- 20 Ocak 2013
- 243
- 210
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.741
günaydın kızlarr
Çok kötüyüm,elim ayağım kalkmıyor,gece falan konuşmussunuz okudum,ben halbuki o saatlerde horul horul uyuyordumSabahları yatakdan kazıyarak gövdemi kaldırıyorum,butun gun işde başımı masaya koyasım geliyor,öğlen arasında anneme kaçıp,yarım saat kestiriyorum,işten çıkıncada eve gidip eşim gelene kadar yine uyuyorum.Nolcak benim bu uykulu halim,o değil bu kadar uyumaya uykumu almış olarak uyansam içim gam yemiyecek Bu hormon beni mahvetti,yarım insan oldum.Sizde yok mu,narkozlu gibi dolaşıyorum kaç gündür,ne zaman bu hali atacağız
10 gun sonra canim :)))Tebrikler :)birdaha nezaman çağırdı :)
Benim de SAT 7 nisan... Dr gidicem inşaAllah ama istiyorum ki hem keseyi göreyim hem kalp atışlarını duyayım... dayanabilirsem haftaya gidicemHoşbulduk canım :) Teşekkür ederim .
SAT 06 Nisandı. Bugün itibariyle 5+1 haftalık :)
Senin ne kadar oldu ?
Ben gündüz uykusunu hiç sevmeyen insan öğlen 2 den sonra bu dünyada yokum :) 5 e 6ya kadar uyuyorum yoksa dayanamıyorum,, akşam da açılıyım diye zorla yürüyüşe çıkıyorumgünaydın kızlarr
Çok kötüyüm,elim ayağım kalkmıyor,gece falan konuşmussunuz okudum,ben halbuki o saatlerde horul horul uyuyordumSabahları yatakdan kazıyarak gövdemi kaldırıyorum,butun gun işde başımı masaya koyasım geliyor,öğlen arasında anneme kaçıp,yarım saat kestiriyorum,işten çıkıncada eve gidip eşim gelene kadar yine uyuyorum.Nolcak benim bu uykulu halim,o değil bu kadar uyumaya uykumu almış olarak uyansam içim gam yemiyecek Bu hormon beni mahvetti,yarım insan oldum.Sizde yok mu,narkozlu gibi dolaşıyorum kaç gündür,ne zaman bu hali atacağız
Kizlar kanama parlak kirmizi ve devamli degilse endisse etmyin
Kahverengi pembemsi akintiniz oldumu doktora danisin ve bol bol dinlenin ayaklarinizi uzatin yada normal hayatinizdaki seyleri yapin ama cok ayakta durmayin. Endise etmeyin stres yapmayin
Biliyorum demesi kolay ama olumlu dusunun. Zaten kotu bisey sa farkli bi duygu hossediyosunuz icinize doguyor duramiyosunuz.
İnşallah görürüsün cnm benim doktorum da 20 Mayıs ta çağırdı , sanırım bebegi görmek için . Sanıyorum sen de görebilirsin haftaya :)Benim de SAT 7 nisan... Dr gidicem inşaAllah ama istiyorum ki hem keseyi göreyim hem kalp atışlarını duyayım... dayanabilirsem haftaya gidicem
Kızlar bende mi bi gariplik var, benim ultrasonda 1,47 cm çıktı, siz mm diyorsunuz? Ben mi yanlış bakıyorum acabaYa benim kese 8 mmis :/ korktum smdi 6yi falan gorunce. Deger de 6925
korktunki canimYa benim kese 8 mmis :/ korktum smdi 6yi falan gorunce. Deger de 6925
boyun uzundur o zaman:) adamları yedirirken bizimde canımız çekiyor dimi? benim eşimde çok yiyor.allahtan ona uymuyorum.inşallah almazsın canım ya ama başımıza neler gelcek bilmiyoruz kiGörenler inanmaz 80 kilo olduğuma evlendikten sonra tosun gibi oldum adama hünerlerime göstereceğim diye Mart Nisan Mayıs 5 kilo aldımİçimden bir ses ben çok kilo almayacağım diyor inşallah yanıltmaz beni :)
masallah canımmdarısı basımıza insallah
gecer canım ne kaldı ilk 3 ayı atlatmaya yeterki bebiş saglıklı olsunn
Tebrikk ederimmm cnmmmKızlarrrr gördüm kesecigiii :)suan 6 mm
Sen bizden bır hafta ilerdesin ama normaldır bence,bu haftalarda katlıyarak buyuyor hızlı bır sekılde,gun gun bebek buyume takvımıne bakmıştım.Rahat ol yaniKızlar bende mi bi gariplik var, benim ultrasonda 1,47 cm çıktı, siz mm diyorsunuz? Ben mi yanlış bakıyorum acaba
benim gecen hafta 8700 dü hcg bnede kendımden korkuyorum ikiz mi diyeYa benim kese 8 mmis :/ korktum smdi 6yi falan gorunce. Deger de 6925
boşver canım sen başkalarını, çok iyi olmuş... beraber büyürler maşallahHerkese iyi Akşamlar
Bugün karın üstü ultrasonla keseyi gördüm. 5+2 haftalık. 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gideceğim.
Bugün canımı diğer insanlar canımı sıktı. Ağlamamak için kendimi zor tuttum. Duygusallık had safhada tabii. Daha önce söylemiştim 21 aylık bi kızım var. Hamile olduğumu söylediğim bir arkadaşım " nasıl cesaret ettin? Kızına haksızlık değil mi? O daha ilgiye Muhtaç " dalan ve daha bir sürü şey. Açıkçası artık onun için pek iyi şeyler düşünmüyorum. Çok moralim bozuldu. Olan olmuş artık geri dönemem. Bunları ben de biliyorum ama yapacak bir şey yok. Ben keyiflenmeye pozitif düşünmeye çalışıyorum insanların ettiği laflara bak.
25 i gbi gel kalp atisini goruruz dedi cok sempatik bi doktor canm tavsiye ederm zubeydede. Ama ben 20 si gbi bi ozele gidim diorm belki duyarim kalp atisini heyecanlaninca hicbisi soramadm smdide resmine bakip duruyorun acaba yamukmu kese ici dolumu vs die :) kapl atisini duymadan aklimi yitirmezsem iyidir valla :) aslinda kesenin oldgu fotolarifa paylassakmi birbirimize fikir olur ama ben yukleyemedim resmiTebrikk ederimmm cnmmmbirdahaki randevu nezamana
Hmm doğrudur ama ben devlete gidiyorum zaten pek ilgilenmiyorlar, özelde bulunduğum yerde yok, bende burda bilgi edinmeye çalışıyorum ne yapayımSen bizden bır hafta ilerdesin ama normaldır bence,bu haftalarda katlıyarak buyuyor hızlı bır sekılde,gun gun bebek buyume takvımıne bakmıştım.Rahat ol yani
Aaa bak güzel fikir canım, ben ancak yarın yükleyebilirim :))25 i gbi gel kalp atisini goruruz dedi cok sempatik bi doktor canm tavsiye ederm zubeydede. Ama ben 20 si gbi bi ozele gidim diorm belki duyarim kalp atisini heyecanlaninca hicbisi soramadm smdide resmine bakip duruyorun acaba yamukmu kese ici dolumu vs die :) kapl atisini duymadan aklimi yitirmezsem iyidir valla :) aslinda kesenin oldgu fotolarifa paylassakmi birbirimize fikir olur ama ben yukleyemedim resmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?