama zarari yoktr die dusunuyorum. Arastrmada mustafa altundag ve lale hanim zubeydede betul dundar canumOoo oo ben çok az içiyorum ozaman yaaa bir bardak sut bir bardak ayran
Ayyy hadi ozmn senden beklioruzz , beni çağırdığı zamanda ben 6+6 olucam görünür mü ki acaba,daha doğrusu duyulur mu27 mart bebişim doktora gittiğimde 7+1 deydim.
Canim ben suan evde oldugum icin saat koydum hepsine 1 bardk sut sabah digeri 4 gibi digeride gece yatarken yogurtlarda oglen ve aksam yemegindr yiorum ole ayarladm kendimi ama ise baslayincada sutleri alip dolaba koyup icerim diyorumbende o kadar içmiyorum.ne ara içiyorlar ki ben vakit bulamıyorum o kadar:) zaten midem almıyor.kesin içmek mi gerek yani
Hayırlı olsun canım seninde:)lilyum10 canım hayırlı olsunnnn... SAT tarihimiz aynı ben bu cuma gideceğim kese için, dayanabilirsem haftaya pzt gitmek daha iyi hem kalp atışı hem kese bi kerede çıkar belki
Muhtemelen göremeyecek ama ne zaman gideceğimizi öğreniriz daha sonra için. Haber veririm inşallah canım.lilyum10 ozaman sonucu bekliyorum eğer görebilirsen, bende hemen yarın doktordayım şimdi biz SAT tarihine göre kaç haftalık olduğumuzu söylüyoruz, bakalım dr ne diyecek
Benim agrım var perşembe 9,10 da randevumSlm kızlar keyifler nasıl doktora kimler gidiyor bakim bugün :)
Cnm ama banada dedilerki hemsire dedi yani yemeklerin yanında yoğurt yeme yemekten 2 saat sonra 1 kase ye dedi demiri caliyomusCanim ben suan evde oldugum icin saat koydum hepsine 1 bardk sut sabah digeri 4 gibi digeride gece yatarken yogurtlarda oglen ve aksam yemegindr yiorum ole ayarladm kendimi ama ise baslayincada sutleri alip dolaba koyup icerim diyorum
Ne agrisi cnm kasikmiBenim agrım var perşembe 9,10 da randevum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?