2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın aynen öle yapıyorum walla, ama bide bulantı olmazssa erkenden ki,lo aldığımla kalacem:)

günaydın aynen öle yapıyorum walla, ama bide bulantı olmazssa erkenden ki,lo aldığımla kalacem:)
Canım olsun bebeğin sağlıklı olsunda.. eşim hafta sonu dolabı sütle, meyveyle doldurdu, inan hiçbirini gözüm görmüyor.. Deli gibi uyuyorum sadece.. (( Sabahları çok fena zaten.. birde bu halde işe gelmek hepten kötü.. çubuk kraker ve ekmek bastırıyor sadece.. ((
Birazda genetik olabilir bu bulantı durumuu.. Umarım anneme çok çekmem 9 ay serumla yaşamış çünkü

Çok sağol canım, dün gittim tekrar boş gebelik değil dedi doktor çok şükür, rahatladım cuma da kalp atışı için gidicez 6. hafta vajinal ultrason ile bakacak :)

evet genelde annaye benziyormuş ama onun kadar olmazsın umarım,

evet işte daha bi fena sabahtan açtım bu sefer çubuk krakerimi.ekmek ve krakerle yaşıyorum akşama da anca makarna yiyebilcem sanırım..

lilyum10 ozaman sonucu bekliyorum eğer görebilirsen, bende hemen yarın doktordayım şimdi biz SAT tarihine göre kaç haftalık olduğumuzu söylüyoruz, bakalım dr ne diyecek
Canım ben gittim doktora dün. Çok şükür keseyi gördük. Kahverengi akıntım olduğu için vajinal baktı. Herhangi bir sıkıntı yok dedi. Progestron testi orada yapıldı bugün sonucunu alcaz inşallah. Bir de aile hekiminden genel bazı testler istedi. Progestron normal çıkarsa kalp atışlaırı için 2 hafta sonra gel dedi.
Öyle çok şükür:)

evet işte daha bi fena sabahtan açtım bu sefer çubuk krakerimi.ekmek ve krakerle yaşıyorum akşama da anca makarna yiyebilcem sanırım..
Aynen öyle akşam bende makarna yiyebildim sadece... Eşime de yemek falan hiçbirşey yapamıyorum, gerçi o aramıyo kendi yapıyo ama insan yine de kötü hissediyo kendini((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…