- 21 Kasım 2014
- 367
- 360
- 48
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.621
Iyi bari :)) hiçbir belirtm olmadigi için insan endişe ediyor ara ara adet Olcakmsm gibi agri oluyor o kadar Cumartesi gidicem kalp atışı için inş duyarımAynen bende de yok şükür ama zaten henüz kimsede başlamadi erken yani endiselenme :)
Ben perşembe senden 2 gün önce :)Iyi bari :)) hiçbir belirtm olmadigi için insan endişe ediyor ara ara adet Olcakmsm gibi agri oluyor o kadar Cumartesi gidicem kalp atışı için inş duyarım
Var canim hangi doktora gidiyosun
ben ben :) yarın dr gideceğim bakalım kan tahlili falan vereceğim sen hangi dr gidiyorsun
Gozun aydin canim.. hic canini sikma benimde bi arkadsm cok aradi bebek olmadi snra bi kizi oldu smfi kizi 9 aylik kendide 4 aylik hamile ama veren Allah bosber agzi olan konuşup duruo sen moralini bozmaHerkese iyi Akşamlar
Bugün karın üstü ultrasonla keseyi gördüm. 5+2 haftalık. 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gideceğim.
Bugün canımı diğer insanlar canımı sıktı. Ağlamamak için kendimi zor tuttum. Duygusallık had safhada tabii. Daha önce söylemiştim 21 aylık bi kızım var. Hamile olduğumu söylediğim bir arkadaşım " nasıl cesaret ettin? Kızına haksızlık değil mi? O daha ilgiye Muhtaç " dalan ve daha bir sürü şey. Açıkçası artık onun için pek iyi şeyler düşünmüyorum. Çok moralim bozuldu. Olan olmuş artık geri dönemem. Bunları ben de biliyorum ama yapacak bir şey yok. Ben keyiflenmeye pozitif düşünmeye çalışıyorum insanların ettiği laflara bak.
Evet iki cocuk zorHerkese iyi Akşamlar
Bugün karın üstü ultrasonla keseyi gördüm. 5+2 haftalık. 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gideceğim.
Bugün canımı diğer insanlar canımı sıktı. Ağlamamak için kendimi zor tuttum. Duygusallık had safhada tabii. Daha önce söylemiştim 21 aylık bi kızım var. Hamile olduğumu söylediğim bir arkadaşım " nasıl cesaret ettin? Kızına haksızlık değil mi? O daha ilgiye Muhtaç " dalan ve daha bir sürü şey. Açıkçası artık onun için pek iyi şeyler düşünmüyorum. Çok moralim bozuldu. Olan olmuş artık geri dönemem. Bunları ben de biliyorum ama yapacak bir şey yok. Ben keyiflenmeye pozitif düşünmeye çalışıyorum insanların ettiği laflara bak.
Aslında en geç 15ine gel dedi ama Esimn calisma saatine uymuyor Berabrr Gidelim istegim içn cumartesiye kaldıBen perşembe senden 2 gün önce :)
Olsun hayirlisiyla duyalimda erken geç farketmez :)Aslında en geç 15ine gel dedi ama Esimn calisma saatine uymuyor Berabrr Gidelim istegim içn cumartesiye kaldı
Aminnn inşallah zaten en büyük dileğim o şuan rabbm kucağıma almayı nasip etsinOlsun hayirlisiyla duyalimda erken geç farketmez :)
Tebrik ederım Rabbim saglikla dogmasini nasip etsin inş :)Hayirli aksamlar kizlar ben normalde aralik annesi görünüyorum ama yaklasik bir hafta geriden geliyor o yuzden 2016 ocak annelerine yaziyorum bakalim ya aralik sonu ya da ocak basi rabbim hayirlisiyla getirsin insaallah ben bugun doktora gittim progestron dusuk oldugu icin her iki gunde bir igne vuruluyorum iki hafta once persembe gunu kesemi gordum gecen carsamba kese icinde bebegimi gordum cuma gunu biraz daha buyumustu masaallah cok sukur rabbime bugun de kalp atisini gorduk daha yeni baslamis minigimin kalbi annesi yer onu benim senelerce hamile kaldim dusuklerimin sayisini hatirlamiyorum ama hic kalp atisi gormemistim bu gun benim bayramim rabbime sukurler olsun yasim 40 buradaki arkadaslara da ayni duyguyu yasatsin Allahim... Amin
