- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.781
Bende 10 15 dk gecıkmeli gırmıstım gecen defa bakalım bu hafta nasıl olacak...bilmiyorumki cnm doktor beni kalp atışları ıcın çağırdı ama bana erken gibi geldiBenimde 15.40 ama çok yoğun oluyor Dr.hiç saatinde odasına girdiğim olmadı,hep en az bi yarım saat bekliyorum özel olmasına rağmen.Keşke bizde kalp atışını görsekÇok heyecanlıyım
Yok canım ya herhangi bir acı yok. Zaten içine bile sokmuyor nerdeyse. Sadece o bölgede gezindiriyor. Oda örtü altından sadece. Yani rahatsız eden hiç bir durum olmadı çok şükür.lilyum10 hayırlısı olsun tatlımmmm.. Keseyi görmene sevindim ama alttan bakınca canın acıdı mı? İster istemez düşündükçe bi garip oluyorum...
Selamlilyum10 , SAT tarihlerimiz aynı. Ben yarın gideceğim 2. kan testim için.
@esra417516, nasıl gidiyor?
Ayyyyyy cokkn sevındımmmm gozun aydınn cnmmmm nasıldı nasıldı seslerrr cokl merak ediyorumKizlarrr rabbime sukurler olsun bebisin kalp atislarini gorduk minnacik bir sey eski cep telefonlarindaki yanip sonen sinyal isigi gibi :)))) Bebisin geriden gelmiyormus 1 gun ondeymis bile, ozeldeki ruhsuz doktor 1 hafta geriden geliyor demisti. Smear testi yapti gebeligin ilk 3 ayinda yapilmasi gerekiyormus. Gulduk eglendik mutlu ayrildim:) Eki Görüntüle 1524998 Eki Görüntüle 1524999 Eki Görüntüle 1525000
Ayyyyy canim ne guzel gozun aydin darisi bize insallahKizlarrr rabbime sukurler olsun bebisin kalp atislarini gorduk minnacik bir sey eski cep telefonlarindaki yanip sonen sinyal isigi gibi :)))) Bebisin geriden gelmiyormus 1 gun ondeymis bile, ozeldeki ruhsuz doktor 1 hafta geriden geliyor demisti. Smear testi yapti gebeligin ilk 3 ayinda yapilmasi gerekiyormus. Gulduk eglendik mutlu ayrildim:) Eki Görüntüle 1524998 Eki Görüntüle 1524999 Eki Görüntüle 1525000
çok sevindim canım, gözün aydın... darısı başımıza inşallahKizlarrr rabbime sukurler olsun bebisin kalp atislarini gorduk minnacik bir sey eski cep telefonlarindaki yanip sonen sinyal isigi gibi :)))) Bebisin geriden gelmiyormus 1 gun ondeymis bile, ozeldeki ruhsuz doktor 1 hafta geriden geliyor demisti. Smear testi yapti gebeligin ilk 3 ayinda yapilmasi gerekiyormus. Gulduk eglendik mutlu ayrildim:) Eki Görüntüle 1524998 Eki Görüntüle 1524999 Eki Görüntüle 1525000
Aiy en az senın kadar sevındım maşaAllah ya fotoğrafdan nasılda belli minnak bebişin :) Dr ile selfie koptum zatenKizlarrr rabbime sukurler olsun bebisin kalp atislarini gorduk minnacik bir sey eski cep telefonlarindaki yanip sonen sinyal isigi gibi :)))) Bebisin geriden gelmiyormus 1 gun ondeymis bile, ozeldeki ruhsuz doktor 1 hafta geriden geliyor demisti. Smear testi yapti gebeligin ilk 3 ayinda yapilmasi gerekiyormus. Gulduk eglendik mutlu ayrildim:) Eki Görüntüle 1524998 Eki Görüntüle 1524999 Eki Görüntüle 1525000
Allah razi olsun canim :))) Pitpitlari gosteriyorlarmis, dinletme ilerleyen zamanlardaymis :)))) Cok zararliymis bebege isi veriyormus. Duymak icin 3 ay gibi dedi sanirimAyyyyyy cokkn sevındımmmm gozun aydınn cnmmmm nasıldı nasıldı seslerrr cokl merak ediyorum
Canim cok sevindim rabbim tamamina erdirsin insaallahKizlarrr rabbime sukurler olsun bebisin kalp atislarini gorduk minnacik bir sey eski cep telefonlarindaki yanip sonen sinyal isigi gibi :)))) Bebisin geriden gelmiyormus 1 gun ondeymis bile, ozeldeki ruhsuz doktor 1 hafta geriden geliyor demisti. Smear testi yapti gebeligin ilk 3 ayinda yapilmasi gerekiyormus. Gulduk eglendik mutlu ayrildim:) Eki Görüntüle 1524998 Eki Görüntüle 1524999 Eki Görüntüle 1525000
