2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Annesi onlar coktan canlandi ki anca duyulcak kivama geldiler:) iceri bi bakabilsek neler oluyor o kdr merak ediyorum ki..bisey kalmadi yatcas kalkcas yatcas kalkcas

Kıyamam ben sanaa ya :)) Ne kadar sevimli yazmışsın kız :))) Heyecandan uyuyamadım valla :))
Günaydın herkese anneciklerr

Kizlar gunaydin bende bugun keseyi gormeye gidicrm insallah gorurum sabah 4.30dan beri uyanigim ne kadar zormus birde bu sabah burun kanamasi oldu bende cok degil burun kanamasi yasayan varni acaba

Kizlar gunaydin bende bugun keseyi gormeye gidicrm insallah gorurum sabah 4.30dan beri uyanigim ne kadar zormus birde bu sabah burun kanamasi oldu bende cok degil burun kanamasi yasayan varni acaba
Günaydın, burun tıkanıklığı ve kanaması oluyormuş diye biliyorum ama yaşamadım

Bebişim korkma hamilelikle ilgili değildir, belki gece çarpmışsındır bir yara falan varsa o kanama yapmıştır...
Banada uyku tutmadı, kalp atışı için gidicem bende :) Keseceğini görürsün merak etme... Kaç mm olduğunu sor, yolk sac göüzüküyor mu diye sor tamam mı? Şekli düzgün mü sağlıklı gebelik mi diye sor

Kıyamam ben sanaa ya :)) Ne kadar sevimli yazmışsın kız :))) Heyecandan uyuyamadım valla :))
Günaydın herkese anneciklerr
Günaydın:) Güne eşimin eve boca edilmiş parfüm kokusuyla uyanmak nasıl güzel olursa gün okadar kokulu başladı bana kendi doktoruna gidecektin bugün di mi, kalp atışları için?

Günaydın:) Güne eşimin eve boca edilmiş parfüm kokusuyla uyanmak nasıl güzel olursa gün okadar kokulu başladı bana kendi doktoruna gidecektin bugün di mi, kalp atışları için?
Ayy kıyamammm ya havalandır hemen evi fena mide bulandırır çok sıkılan erkek parfümü
Evett minnoşm gideceğim bugün çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum adeta Rüyalarıma bile girdi

günaydın canım.bu haftalarda olurmuş.biyerde okudum.bende de karışık oldu kanama değilde.. hadi güzel haberlerini bekliyoruz

Ayy kıyamammm ya havalandır hemen evi fena mide bulandırır çok sıkılan erkek parfümü
Evett minnoşm gideceğim bugün çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum adeta Rüyalarıma bile girdi
Hadi bakalım bekliyorum haberleri, ben de gidicem bugün ama benim öle kalbe bakma gibi bir ihtimalim yoktur daha senden bi hafta geriyim sanırım, inşallah duyarsın bebişi, rüyalarımız artık onlar oldu,,

Günaydın canım, daha benim 2 hafta var neredeyse kalp atışları için... İnşAllah güzel haberlerle gelirsin.. idrarın sıkışıkken git oldu mu :)

Günaydın sana ve bebişinede annesi 11:30 ta randevu pıt pıt atıyor kalbim içimden bir ses duyacağım diyor bugün sabah 6'da çişimi yaptım o saate kadar tutarım inş

aaayyyy iyice bulandı midemmm.o kadar da zarar verme kendine bir kere yapsan ne olcak ki.inşallah duyacaksın canımmm.hadi bakalım bunu da atlatalım da gerisi sanki daha kolay,daha inanılası bir durum olur

Hadi bakalım bekliyorum haberleri, ben de gidicem bugün ama benim öle kalbe bakma gibi bir ihtimalim yoktur daha senden bi hafta geriyim sanırım, inşallah duyarsın bebişi, rüyalarımız artık onlar oldu,,
Sor bebişim bence kalbini duyabiliyor musunuz de, bazı bebişler önden gidiyormuş. Kesenin boyutunu sor, yolk sac var mı de kesenin şekli düzgün mü de? Sağlıklı gebelik mi de

aaayyyy iyice bulandı midemmm.o kadar da zarar verme kendine bir kere yapsan ne olcak ki.inşallah duyacaksın canımmm.hadi bakalım bunu da atlatalım da gerisi sanki daha kolay,daha inanılası bir durum olur

Oy kıyamam temiz hava al, balkon keyfi şansın varsa yap... Bunca zaman beta düşerse diye korktuk, kese gözükmezse diye korktuk, kalbini duyarsak artık Allah'ın izniyle zaman su gibi geçecek.... Rabbim hepimizin bebişlerini korusun

Kızlar günaydın...
Size söyleyeceğim şu ki bir arkadaşta güzel güzel anlatmış gerçi..
Bulantılarınız başlamadan canın ne istiyorsa YEYİN.. İnanın yataktan bile kalkmak istemiyor insan.. Bol bol süt için yoğurt yeyin.. Depo edin yani :) Etinizi tüketin, meyvenizi ihmal etmeyin..

aynen açık hava iyi geliyor:) evet hep bir bekleyiş dimi.amin cnm umarım herkes güzel haberler verir.ee senle aynıyız sende yok mu bulantı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…