2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende aynı durumdayım ama akşam 9da yatıyorum sabahta 6 da kalkıyorum ama uykumu alamamış olarak... 7de de uyusam sabah 6da kalkıyorum... Sersem gibiyim....

Ben gündüz uykusunu hiç sevmeyen insan öğlen 2 den sonra bu dünyada yokum :) 5 e 6ya kadar uyuyorum yoksa dayanamıyorum,, akşam da açılıyım diye zorla yürüyüşe çıkıyorum

Canım çok teşekkür ederim, işyerindeyim çalışıyorum ama o kadar endişeliyim ki , bu siteden çıkıp ta hiç işlere veremiyorum kendimi Bundan önce 2 tane düşüğüm olmuştu son 1 yıl içinde , biraz da kötü deneyimler insanı hasta ediyor.Allah yazdıysa bozsun kimseye vermesin .Herkesin gönlüne göre ilerlesin inşallah hersey .
Doktoruma bahsedince norma sık görülen birşey gibi davrandı .Endişelenme ferah ol dedi, her düşük kanamayla başlamaz dedi zaten seninki kanama da değil dedi. Dün keseyi gördük sadece ama inanır mısın doya doya sevinemedim bile dün brz kahve akıntım olunca .
Dua edin nolur ...

Benim de SAT 7 nisan... Dr gidicem inşaAllah ama istiyorum ki hem keseyi göreyim hem kalp atışlarını duyayım... dayanabilirsem haftaya gidicem
İnşallah görürüsün cnm benim doktorum da 20 Mayıs ta çağırdı , sanırım bebegi görmek için . Sanıyorum sen de görebilirsin haftaya :)

boyun uzundur o zaman:) adamları yedirirken bizimde canımız çekiyor dimi? benim eşimde çok yiyor.allahtan ona uymuyorum.inşallah almazsın canım ya ama başımıza neler gelcek bilmiyoruz ki üç aydan sonra iştahta patlama yaşamayız inş

masallah canımm darısı basımıza insallah
gecer canım ne kaldı ilk 3 ayı atlatmaya yeterki bebiş saglıklı olsunn

İnşallah canımm, tabii ki önemli olan bebişin sağlıklı olması ama bu mide bulantılarından pek bir şey yiyemiyorum kii, o yüzden de bebiş vitaminsiz kalacak diye üzülüyorum..

boşver canım sen başkalarını, çok iyi olmuş... beraber büyürler maşallah

Tebrikk ederimmm cnmmm birdahaki randevu nezamana
25 i gbi gel kalp atisini goruruz dedi cok sempatik bi doktor canm tavsiye ederm zubeydede. Ama ben 20 si gbi bi ozele gidim diorm belki duyarim kalp atisini heyecanlaninca hicbisi soramadm smdide resmine bakip duruyorun acaba yamukmu kese ici dolumu vs die :) kapl atisini duymadan aklimi yitirmezsem iyidir valla :) aslinda kesenin oldgu fotolarifa paylassakmi birbirimize fikir olur ama ben yukleyemedim resmi

Sen bizden bır hafta ilerdesin ama normaldır bence,bu haftalarda katlıyarak buyuyor hızlı bır sekılde,gun gun bebek buyume takvımıne bakmıştım.Rahat ol yani
Hmm doğrudur ama ben devlete gidiyorum zaten pek ilgilenmiyorlar, özelde bulunduğum yerde yok, bende burda bilgi edinmeye çalışıyorum ne yapayım Hayırlısıyla kalp atışlarını da duysaydık inşallah

Aaa bak güzel fikir canım, ben ancak yarın yükleyebilirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…