Sesler sonra canım daha var seslerinidinlememize.Şimdilik sadece kalbin atışını görebilicez inş yani :))Ayyyyyy cokkn sevındımmmm gozun aydınn cnmmmm nasıldı nasıldı seslerrr cokl merak ediyorum
Yok canm kendi doktrma Cumartesi gidicem o zamn çağrdı kalp atışı içinDuymdın dimi kalp atıslarını
Cok sevindm darısı basımıza inşaallah :)Kizlarrr rabbime sukurler olsun bebisin kalp atislarini gorduk minnacik bir sey eski cep telefonlarindaki yanip sonen sinyal isigi gibi :)))) Bebisin geriden gelmiyormus 1 gun ondeymis bile, ozeldeki ruhsuz doktor 1 hafta geriden geliyor demisti. Smear testi yapti gebeligin ilk 3 ayinda yapilmasi gerekiyormus. Gulduk eglendik mutlu ayrildim:) Eki Görüntüle 1524998 Eki Görüntüle 1524999 Eki Görüntüle 1525000
Canim gozun aydin cok sevindim.Kizlarrr rabbime sukurler olsun bebisin kalp atislarini gorduk minnacik bir sey eski cep telefonlarindaki yanip sonen sinyal isigi gibi :)))) Bebisin geriden gelmiyormus 1 gun ondeymis bile, ozeldeki ruhsuz doktor 1 hafta geriden geliyor demisti. Smear testi yapti gebeligin ilk 3 ayinda yapilmasi gerekiyormus. Gulduk eglendik mutlu ayrildim:) Eki Görüntüle 1524998 Eki Görüntüle 1524999 Eki Görüntüle 1525000
Ayyyyyy cokkn sevındımmmm gozun aydınn cnmmmm nasıldı nasıldı seslerrr cokl merak ediyorum
Ayyyyy canim ne guzel gozun aydin darisi bize insallah
Aiy en az senın kadar sevındım maşaAllah ya fotoğrafdan nasılda belli minnak bebişin :) Dr ile selfie koptum zatenAy hadi darısı başımıza
Canim gozun aydin cok sevindim.
cnm üstten mi alttan mı kaç haftalıksın?Kızlar bende mi bi gariplik var, benim ultrasonda 1,47 cm çıktı, siz mm diyorsunuz? Ben mi yanlış bakıyorum acaba
Kuzucum alttan gerekmedikçe bakmıyorlarmış alttan bakılmasın bir zararı yokmuş bizim sandığımız gibi.cnm üstten mi alttan mı kaç haftalıksın?
Ayyyy ne guzel valla benimde doktrum cok gluer yuzluydu ovulasyon testiyle yakalafim yumurtayi dedim afferim kiz sana dediKızlar hepinizden Allah razı olsun :))) Rabbim bu güzel duyguyu mutluluğu tez zamanda hepinize yaşatsın. Doktordan yana şanslıyım çok şükür başka doktor bu kadar uğraşmazdı eminim. Doktoru gülmekten bir hal ettim, buradaki sohbetlerden bahsettim. Dedim ki kızlara doktorla selfie çekincem görürsünüz sizde dedim kahkahalar atıyor.
Canımmm benimmm süpersiniz yaaa :)) darısı bizim başımıza inşallahh :)Kızlar hepinizden Allah razı olsun :))) Rabbim bu güzel duyguyu mutluluğu tez zamanda hepinize yaşatsın. Doktordan yana şanslıyım çok şükür başka doktor bu kadar uğraşmazdı eminim. Doktoru gülmekten bir hal ettim, buradaki sohbetlerden bahsettim. Dedim ki kızlara doktorla selfie çekincem görürsünüz sizde dedim kahkahalar atıyor.
masallah canım Allah saglıkla kucgına da almayı nasip etsin insallah darısı basımızaKizlarrr rabbime sukurler olsun bebisin kalp atislarini gorduk minnacik bir sey eski cep telefonlarindaki yanip sonen sinyal isigi gibi :)))) Bebisin geriden gelmiyormus 1 gun ondeymis bile, ozeldeki ruhsuz doktor 1 hafta geriden geliyor demisti. Smear testi yapti gebeligin ilk 3 ayinda yapilmasi gerekiyormus. Gulduk eglendik mutlu ayrildim:) Eki Görüntüle 1524998 Eki Görüntüle 1524999 Eki Görüntüle 1525000
Ayyyy ne guzel valla benimde doktrum cok gluer yuzluydu ovulasyon testiyle yakalafim yumurtayi dedim afferim kiz sana dedidevlet oldgu icin makinlerdrn resm verilemiomus foto cek dedi cektim teli cantaya koydum hic bakmadn duzgun cikmismi die kontrol et dedi ettim onada gosterdim nasil guzel cikmis dimi dedim guldu allahim insallah pitpitlari bizde goruruz canim benim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?