Canımmm slmmm :))merhaba canım benim
o kadar yoğun bir dönem geçiriyorum ki anca girebildim
umarım iyisindir ve her şey yolundadır canım benim
evet özel sigortam var
ama sigortası olmayan arkadaşlara sordum
20 ye giden de varmış 40 a giden de varmış
park a değil tabi ki:))
park evime çok yakın olduğu için gittim canım
kalp atışı için 18 mayısda çağırdı
ama ben biran önce sürekli devam edeceğim dr arıyorum ve yakup erata ağır basıyor
sen neler yaptın her şey yolunda mı
memnun kaldın mı su hospitalda
arkadaşımın kuzeni orada doğum yapmış çok memnun kalmış
doğum fiyatları da sanırım uçuk değilmiş
ben de bingo mide bulantısı başladı
melemen dışında hiçbişi yiyemiyorum
dün balık yedim ki ben haftada 5 gün balık yiyen biriyim aklıma geldikçe deliriyorum
sanırım balık sayfam kapandı(
umarım sende her şey yolundadır canım
Cok duygulandim rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallahHayirli aksamlar kizlar ben normalde aralik annesi görünüyorum ama yaklasik bir hafta geriden geliyor o yuzden 2016 ocak annelerine yaziyorum bakalim ya aralik sonu ya da ocak basi rabbim hayirlisiyla getirsin insaallah ben bugun doktora gittim progestron dusuk oldugu icin her iki gunde bir igne vuruluyorum iki hafta once persembe gunu kesemi gordum gecen carsamba kese icinde bebegimi gordum cuma gunu biraz daha buyumustu masaallah cok sukur rabbime bugun de kalp atisini gorduk daha yeni baslamis minigimin kalbi annesi yer onu benim senelerce hamile kaldim dusuklerimin sayisini hatirlamiyorum ama hic kalp atisi gormemistim bu gun benim bayramim rabbime sukurler olsun yasim 40 buradaki arkadaslara da ayni duyguyu yasatsin Allahim... Amin
Gozun aydin canim.. hic canini sikma benimde bi arkadsm cok aradi bebek olmadi snra bi kizi oldu smfi kizi 9 aylik kendide 4 aylik hamile ama veren Allah bosber agzi olan konuşup duruo sen moralini bozma
Evet iki cocuk zor
Ama ilki 2 yasinda da olsa 5 yasinda da olsa 10 yasin dada olsa zor. Yani baskalarinin ne dediginin onemi yok
Haksizlik degil tabiki oda can oda sevgi ilgi bolunur mu hic
Belki 1-2 sene zorlanirsin ama sonrasi kardes sevgisi oyunu paylasimi ilk cocugun icin de harika olacak.
Hic canini sıkma herkes konusur
E banada cok gec kaldin diyolar benim oglumda 4 yasinda
Yani bu el gun cevre vs yaranilmaz hic duyma he he se gec
Bende ankaradanım hangi hastaneye gidiyosun ben hastane arastirmaktan cok yoruldum hala da icime sinmediBu arada ben ankara dayim varmi ankarali anneler
Hayirli aksamlar kizlar ben normalde aralik annesi görünüyorum ama yaklasik bir hafta geriden geliyor o yuzden 2016 ocak annelerine yaziyorum bakalim ya aralik sonu ya da ocak basi rabbim hayirlisiyla getirsin insaallah ben bugun doktora gittim progestron dusuk oldugu icin her iki gunde bir igne vuruluyorum iki hafta once persembe gunu kesemi gordum gecen carsamba kese icinde bebegimi gordum cuma gunu biraz daha buyumustu masaallah cok sukur rabbime bugun de kalp atisini gorduk daha yeni baslamis minigimin kalbi annesi yer onu benim senelerce hamile kaldim dusuklerimin sayisini hatirlamiyorum ama hic kalp atisi gormemistim bu gun benim bayramim rabbime sukurler olsun yasim 40 buradaki arkadaslara da ayni duyguyu yasatsin Allahim... Amin
Ooo oo ben çok az içiyorum ozaman yaaa bir bardak sut bir bardak ayran
Bu arada ben ankara dayim varmi ankarali anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?