2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Henüz doktora gitmedim canım :/ istanbulda çalışıyorum ama okullar kapanacak ankaraya gelicem..o yüzden henüz doktor bakmadım canım
Tamam canim hayirlisi ozaman.off ya cok zor doktor isi.bide esimde bayan doktor takintisi var oda pek bi alternatif birakmiyo.bence en iyi kadin dogumcular erkek olanlar.

Bende ankaradanım hangi hastaneye gidiyosun ben hastane arastirmaktan cok yoruldum hala da icime sinmedi

Yeni mahallede lina kadin sagliginda mine hanim

bende ankaralıyım canım :)

Memnunmusun peki

Ben jinekoloji olarak gittim iki ay once bi dusugum oldu gayet memnundum gebelikte henuz muayene olmadim ama nerden baksan 6-7 arkadasim var giden hepsi memnun
Sgk ile anlasmasi da var 45-50 lira gibi bisey muayenesi. İnsani germeyen kibar yumusak bi tavri var.

Sagol canim degerlendirecem.peki yeni dogan yogun bakimi kuvezi vs si varmi acaba.tedbirli olmak adina soruyorum.Allah kimsenin yavrusuna gostermesin.

Canim cok saol is yapmamaya calisiyorum bazen de dayanamiyorum ben yurt disindayim kimse yok burda ailemden sen de yarin gideceksin galiba kalbini gormeye rabbim guzel haberlerle gelmeyi nasib etsin... Amin

Kız seninde bir şey kalmamış yaaa ayy çok heyecanlı ya bugün resmen bebişlerimiz canlanıyor nasıl heyecanlanmayalım annesi :))
Annesi onlar coktan canlandi ki anca duyulcak kivama geldiler:) iceri bi bakabilsek neler oluyor o kdr merak ediyorum ki..bisey kalmadi yatcas kalkcas yatcas kalkcas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…