- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.681
Arkadasim hrs de yapti onu biliyorum ama digerleri neresibilmiomAaa iyimis ozaman.hangi hastaneler acaba anlasmasinda olan.bide tahliller falan orda oluyomu.ay cokmu soru sordum ne
Annesi onlar coktan canlandi ki anca duyulcak kivama geldiler:) iceri bi bakabilsek neler oluyor o kdr merak ediyorum ki..bisey kalmadi yatcas kalkcas yatcas kalkcas
Günaydın, burun tıkanıklığı ve kanaması oluyormuş diye biliyorum ama yaşamadımKizlar gunaydin bende bugun keseyi gormeye gidicrm insallah gorurum sabah 4.30dan beri uyanigim ne kadar zormus birde bu sabah burun kanamasi oldu bende cok degil burun kanamasi yasayan varni acaba
Kizlar gunaydin bende bugun keseyi gormeye gidicrm insallah gorurum sabah 4.30dan beri uyanigim ne kadar zormus birde bu sabah burun kanamasi oldu bende cok degil burun kanamasi yasayan varni acaba
Hamile ooldgmu bilmedgmdede kanamsti arkdasm hamile olabilrsn hormonlar dan oluo dedi bide bugun olduGünaydın, burun tıkanıklığı ve kanaması oluyormuş diye biliyorum ama yaşamadım
Günaydın:) Güne eşimin eve boca edilmiş parfüm kokusuyla uyanmak nasıl güzel olursa gün okadar kokulu başladı banaKıyamam ben sanaa ya :)) Ne kadar sevimli yazmışsın kız :))) Heyecandan uyuyamadım valla :))
Günaydın herkese anneciklerr
Ayy kıyamammm ya havalandır hemen evi fena mide bulandırır çok sıkılan erkek parfümüGünaydın:) Güne eşimin eve boca edilmiş parfüm kokusuyla uyanmak nasıl güzel olursa gün okadar kokulu başladı banakendi doktoruna gidecektin bugün di mi, kalp atışları için?
günaydın canım.bu haftalarda olurmuş.biyerde okudum.bende de karışık oldu kanama değilde.. hadi güzel haberlerini bekliyoruzKizlar gunaydin bende bugun keseyi gormeye gidicrm insallah gorurum sabah 4.30dan beri uyanigim ne kadar zormus birde bu sabah burun kanamasi oldu bende cok degil burun kanamasi yasayan varni acaba
Hadi bakalım bekliyorum haberleri, ben de gidicem bugün ama benim öle kalbe bakma gibi bir ihtimalim yoktur daha senden bi hafta geriyim sanırım, inşallah duyarsın bebişi, rüyalarımız artık onlar oldu,,Ayy kıyamammm ya havalandır hemen evi fena mide bulandırır çok sıkılan erkek parfümü
Evett minnoşm gideceğim bugün çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum adetaRüyalarıma bile girdi
günaaayydınnnKıyamam ben sanaa ya :)) Ne kadar sevimli yazmışsın kız :))) Heyecandan uyuyamadım valla :))
Günaydın herkese anneciklerr
Günaydın canım, daha benim 2 hafta var neredeyse kalp atışları için... İnşAllah güzel haberlerle gelirsin.. idrarın sıkışıkken git oldu mu :)Ayy kıyamammm ya havalandır hemen evi fena mide bulandırır çok sıkılan erkek parfümü
Evett minnoşm gideceğim bugün çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum adetaRüyalarıma bile girdi
Günaydın sana ve bebişinede annesigünaaayydınnnkaçta bakiim randevuuu
Ay hadi inşallah güzel haberlerle gelirim :) Duyasamda üzülmüycem cumartesi tekrar randevum var, inşallah o zamana duyarım...Günaydın canım, daha benim 2 hafta var neredeyse kalp atışları için... İnşAllah güzel haberlerle gelirsin.. idrarın sıkışıkken git oldu mu :)
Günaydın sana ve bebişinede annesi11:30 ta randevu pıt pıt atıyor kalbim içimden bir ses duyacağım diyor bugün sabah 6'da çişimi yaptım o saate kadar tutarım inş
Sor bebişim bence kalbini duyabiliyor musunuz de, bazı bebişler önden gidiyormuş. Kesenin boyutunu sor, yolk sac var mı de kesenin şekli düzgün mü de? Sağlıklı gebelik mi deHadi bakalım bekliyorum haberleri, ben de gidicem bugün ama benim öle kalbe bakma gibi bir ihtimalim yoktur daha senden bi hafta geriyim sanırım, inşallah duyarsın bebişi, rüyalarımız artık onlar oldu,,
aaayyyy iyice bulandı midemmm.o kadar da zarar verme kendine bir kere yapsan ne olcak ki.inşallah duyacaksın canımmm.hadi bakalım bunu da atlatalım da gerisi sanki daha kolay,daha inanılası bir durum olur
soriyim:) benim doktor hep erken bekle diyor hep ama şansımı deniyim, benim de 11:30 da randevum,,Sor bebişim bence kalbini duyabiliyor musunuz de, bazı bebişler önden gidiyormuş. Kesenin boyutunu sor, yolk sac var mı de kesenin şekli düzgün mü de? Sağlıklı gebelik mi de
Oy kıyamam temiz hava al, balkon keyfi şansın varsa yap... Bunca zaman beta düşerse diye korktuk, kese gözükmezse diye korktuk, kalbini duyarsak artık Allah'ın izniyle zaman su gibi geçecek.... Rabbim hepimizin bebişlerini korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?