2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde 15.40 ama çok yoğun oluyor Dr.hiç saatinde odasına girdiğim olmadı,hep en az bi yarım saat bekliyorum özel olmasına rağmen.Keşke bizde kalp atışını görsek Çok heyecanlıyım
Bende 10 15 dk gecıkmeli gırmıstım gecen defa bakalım bu hafta nasıl olacak...bilmiyorumki cnm doktor beni kalp atışları ıcın çağırdı ama bana erken gibi geldi

lilyum10 hayırlısı olsun tatlımmmm.. Keseyi görmene sevindim ama alttan bakınca canın acıdı mı? İster istemez düşündükçe bi garip oluyorum...
Yok canım ya herhangi bir acı yok. Zaten içine bile sokmuyor nerdeyse. Sadece o bölgede gezindiriyor. Oda örtü altından sadece. Yani rahatsız eden hiç bir durum olmadı çok şükür.

Selam lilyum10 , SAT tarihlerimiz aynı. Ben yarın gideceğim 2. kan testim için.
@esra417516, nasıl gidiyor?

Hayırlı olsun canım:) İnşallah hayırlsıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi:)

Ayyyyyy cokkn sevındımmmm gozun aydınn cnmmmm nasıldı nasıldı seslerrr cokl merak ediyorum

Ayyyyy canim ne guzel gozun aydin darisi bize insallah

çok sevindim canım, gözün aydın... darısı başımıza inşallah

Aiy en az senın kadar sevındım maşaAllah ya fotoğrafdan nasılda belli minnak bebişin :) Dr ile selfie koptum zaten Ay hadi darısı başımıza

Canim cok sevindim rabbim tamamina erdirsin insaallah

Cok sevindm darısı basımıza inşaallah :)

Canim gozun aydin cok sevindim.

Ayyyyyy cokkn sevındımmmm gozun aydınn cnmmmm nasıldı nasıldı seslerrr cokl merak ediyorum

Ayyyyy canim ne guzel gozun aydin darisi bize insallah

Aiy en az senın kadar sevındım maşaAllah ya fotoğrafdan nasılda belli minnak bebişin :) Dr ile selfie koptum zaten Ay hadi darısı başımıza

Canim gozun aydin cok sevindim.

Kızlar hepinizden Allah razı olsun :))) Rabbim bu güzel duyguyu mutluluğu tez zamanda hepinize yaşatsın. Doktordan yana şanslıyım çok şükür başka doktor bu kadar uğraşmazdı eminim. Doktoru gülmekten bir hal ettim, buradaki sohbetlerden bahsettim. Dedim ki kızlara doktorla selfie çekincem görürsünüz sizde dedim kahkahalar atıyor.

Ayyyy ne guzel valla benimde doktrum cok gluer yuzluydu ovulasyon testiyle yakalafim yumurtayi dedim afferim kiz sana dedi devlet oldgu icin makinlerdrn resm verilemiomus foto cek dedi cektim teli cantaya koydum hic bakmadn duzgun cikmismi die kontrol et dedi ettim onada gosterdim nasil guzel cikmis dimi dedim guldu allahim insallah pitpitlari bizde goruruz canim benim yaa

Canımmm benimmm süpersiniz yaaa :)) darısı bizim başımıza inşallahh :)

masallah canım Allah saglıkla kucgına da almayı nasip etsin insallah darısı basımıza

Ayy kıyamam kızz size rabbbim hepinize pıtpıtçıkları göstersin
Hoş ben hala inanamıyorum şimdi bebişte canlandı gerçekten annemi olacağız biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…