2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar sut yogurt konusuna gelirsek :) hayatimda sut icen biri deildim ama mide bulantm baslamadan iceyim diyorum ole kendimi kasmiyorum zaten insan vucidu cabuk hazirlio kendini. banada meyve yemek findik fistik uzum keciboynuzu vs vs bunlar zor geliyor yani herkesin kendine gore bi vitamin yuklemesi var ben ole asiri yemek yiyen biride degilom bazen yogurdun icine ekmek dograyip yiyorum bazen esim ogle arasi eve yemege geldiğinde onla atistriyorum. Herkesin bunyesi kim midesi nekdr aliosa okadar yiyor ben sadece okudugumu paylastim mide kaldıran vakti olan cani isteyenin yapip yapmamasi tabiki elinde :) smdi imkanim varken mide bulantim baslamazken depoluyorum o sutu ictekten sonra midem kalkio yumurtayi yiyoncede ole hic sevmem ama sarisindaki vitamin bebegimr can olsn die yiyorum. baharat hic kullanmiyorum ilk aylarda dusuk sebebi hemrn hemen hepsi intde okuyabilirsnz zaten ilerde mide durumu ve arastrmalarimza gorr kendimize gore beslenme uygulayacagiz :) ve insallah tosunlarmizi kucagmiza alacağız

Herkese iyi Akşamlar
Bugün karın üstü ultrasonla keseyi gördüm. 5+2 haftalık. 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gideceğim.

Bugün canımı diğer insanlar canımı sıktı. Ağlamamak için kendimi zor tuttum. Duygusallık had safhada tabii. Daha önce söylemiştim 21 aylık bi kızım var. Hamile olduğumu söylediğim bir arkadaşım " nasıl cesaret ettin? Kızına haksızlık değil mi? O daha ilgiye Muhtaç " dalan ve daha bir sürü şey. Açıkçası artık onun için pek iyi şeyler düşünmüyorum. Çok moralim bozuldu. Olan olmuş artık geri dönemem. Bunları ben de biliyorum ama yapacak bir şey yok. Ben keyiflenmeye pozitif düşünmeye çalışıyorum insanların ettiği laflara bak.

Var canim hangi doktora gidiyosun

ben ben :) yarın dr gideceğim bakalım kan tahlili falan vereceğim sen hangi dr gidiyorsun

Yenimahalle de lina kadin sagliginda mine hanima gidiyorum

Bu arada ben listeye bakmadim ama beni de eklerseniz sevinirim

Sat 28 mart
Yas 32
Sehir ankara
Tahmini dogum 2 ocak
İkinci gebelik :)
Baska bisey lazim mi

Gozun aydin canim.. hic canini sikma benimde bi arkadsm cok aradi bebek olmadi snra bi kizi oldu smfi kizi 9 aylik kendide 4 aylik hamile ama veren Allah bosber agzi olan konuşup duruo sen moralini bozma

Evet iki cocuk zor
Ama ilki 2 yasinda da olsa 5 yasinda da olsa 10 yasin dada olsa zor. Yani baskalarinin ne dediginin onemi yok
Haksizlik degil tabiki oda can oda sevgi ilgi bolunur mu hic
Belki 1-2 sene zorlanirsin ama sonrasi kardes sevgisi oyunu paylasimi ilk cocugun icin de harika olacak.
Hic canini sıkma herkes konusur
E banada cok gec kaldin diyolar benim oglumda 4 yasinda
Yani bu el gun cevre vs yaranilmaz hic duyma he he se gec

Hayirli aksamlar kizlar ben normalde aralik annesi görünüyorum ama yaklasik bir hafta geriden geliyor o yuzden 2016 ocak annelerine yaziyorum bakalim ya aralik sonu ya da ocak basi rabbim hayirlisiyla getirsin insaallah ben bugun doktora gittim progestron dusuk oldugu icin her iki gunde bir igne vuruluyorum iki hafta once persembe gunu kesemi gordum gecen carsamba kese icinde bebegimi gordum cuma gunu biraz daha buyumustu masaallah cok sukur rabbime bugun de kalp atisini gorduk daha yeni baslamis minigimin kalbi annesi yer onu benim senelerce hamile kaldim dusuklerimin sayisini hatirlamiyorum ama hic kalp atisi gormemistim bu gun benim bayramim rabbime sukurler olsun yasim 40 buradaki arkadaslara da ayni duyguyu yasatsin Allahim... Amin

Tebrik ederım Rabbim saglikla dogmasini nasip etsin inş :)

Canımmm slmmm :))
Su hospitaldan hiç memnun kalmadım daha doğrusu doktorundan anlattmm hatta burda , keseyi göremedi , kist var kese yok fln dedi manyak sinirimizi bozmuştu , ben iim ama test sonuçlarımda idrarda lökosit çıktı o biraz moralimizi bozdu , bol su iç dedi doktorum , bende kendi doktoruma 19mayısta gitcem, ama bide egepole randevu aldım 16mayıstada ona gtcem doğum konusunda çok ii bi hastane doktor tavsiye bakalım iise ona devam ederm , kalp atışlarını duyabiliriz umarım erken ama :)
Ayy kıyamam yaa başladımo bulantıların bende yok daha bişi bakalım umarım olmaz da :) ama çok yemek yiyorummm

Cok duygulandim rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Gozun aydin canim.. hic canini sikma benimde bi arkadsm cok aradi bebek olmadi snra bi kizi oldu smfi kizi 9 aylik kendide 4 aylik hamile ama veren Allah bosber agzi olan konuşup duruo sen moralini bozma

Sağolun ya valla içimi rahatlattınız. Gerçekten çok gerilmiştim.

Ay çok duygulandım yazını okurken, rabbim bizleride bebişlerimizi korusun Allaha emanet olalım hepimiz... Çok koru kendini olur mu annecik, hiçbir iş yapma, gerekirse evini bok götürsün
Missler gibi hepimiz bebeklerimize kucağımıza alıp sevinç göz yaşları dökeceğiz...
Rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…