- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.761
bekliyoruzzzz seninleeeKizlar birazdan girecegim iceri heyecan tavan :)))
Hadi hayırlısı olsun dualarım seninle ...:) Heyecandan iyice sıkışmışsındır sen şimdiKizlar birazdan girecegim iceri heyecan tavan :)))
Hadi bakalim cnm hayiri heberlerini bekliyrzKizlar birazdan girecegim iceri heyecan tavan :)))
dr'un odasından canlı yayın bile yapabilirsin :)) Bizler burdayız :)) İnşaAllah kalp atışınıda görürsünüz,bir kerede hepsi çıkar :))Kizlar birazdan girecegim iceri heyecan tavan :)))
Canım güzel şeyler düşün, mutluluktan ağlarsın İnşAllah:))Cisim var gibide yok gibi de :)) insallah aglayarak cikmam :)
Niye ağlayasın canımCisim var gibide yok gibi de :)) insallah aglayarak cikmam :)
Eee benim 1.5 cm yazıyo 6.haftadayım yani 5+5Sen bizden bır hafta ilerdesin ama normaldır bence,bu haftalarda katlıyarak buyuyor hızlı bır sekılde,gun gun bebek buyume takvımıne bakmıştım.Rahat ol yani
Aslında ilk zamanlar paylasıyolardı cnm yine öyle bir akım yakalayabılırz paylasın benimki yanında değil suan ne kadardı boyutu onu kaçırdım sanırım kesenin25 i gbi gel kalp atisini goruruz dedi cok sempatik bi doktor canm tavsiye ederm zubeydede. Ama ben 20 si gbi bi ozele gidim diorm belki duyarim kalp atisini heyecanlaninca hicbisi soramadm smdide resmine bakip duruyorun acaba yamukmu kese ici dolumu vs die :) kapl atisini duymadan aklimi yitirmezsem iyidir valla :) aslinda kesenin oldgu fotolarifa paylassakmi birbirimize fikir olur ama ben yukleyemedim resmi
Cm ler mm ler birbirine girdiEee benim 1.5 cm yazıyo 6.haftadayım yani 5+5
Benimde perşembe randevum var yine tekrar sorucam boyutunun 15.30 daCm ler mm ler birbirine girdiaiy bilemiyorum kızlar bende zaten daha dr'a gitmedim.Perşembe inş..Perşembe den sonra değerlendirelim bende 5+5 de olmuş olacagım.
'
Duymdın dimi kalp atıslarınıBugn Ben de dayanamayız doktra gittm keseyi cok erkn görmüştüm asıl doktrm Cumartesi çağrdı..18 mm olms kesem cok şükür 5+5im ben de devlet hastanesindeki doktr o kadar soguk ki kalp atışından sonra sağlıklı olup olmadığı belli olur suan olumsz bi sey görünmüyor dedi sadece
Benimde surekli hata verio nie olmuo anlamadimAaa bak güzel fikir canım, ben ancak yarın yükleyebilirim :))
Benimde 15.40 ama çok yoğun oluyor Dr.hiç saatinde odasına girdiğim olmadı,hep en az bi yarım saat bekliyorum özel olmasına rağmen.Keşke bizde kalp atışını görsekBenimde perşembe randevum var yine tekrar sorucam boyutunun 15.30 da
Bende bi turlu yukleyemiorum fotoyu deniyorum surekli insallah basaricamAslında ilk zamanlar paylasıyolardı cnm yine öyle bir akım yakalayabılırz paylasın benimki yanında değil suan ne kadardı boyutu onu kaçırdım sanırım kesenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?