2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm üstten mi alttan mı kaç haftalıksın?
Canım alttan mı üstten mi bilemiyorum ama gts:1,47 cm yazıyordu..
Cuma günü doktora gitmiştim o zaman 4+5 dedi, onun demesine göre 5+1 'im şuanda..
Ama normalda sat a göre 7+1'im bu işte de gariplik var ama hayırlısı:)

Ayy kıyamam kızz size rabbbim hepinize pıtpıtçıkları göstersin
Hoş ben hala inanamıyorum şimdi bebişte canlandı gerçekten annemi olacağız biz
Canım MaşAllah çok tatlı görünüyorsunuz. Darısı bize İnşAllah... Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...

aaaa valla bebiş gözüküyorrrr çok şükür yaaa.. kalp atışını gördün mü sadece duyuluyor mu peki canım.ay yavruya baakk

aaaa valla bebiş gözüküyorrrr çok şükür yaaa.. kalp atışını gördün mü sadece duyuluyor mu peki canım.ay yavruya baakk

Oyyy bebişimmmm şükürler olsunnn binbir endişeyle gittim. Rabbim biliyor çok korkuyordum, ya boş gebelik ise diye.
Ultrasonu koyuyor bebişim, arıyor önce sağ sol yapıyor sonra bebeği görüyor çok zor görmek minnacık bir şey çünkü : )
Sonra sabitliyor orada, eskiden cep telefonların sinyal ışığı olurdu ya kırmızı yeşil gibi aynı onlar gibi pıt pıt yanıp sönüyor. Hızlı hızlı, fotoğraflarda büyük gözüküyor çok yakın çekim :))) Duysam hüngür hüngür ağlardım herhalde :)))

Müüthiş bir duygu şükürler olsun rabbime, endişelerim azaldı. Bende duyucam sanıyordum :)))

pinkperest Çok tebrik ederim canım gözün aydınnn :):):)
Çok şükür bak iyi ki gitmişssin , iyi haberlerle döndün ,bebegin resimleri de çok tatlıymış Allah nazardan saklasın ,darısı başımıza ,öpücükler

Oyy teyzesi çok teşekkür ederimmmm güzel dilekerin için, rabbim kimseleri evladıysa sınamasın ne kadar güzel bir şey şimdiden hissediyoruz anneliği. Rabbimin izniyle tez zamanda görün pıtpıtlarınızı insanın yüreğine su serpiliyor resmen

Ciktim doktordan
Kesemizi gorduk minicik 4+4 gozukuyor ultrason resmi verdi ama koyamadim buraya orda 13.5 mm yaziyo
Ama macerali bi gecmisim oldugu icin temkinli konustu. 26sinda bidaha cagirdi
Hadi gözün aydın rabbimin izniyle 26sında kalbinide duyarsın inş.. 13.5 çok iyi valla :)

Ciktim doktordan
Kesemizi gorduk minicik 4+4 gozukuyor ultrason resmi verdi ama koyamadim buraya orda 13.5 mm yaziyo
Ama macerali bi gecmisim oldugu icin temkinli konustu. 26sinda bidaha cagirdi

Hayırlısı olsun inşallah canım, tebrik ederim :)
13,5 mm duydugum kadarıyla çok iyi, bnmki 5.haftada (dün) 9 mm çıktı. Normaldir heralde yani umarım bnmki de.

Kızlar hafif kahverengi lekelenmem var demiştim ya dün ve bugün biraz oldu akıntıyla karışık.
Cuma günü Beta hcg yaptırmıştım 2200 dü sonucum , 4 gün sonra yani bgn 11.000 çıktı.
Bu iyi demektir değil mi? Allah korusun düşük mü oluyor yoksa hafif lekelenme var diye yaptırdım yoksa dr filan istememişti.
Yorumunuz var mı

Degerin artmis dusuk olsaydi deger duserdi yipratma kendini dinlen hamilelikte olabilir boyle seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…