- 20 Ocak 2013
- 243
- 210
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.721
Benim geçen perşembe epey bi kahverengi akıntım geldi doktorun yanına girmeden lavaboda farkettim, biz böyle şeyleri pek sevmiyoruz dedi, , nerde çalışıyosun dedi ve direk 1 hafta rapor yazdı bana, bugün son günüm, yarın iş başıGünaydın,
6 Mayıs ve 8 Mayıs ta beta hcg yaptırdım , çok şükür 1075 ve 2200 çıktı .Dün tam yamına 5 hafta oldu , doktor randevum vardı, dün gün içinde normal akıntımla karışık kahverengi akıntım oldu , karın ağrısı vs yok . Neyse akşam doktora gidince keseyi gördük ama erken olduğundan bebek görülmedi haftaya gel dedi.Kahverengi akıntımdan bahsedince kafanıza takmayın olabilir dedi, mutlaka düşük tehdidir diyemeyiz dedi.Dinlenmem gerekir mi işe gidiyim mi diye sordum , sakıncası yok normal hayatınıza devam edin de hatta.
Arkadaşlat ar ne yapmalıyım sizce, endişeliyim 5.-6. haftada bunu yaşayan var mı ?
Yardımcı olabilir misiniz bana ?
Guzel haberlerini bekliyoz canimGünaydın sana ve bebişinede annesi11:30 ta randevu pıt pıt atıyor kalbim içimden bir ses duyacağım diyor bugün sabah 6'da çişimi yaptım o saate kadar tutarım inş
Kız benden duymuş olma ama ikiz bile olabilir senin :)))) MaşallahGunaydin hanimlar
Dun bhcg me yine baktirmistim 7504 olmus :) gecen hafta pazar 788di
Hala doktora gitmedim
Hoşbulduk canım :) Teşekkür ederim .fulys araöıza hoşgeldin canım, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin... SAT neydi senin canım ?
Benim geçen perşembe epey bi kahverengi akıntım geldi doktorun yanına girmeden lavaboda farkettim, biz böyle şeyleri pek sevmiyoruz dedi, , nerde çalışıyosun dedi ve direk 1 hafta rapor yazdı bana, bugün son günüm, yarın iş başıbugün tekrar doktorla görüşcem bakalım ne diyecek, akıntım 2 gün az az geldi hafta sonu kesildi, bugün gene var az az, of stresli durumlar.
Benim geçen perşembe epey bi kahverengi akıntım geldi doktorun yanına girmeden lavaboda farkettim, biz böyle şeyleri pek sevmiyoruz dedi, , nerde çalışıyosun dedi ve direk 1 hafta rapor yazdı bana, bugün son günüm, yarın iş başıbugün tekrar doktorla görüşcem bakalım ne diyecek, akıntım 2 gün az az geldi hafta sonu kesildi, bugün gene var az az, of stresli durumlar.
Kızlar ben hiçbir şey yemesem doğuma kadar yetecek kadar stok var bende boyluyum ama 80 kiloyum benim çocuk fazlasıyla rahat içerisi süpermarket gibi
Kız benden duymuş olma ama ikiz bile olabilir senin :)))) Maşallah
Ne guzel olur ikiz olsa ama sanmam. Devlet hastanesine gidip bi usg ile baksammiki diyorum ama onlarda simdi kese var yok minik ici bos falan dicekler iyice huylandiracaklar dojtorumdan randevum 25i cok var Ama sabretmek zor
aaaa ben seni çıtı pıtı bişi sanıyorudum yazaten normal kiloda olanlar her zamanki menülerine sadece 200 kalori ekleseler yetermiş.fazlası olanların stoğu yetermiş canım.
masallah canımmMerhaba arkadaşlar, bu hafta sonu tekrar doktora gittik ve bebeğimizin kalp atışlarını da gördük çok şükür.. doktor 6 haftalık olduğunu söyledi, tahmin ettiğimden de fazlaymış hamileliğim.. bakalım hayırlısıyla şu ilk 3 ayı atlatalım da.. mide bulantılarından ve halsizliklerden kurtulalım bir an evvel, sürekli hasta gibiyim, ben bile kendimden sıkıldım valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?