- 1 Mayıs 2015
- 184
- 145
- 18
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.701
günaydın aynen öle yapıyorum walla, ama bide bulantı olmazssa erkenden ki,lo aldığımla kalacem:)Kızlar günaydın...
Size söyleyeceğim şu ki bir arkadaşta güzel güzel anlatmış gerçi..
Bulantılarınız başlamadan canın ne istiyorsa YEYİN.. İnanın yataktan bile kalkmak istemiyor insan.. Bol bol süt için yoğurt yeyin.. Depo edin yani :) Etinizi tüketin, meyvenizi ihmal etmeyin..
Canım olsun bebeğin sağlıklı olsunda.. eşim hafta sonu dolabı sütle, meyveyle doldurdu, inan hiçbirini gözüm görmüyor.. Deli gibi uyuyorum sadece..günaydın aynen öle yapıyorum walla, ama bide bulantı olmazssa erkenden ki,lo aldığımla kalacem:)
merhaba canım kesen çok büyük değil perşembe görmüşsün
gördüğün tarihde kaç haftalık olduğun mühim
kesesi santim olan arkadaşlar var
aklın rahat olsun
ve hayırlısıyla sağlıkla tamamlarız inşallah bu süreci hepimiz
günaydın aynen öle yapıyorum walla, ama bide bulantı olmazssa erkenden ki,lo aldığımla kalacem:)[/QUOT
bulantı olmazsa azaltırsın canım :))
evet genelde annaye benziyormuş ama onun kadar olmazsın umarım,Canım olsun bebeğin sağlıklı olsunda.. eşim hafta sonu dolabı sütle, meyveyle doldurdu, inan hiçbirini gözüm görmüyor.. Deli gibi uyuyorum sadece..(( Sabahları çok fena zaten.. birde bu halde işe gelmek hepten kötü.. çubuk kraker ve ekmek bastırıyor sadece.. ((
Birazda genetik olabilir bu bulantı durumuu.. Umarım anneme çok çekmem 9 ay serumla yaşamış çünkü
bebeğim ara ara geliyor dün baya bulandı bugün iyiyim çok şükür. bu ara iştahım çok kesildi hiçbir şeyi yemek istemiyorumaynen açık hava iyi geliyor:) evet hep bir bekleyiş dimi.amin cnm umarım herkes güzel haberler verir.ee senle aynıyız sende yok mu bulantı
Canım olsun bebeğin sağlıklı olsunda.. eşim hafta sonu dolabı sütle, meyveyle doldurdu, inan hiçbirini gözüm görmüyor.. Deli gibi uyuyorum sadece..(( Sabahları çok fena zaten.. birde bu halde işe gelmek hepten kötü.. çubuk kraker ve ekmek bastırıyor sadece.. ((
Birazda genetik olabilir bu bulantı durumuu.. Umarım anneme çok çekmem 9 ay serumla yaşamış çünkü
[/QUOT
iştahım açıldı iyice ama yapcek bişi yok yemeyi kescez artık, zaten gördüğüme soruyorum ne zaman oldu bulantın die, ben daha bulanmasına var diye yiyip durmayayımda, bulanmıcek belki.
hmmmm seninki başlangıç aşamasında o zaman:) benimde öyle oldu birkaç gün.bebeğim ara ara geliyor dün baya bulandı bugün iyiyim çok şükür. bu ara iştahım çok kesildi hiçbir şeyi yemek istemiyorum
Ay bulansında 3-5 kilo vereyim bare tosun gibi kalcam yoksa :)))))))))hmmmm seninki başlangıç aşamasında o zaman:) benimde öyle oldu birkaç gün.
Canım ben gittim doktora dün. Çok şükür keseyi gördük. Kahverengi akıntım olduğu için vajinal baktı. Herhangi bir sıkıntı yok dedi. Progestron testi orada yapıldı bugün sonucunu alcaz inşallah. Bir de aile hekiminden genel bazı testler istedi. Progestron normal çıkarsa kalp atışlaırı için 2 hafta sonra gel dedi.lilyum10 ozaman sonucu bekliyorum eğer görebilirsen, bende hemen yarın doktordayım şimdi biz SAT tarihine göre kaç haftalık olduğumuzu söylüyoruz, bakalım dr ne diyecek
Ay bulansında 3-5 kilo vereyim bare tosun gibi kalcam yoksa :)))))))))
kıızzz öyle deme..bu seferde sırf ekmekle yaşıyosun.ne anladım ben bu işten :)Ay bulansında 3-5 kilo vereyim bare tosun gibi kalcam yoksa :)))))))))
Kıyamammm yaa :)) güzel haberlerini beklioruz tatlımmm :)Ayy kıyamammm ya havalandır hemen evi fena mide bulandırır çok sıkılan erkek parfümü
Evett minnoşm gideceğim bugün çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum adetaRüyalarıma bile girdi
Aynen öyle akşam bende makarna yiyebildim sadece... Eşime de yemek falan hiçbirşey yapamıyorum, gerçi o aramıyo kendi yapıyo ama insan yine de kötü hissediyo kendinievet işte daha bi fenasabahtan açtım bu sefer çubuk krakerimi.ekmek ve krakerle yaşıyorum akşama da anca makarna yiyebilcem sanırım..
naptın ya baya diyet programına girdin sen:)
kıızzz öyle deme..bu seferde sırf ekmekle yaşıyosun.ne anladım ben bu işten :)
Sağ ol bebişim bak duygulandım şimdiii :))) Rabbim inşallah güzel haberler getirmemi sağlar :)Kıyamammm yaa :)) güzel haberlerini beklioruz tatlımmm :)
Canım kanaman oluyor mu hala merak ettim benim hala devam ediyor Göğüs ağrımda kayboldu acaba gebeliğim sonlandı mı çok korkuyorum dün gittim keseyi gördüm ama içim hiç rahat değilgidicem kuzum 5gun once gordum kesemi
günaydın aynen öle yapıyorum walla, ama bide bulantı olmazssa erkenden ki,lo aldığımla kalacem:)
Ay bulansında 3-5 kilo vereyim bare tosun gibi kalcam yoksa :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?