2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın,
6 Mayıs ve 8 Mayıs ta beta hcg yaptırdım , çok şükür 1075 ve 2200 çıktı .Dün tam yamına 5 hafta oldu , doktor randevum vardı, dün gün içinde normal akıntımla karışık kahverengi akıntım oldu , karın ağrısı vs yok . Neyse akşam doktora gidince keseyi gördük ama erken olduğundan bebek görülmedi haftaya gel dedi.Kahverengi akıntımdan bahsedince kafanıza takmayın olabilir dedi, mutlaka düşük tehdidir diyemeyiz dedi.Dinlenmem gerekir mi işe gidiyim mi diye sordum , sakıncası yok normal hayatınıza devam edin de hatta.
Arkadaşlat ar ne yapmalıyım sizce, endişeliyim 5.-6. haftada bunu yaşayan var mı ?
Yardımcı olabilir misiniz bana ?

Benim geçen perşembe epey bi kahverengi akıntım geldi doktorun yanına girmeden lavaboda farkettim, biz böyle şeyleri pek sevmiyoruz dedi, , nerde çalışıyosun dedi ve direk 1 hafta rapor yazdı bana, bugün son günüm, yarın iş başı bugün tekrar doktorla görüşcem bakalım ne diyecek, akıntım 2 gün az az geldi hafta sonu kesildi, bugün gene var az az, of stresli durumlar.

Stres yapmayın annecikle bünyeden bünyeye değişiyor her şey, kimi hamilelikte 9 ay bile kanaması oluyormuş maşallah hepsi bebişlerini de kucağına almış gönlünüzü ferah tutun her şey iyi olacak

Geçmiş olsun cnm ,inşallah hepbirlikte atlatır iyi haberler alırız.
Bn de aynı senin gibi doktora gittiğim gün oldu , kırmızı falan değil çamurumsu da diyemem bildiğin kahve ama bgn hiç olmadı daha maaşallah ,doktorum da rapor vs yazmadı normal hayatına devam et diyor ben nasıl bu kafayla devam edeceksem

Kızlar ben hiçbir şey yemesem doğuma kadar yetecek kadar stok var bende boyluyum ama 80 kiloyum benim çocuk fazlasıyla rahat içerisi süpermarket gibi

aaaa ben seni çıtı pıtı bişi sanıyorudum ya zaten normal kiloda olanlar her zamanki menülerine sadece 200 kalori ekleseler yetermiş.fazlası olanların stoğu yetermiş canım.

günaydın kızlarr
Çok kötüyüm,elim ayağım kalkmıyor,gece falan konuşmussunuz okudum,ben halbuki o saatlerde horul horul uyuyordumSabahları yatakdan kazıyarak gövdemi kaldırıyorum,butun gun işde başımı masaya koyasım geliyor,öğlen arasında anneme kaçıp,yarım saat kestiriyorum,işten çıkıncada eve gidip eşim gelene kadar yine uyuyorum.Nolcak benim bu uykulu halim,o değil bu kadar uyumaya uykumu almış olarak uyansam içim gam yemiyecek Bu hormon beni mahvetti,yarım insan oldum.Sizde yok mu,narkozlu gibi dolaşıyorum kaç gündür,ne zaman bu hali atacağız

Kizlar kanama parlak kirmizi ve devamli degilse endisse etmyin
Kahverengi pembemsi akintiniz oldumu doktora danisin ve bol bol dinlenin ayaklarinizi uzatin yada normal hayatinizdaki seyleri yapin ama cok ayakta durmayin. Endise etmeyin stres yapmayin
Biliyorum demesi kolay ama olumlu dusunun. Zaten kotu bisey sa farkli bi duygu hossediyosunuz icinize doguyor duramiyosunuz.

Ne guzel olur ikiz olsa ama sanmam. Devlet hastanesine gidip bi usg ile baksammiki diyorum ama onlarda simdi kese var yok minik ici bos falan dicekler iyice huylandiracaklar dojtorumdan randevum 25i cok var Ama sabretmek zor

Gitt tabii ki bebişim, devlete baktır şu an zaten normali keseleri görmen.

aaaa ben seni çıtı pıtı bişi sanıyorudum ya zaten normal kiloda olanlar her zamanki menülerine sadece 200 kalori ekleseler yetermiş.fazlası olanların stoğu yetermiş canım.

Görenler inanmaz 80 kilo olduğuma evlendikten sonra tosun gibi oldum adama hünerlerime göstereceğim diye Mart Nisan Mayıs 5 kilo aldım İçimden bir ses ben çok kilo almayacağım diyor inşallah yanıltmaz beni :)

Merhaba arkadaşlar, bu hafta sonu tekrar doktora gittik ve bebeğimizin kalp atışlarını da gördük çok şükür.. doktor 6 haftalık olduğunu söyledi, tahmin ettiğimden de fazlaymış hamileliğim.. bakalım hayırlısıyla şu ilk 3 ayı atlatalım da.. mide bulantılarından ve halsizliklerden kurtulalım bir an evvel, sürekli hasta gibiyim, ben bile kendimden sıkıldım valla..

toprakh2o canım iyi gidiyor keseyi görmek miniş kalbinin sesini duymak istiyorum sabırsızlanıyorum herkes gibi.. Kuru dut, ceviz kavrulmamış fındık ve badem, kuru kayısı yiyorum sabahlrı pekmez içiyorum minişime iyi bakmaya çalışıyorum ara ara kadık ağrılarım beni zorluyor... Birde dün aksi gibi dişim ağrıdı, iki tane kür öğrendim kesmek için ağrıyı, dün birini denedim işe yaradı.. Yarım çay bardağı suya 3-4 damla karanfil yağı koyup gargara yaptım. 45sn anca dayandım gargaraya, uyuştu
senin nasıl gidiyor???

masallah canımm darısı basımıza insallah
gecer canım ne kaldı ilk 3 ayı atlatmaya yeterki bebiş saglıklı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…