- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.801
Canım alttan mı üstten mi bilemiyorum ama gts:1,47 cm yazıyordu..cnm üstten mi alttan mı kaç haftalıksın?
Canım MaşAllah çok tatlı görünüyorsunuz. Darısı bize İnşAllah... Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...Ayy kıyamam kızz size rabbbim hepinize pıtpıtçıkları göstersin
Hoş ben hala inanamıyorum şimdi bebişte canlandı gerçekten annemi olacağız biz
benim gecen hafta 8700 dü hcg bnede kendımden korkuyorum ikiz mi diye
Ah sormaaaaa :)))) bende de ayni korku var suan.. :))benim gecen hafta 8700 dü hcg bnede kendımden korkuyorum ikiz mi diye
Ayy hadiii güzel haberler getir bize doktordan annesi :) Keseni gördün mü kaç haftalıksın?Ani bir kararla doktora geldim
Markete gidiyodum cikmisken doktorada bi gidiim dedim deli gibi sira bekliyorum
Yok iste ilk defa geliyorum doktora. Randevuma daha ve aslinda ama devlete geldim simdiAyy hadiii güzel haberler getir bize doktordan annesi :) Keseni gördün mü kaç haftalıksın?
Yok iste ilk defa geliyorum doktora. Randevuma daha ve aslinda ama devlete geldim simdi
Doktorun haliye-i ruhiyesine bagli
Terelelli bi doktor denk gelmezse sorarim
aaaa valla bebiş gözüküyorrrr çok şükür yaaa.. kalp atışını gördün mü sadece duyuluyor mu peki canım.ay yavruya baakkKizlarrr rabbime sukurler olsun bebisin kalp atislarini gorduk minnacik bir sey eski cep telefonlarindaki yanip sonen sinyal isigi gibi :)))) Bebisin geriden gelmiyormus 1 gun ondeymis bile, ozeldeki ruhsuz doktor 1 hafta geriden geliyor demisti. Smear testi yapti gebeligin ilk 3 ayinda yapilmasi gerekiyormus. Gulduk eglendik mutlu ayrildim:) Eki Görüntüle 1524998 Eki Görüntüle 1524999 Eki Görüntüle 1525000
aaaa valla bebiş gözüküyorrrr çok şükür yaaa.. kalp atışını gördün mü sadece duyuluyor mu peki canım.ay yavruya baakk
Kizlarrr rabbime sukurler olsun bebisin kalp atislarini gorduk minnacik bir sey eski cep telefonlarindaki yanip sonen sinyal isigi gibi :)))) Bebisin geriden gelmiyormus 1 gun ondeymis bile, ozeldeki ruhsuz doktor 1 hafta geriden geliyor demisti. Smear testi yapti gebeligin ilk 3 ayinda yapilmasi gerekiyormus. Gulduk eglendik mutlu ayrildim:) Eki Görüntüle 1524998 Eki Görüntüle 1524999 Eki Görüntüle 1525000
pinkperestÇok tebrik ederim canım gözün aydınnn :):):)
Çok şükür bak iyi ki gitmişssin , iyi haberlerle döndün ,bebegin resimleri de çok tatlıymış Allah nazardan saklasın ,darısı başımıza ,öpücükler
Hadi gözün aydın rabbimin izniyle 26sında kalbinide duyarsın inş.. 13.5 çok iyi valla :)Ciktim doktordan
Kesemizi gorduk minicik 4+4 gozukuyor ultrason resmi verdi ama koyamadim buraya orda 13.5 mm yaziyo
Ama macerali bi gecmisim oldugu icin temkinli konustu. 26sinda bidaha cagirdi
Ciktim doktordan
Kesemizi gorduk minicik 4+4 gozukuyor ultrason resmi verdi ama koyamadim buraya orda 13.5 mm yaziyo
Ama macerali bi gecmisim oldugu icin temkinli konustu. 26sinda bidaha cagirdi
Degerin artmis dusuk olsaydi deger duserdi yipratma kendini dinlen hamilelikte olabilir boyle seylerKızlar hafif kahverengi lekelenmem var demiştim ya dün ve bugün biraz oldu akıntıyla karışık.
Cuma günü Beta hcg yaptırmıştım 2200 dü sonucum , 4 gün sonra yani bgn 11.000 çıktı.
Bu iyi demektir değil mi? Allah korusun düşük mü oluyor yoksa hafif lekelenme var diye yaptırdım yoksa dr filan istememişti.
Yorumunuz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?