- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.641
Hehe bencede ama midede yer kalmıyo işteCacık da aynı işlevi görür ve bence en lezzetlisi : )
7. Haftada siddetleniyor cnm merak etme :) bazilarinda hic olmuyormus.Selam kızlar 5+4üm ama benm hiç bulantım filn yok sadece kasık bel ağrısı ara ara o da bende mi anormallik
Yenimahalle de lina kadin sagliginda mine hanima gidiyorum
Bu arada ben listeye bakmadim ama beni de eklerseniz sevinirim
Sat 28 mart
Yas 32
Sehir ankara
Tahmini dogum 2 ocak
İkinci gebelik :)
Baska bisey lazim mi[/QUO
Hayirli olsun canim.peki memnunmusun doktorundan
Memnunmusun pekiYenimahalle de lina kadin sagliginda mine hanima gidiyorum
Bu arada ben listeye bakmadim ama beni de eklerseniz sevinirim
Sat 28 mart
Yas 32
Sehir ankara
Tahmini dogum 2 ocak
İkinci gebelik :)
Baska bisey lazim mi
Bosver canim kimseyi dinleyip moralini bozma.benimki ikiz olacak allah nasip ederse benimkilere haksizlik degilmi ozaman.Allah nasip etmis.kimseye laf etmek dusmez.dogana kadar 3 yasinda olacak zaten.kendini bilecek abla olacak.hayirli olsun canim.Herkese iyi Akşamlar
Bugün karın üstü ultrasonla keseyi gördüm. 5+2 haftalık. 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gideceğim.
Bugün canımı diğer insanlar canımı sıktı. Ağlamamak için kendimi zor tuttum. Duygusallık had safhada tabii. Daha önce söylemiştim 21 aylık bi kızım var. Hamile olduğumu söylediğim bir arkadaşım " nasıl cesaret ettin? Kızına haksızlık değil mi? O daha ilgiye Muhtaç " dalan ve daha bir sürü şey. Açıkçası artık onun için pek iyi şeyler düşünmüyorum. Çok moralim bozuldu. Olan olmuş artık geri dönemem. Bunları ben de biliyorum ama yapacak bir şey yok. Ben keyiflenmeye pozitif düşünmeye çalışıyorum insanların ettiği laflara bak.
Cnm idrara sıkışık gitmedinmi nasıl görmez yaaselam kızlar, bugun doktora gittim bişi göremedı
kan tahlılı ıstedı.. yaptırdım hcg 5748 çıktı
sonra doktorla karsılasamadıkhemşire bilgi verdi işte bıraz :=) yapılacakları
nasıl anlamadım?Cnm idrara sıkışık gitmedinmi nasıl görmez yaa
Ultrasona idrarin varkenmi gittin yokkenminasıl anlamadım?
hatırlamıyorum.. varken mi gitmek lazım? doktor bişi göremeyınce sadece hcg ıstedıUltrasona idrarin varkenmi gittin yokkenmi
Vallaha bende hamile kalmadan once arastirmaya basladim.koruda aylin hanima gidiyorum ama hala kararsiz gibiyim.Bende ankaradanım hangi hastaneye gidiyosun ben hastane arastirmaktan cok yoruldum hala da icime sinmedi
Canim hosgeldin aramiza.nereye gidiyosun doktora ve memnunmusunkızlarrrr beni de listeye ekler misiniz :)
sat:11 nisan
bat:7 mayıs
beklenen doğum tarihi :16 ocak :)
Cnm ultrasona giderken idrara sıkışık gidersen net görünür...ben kaç saat tuttum öyle gittim su içtim hep ve tam 5. Haftaya girdiğimde gördü keseyi....peki folik aldinmi bugunhatırlamıyorum.. varken mi gitmek lazım? doktor bişi göremeyınce sadece hcg ıstedı
maalesef göremedıCnm ultrasona giderken idrara sıkışık gidersen net görünür...ben kaç saat tuttum öyle gittim su içtim hep ve tam 5. Haftaya girdiğimde gördü keseyi....peki folik aldinmi bugun
Henüz doktora gitmedim canım :/ istanbulda çalışıyorum ama okullar kapanacak ankaraya gelicem..o yüzden henüz doktor bakmadım canımCa
Canim hosgeldin aramiza.nereye gidiyosun doktora ve memnunmusun
4 haftalikken mi gordu canim keseyi peki karindabni bakti vajinadanmi canimKızlar bende de hiç bi belirti yok bende zaman zaman endişleniyorum 18 inde randevum var ama öncesinde gitsem mi acaba kalp atışları duyulmazsa daha da strese girerim şu an 6+1 deyim 4 unde kese 6 mm'di
O degerde gormesi gerekirdi canim.idrarin varken daha net gozukur.ama degerin yuksek usg de gozukmesi icin yeterli.hatırlamıyorum.. varken mi gitmek lazım? doktor bişi göremeyınce sadece hcg ıstedı
bılmıyorum 'bişi yok'' dedı sadeceO degerde gormesi gerekirdi canim.idrarin varken daha net gozukur.ama degerin yuksek usg de gozukmesi icin yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?