2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar inanin ki endise bitmiyor kese gorcez sonra icinde bebegi gorcez sonra kalp atisi elhamdulillah dun kalp atisini gordum ama bu seferde devam ediyormu endisesi var dunden beri gogus agrim gitti acaba bebege bisey oldumu diye korkuyorum rabbim bebeklerimizi korusun pinkperest seni de heyecanla bekliyorum insaallah guzel haberler alirsin

bende yeni işe geldim ...dr keseyi gördü 5 haftalık hamişim bende kan ve idarar verdim .kalp atışaları 10 gün sobra belli olur dedi zaten 10 gün sonra kan sonucunu alacağım Allhım çok heycanlı yarbbim sen yardımcımız ol hepimizin ...

Aslında ilk zamanlar paylasıyolardı cnm yine öyle bir akım yakalayabılırz paylasın benimki yanında değil suan ne kadardı boyutu onu kaçırdım sanırım kesenin

Bugn Ben de dayanamayız doktra gittm keseyi cok erkn görmüştüm asıl doktrm Cumartesi çağrdı..18 mm olms kesem cok şükür 5+5im ben de devlet hastanesindeki doktr o kadar soguk ki kalp atışından sonra sağlıklı olup olmadığı belli olur suan olumsz bi sey görünmüyor dedi sadece

Duymdın dimi kalp atıslarını

Kizlarrr rabbime sukurler olsun bebisin kalp atislarini gorduk minnacik bir sey eski cep telefonlarindaki yanip sonen sinyal isigi gibi :)))) Bebisin geriden gelmiyormus 1 gun ondeymis bile, ozeldeki ruhsuz doktor 1 hafta geriden geliyor demisti. Smear testi yapti gebeligin ilk 3 ayinda yapilmasi gerekiyormus. Gulduk eglendik mutlu ayrildim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…