2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende de hiç bi belirti yok bende zaman zaman endişleniyorum 18 inde randevum var ama öncesinde gitsem mi acaba kalp atışları duyulmazsa daha da strese girerim şu an 6+1 deyim 4 unde kese 6 mm'di

Şu isim listesine başlangıç kilomuzu da mı ekleseydik, uğraştırıcı mı olur ki bu saatten sonra, aralık annelerinin listesinde gördüm ii olmuş.

selam kızlar, bugun doktora gittim bişi göremedı
kan tahlılı ıstedı.. yaptırdım hcg 5748 çıktı
sonra doktorla karsılasamadık hemşire bilgi verdi işte bıraz :=) yapılacakları

Bosver canim kimseyi dinleyip moralini bozma.benimki ikiz olacak allah nasip ederse benimkilere haksizlik degilmi ozaman.Allah nasip etmis.kimseye laf etmek dusmez.dogana kadar 3 yasinda olacak zaten.kendini bilecek abla olacak.hayirli olsun canim.

selam kızlar, bugun doktora gittim bişi göremedı
kan tahlılı ıstedı.. yaptırdım hcg 5748 çıktı
sonra doktorla karsılasamadık hemşire bilgi verdi işte bıraz :=) yapılacakları
Cnm idrara sıkışık gitmedinmi nasıl görmez yaa

hatırlamıyorum.. varken mi gitmek lazım? doktor bişi göremeyınce sadece hcg ıstedı
Cnm ultrasona giderken idrara sıkışık gidersen net görünür...ben kaç saat tuttum öyle gittim su içtim hep ve tam 5. Haftaya girdiğimde gördü keseyi....peki folik aldinmi bugun

Cnm ultrasona giderken idrara sıkışık gidersen net görünür...ben kaç saat tuttum öyle gittim su içtim hep ve tam 5. Haftaya girdiğimde gördü keseyi....peki folik aldinmi bugun
maalesef göremedı
evet aldım folıc trıo aldım. yarında aıle hekımınden bazı tahlıller ıstendı onu halletcem :=)

Son düzenleme:
Kızlar bende de hiç bi belirti yok bende zaman zaman endişleniyorum 18 inde randevum var ama öncesinde gitsem mi acaba kalp atışları duyulmazsa daha da strese girerim şu an 6+1 deyim 4 unde kese 6 mm'di
4 haftalikken mi gordu canim keseyi peki karindabni bakti vajinadanmi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…