- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.661
Aynen canm umarim kotu bisi yoktur.baska bi dr a daha mi gitsen.kese gorunmesi lazim 5. Hafta ve o degerdebılmıyorum 'bişi yok'' dedı sadece
1500 de bıle gozukurken benımkı garıp bıraz.
zaten 1 dakıka bıle surmedıAynen canm umarim kotu bisi yoktur.baska bi dr a daha mi gitsen.kese gorunmesi lazim 5. Hafta ve o degerde
Devlet mi ozel mi aa ilginc.goremediyse asagidan bakabilirdizaten 1 dakıka bıle surmedı
hızlıca bır baktı sağ tarafa o kadar.
özel. sonra kan ıstedı ısteDevlet mi ozel mi aa ilginc.goremediyse asagidan bakabilirdi
Tamam canim hayirlisi ozaman.off ya cok zor doktor isi.bide esimde bayan doktor takintisi var oda pek bi alternatif birakmiyo.bence en iyi kadin dogumcular erkek olanlar.Henüz doktora gitmedim canım :/ istanbulda çalışıyorum ama okullar kapanacak ankaraya gelicem..o yüzden henüz doktor bakmadım canım
Sen bidahakine baska dr git bence cnm sen bilirsin.o degerde bulmasi lazimdiözel. sonra kan ıstedı ıste
Bende ankaradanım hangi hastaneye gidiyosun ben hastane arastirmaktan cok yoruldum hala da icime sinmedi
bende ankaralıyım canım :)
Memnunmusun peki
Kızlar kimlerin alt karında pit pit atma var bugün baya birkaç defa hissettim sanki :)
Gercektenmi ama sen benden baya önden dimi kalp atışları duymasın dimiBeniiimmmmm
Daha duymadim canim ama benim bayadir var nerdeyse bir haftadirGercektenmi ama sen benden baya önden dimi kalp atışları duymasın dimi
Daha duymadim canim ama benim bayadir var nerdeyse bir haftadir
Sagol canim degerlendirecem.peki yeni dogan yogun bakimi kuvezi vs si varmi acaba.tedbirli olmak adina soruyorum.Allah kimsenin yavrusuna gostermesin.Yeni mahallede lina kadin sagliginda mine hanim
Ben jinekoloji olarak gittim iki ay once bi dusugum oldu gayet memnundum gebelikte henuz muayene olmadim ama nerden baksan 6-7 arkadasim var giden hepsi memnun
Sgk ile anlasmasi da var 45-50 lira gibi bisey muayenesi. İnsani germeyen kibar yumusak bi tavri var.
Cars gidiyorum tatlim :) ben dusunmemeye calisiyorum canim ya biraz rahatlaKuzum sen ne zaman gidicen kalp atışı için? Çok heyecanlıyım yarın olsaydı bi
Cars gidiyorum tatlim :) ben dusunmemeye calisiyorum canim ya biraz rahatlavar mi yok mu diye evham yapiyorum sonra.hadi guzel haberler bize insallah canimmm
canim hastane degil orasi dogumu anlasmali haranelerinden birinde yapiyor.sadece muayene ordaSagol canim degerlendirecem.peki yeni dogan yogun bakimi kuvezi vs si varmi acaba.tedbirli olmak adina soruyorum.Allah kimsenin yavrusuna gostermesin.
Canim cok saol is yapmamaya calisiyorum bazen de dayanamiyorum ben yurt disindayim kimse yok burda ailemden sen de yarin gideceksin galiba kalbini gormeye rabbim guzel haberlerle gelmeyi nasib etsin... AminAy çok duygulandım yazını okurken, rabbim bizleride bebişlerimizi korusun Allaha emanet olalım hepimiz... Çok koru kendini olur mu annecik
, hiçbir iş yapma, gerekirse evini bok götürsünAy çok duygulandım yazını okurken, rabbim bizleride bebişlerimizi korusun Allaha emanet olalım hepimiz... Çok koru kendini olur mu annecik, hiçbir iş yapma, gerekirse evini bok götürsün
Missler gibi hepimiz bebeklerimize kucağımıza alıp sevinç göz yaşları dökeceğiz...
Rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın
Missler gibi hepimiz bebeklerimize kucağımıza alıp sevinç göz yaşları dökeceğiz...
Rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın
Cok saol canim hepimizinkini insaallahCok duygulandim rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Annesi onlar coktan canlandi ki anca duyulcak kivama geldiler:) iceri bi bakabilsek neler oluyor o kdr merak ediyorum ki..bisey kalmadi yatcas kalkcas yatcas kalkcasKız seninde bir şey kalmamış yaaa ayy çok heyecanlı ya bugün resmen bebişlerimiz canlanıyor nasıl heyecanlanmayalım annesi :))
Aaa iyimis ozaman.hangi hastaneler acaba anlasmasinda olan.bide tahliller falan orda oluyomu.ay cokmu soru sordum necanim hastane degil orasi dogumu anlasmali haranelerinden birinde yapiyor.sadece muayene orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?