2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaar kahverengi akıntım var
ne yapmalıyım yardımmm
Progestan vermiş miydi? Bana öğrendiğim anda veerrdi sabah akşam 100 mg içiyorum..
Sor bakalım içmiyorsan verecektir ,bu arada 5+1 deyim bnm de dünden beri var kahverengi akıntım , epey araştırdım illa ki kötü bişey demek değilmiş cnm hemen korkutma kendini...

Tlefonu vrsa dr unu ara canım,panık yapma ve yat bir süre.
cebi yok zaten 1 defa gitmistim doktora
papatyaesra adaşım panik olma, bildiğim kadarıyla kanama varsa dr müdahale ediyor... Çok sıkıntı olursa acile gidersin ama bence normal bi süreç...
karnım da agrıyor
Canım bende de var 3 gündür maalesef ne oluyor böyle anlamıyorum doktorunu ara canım o seni yönlendirecektir yorma kendini bol su iç
doktora ulasamadım
progestan kullanıyor musun? yatıp dinlen iş yapma canım.
hayır sadece folik asit kullanıyorum isteyim masabası neyseki
baska doktorlardan yarın sabah ve pazartesi icin randevu bulabildim ufff

6+1 di dün ve vajinal.bakti ama görülmedi geçen sene bu ay bi boş gebelik geçirdim yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum
ben yarın 6+6 da gidicem. dr on gün sonra gel demişti.bence erken zaten 6+1. çok erken gitmekte böyle strese sokuyor işte insanı ama dr un söylemesi lazm henüz erken diye.öyle duyulsa benimki de çağırırdı.bence üzme kendini.beş gün daha bekle yine gidersin canım.

nasıl bir doktordu anlamadım ne tahlil ne bisey istedi bende 5+0 oldum bugun yarın sabah baska doktora gidicem

cebi yok zaten 1 defa gitmistim doktora
karnım da agrıyor
doktora ulasamadım
hayır sadece folik asit kullanıyorum isteyim masabası neyseki
baska doktorlardan yarın sabah ve pazartesi icin randevu bulabildim ufff
olsun maşabası da olsa olmaz.ayaklarını uzatman lazım.illa tehlike olcak diye bir şey yok ama önlem amaçlı.eve gidince yatarsın canım.bence bir hastaneye gitsen mutlaka bir dr a denk gelirsin için rahat etmicekse sabaha kadar.

Evet Canım erken gitsek bi dert beklemek ayrı dert. cuma günü kendi doktoruma randevum var bakalım ınsallah görürüm bu kez

Haklısın zor kavuştum zaten :) Daha dikkatli olmam lazım en kısa zamanda doktorada gitmem lazım hiç gitmedim doktor kontrolüne
git tabiki calisiyormuydun is yogunlugumu sendeki...ben çalışmiyorum edeyim sadece kurslara gidiyordum arabalar sarsiyor diye parasini odedigim kursa bile gitmiyorum gitmeyide dusunmuyorum açıkçası :)

git tabiki calisiyormuydun is yogunlugumu sendeki...ben çalışmiyorum edeyim sadece kurslara gidiyordum arabalar sarsiyor diye parasini odedigim kursa bile gitmiyorum gitmeyide dusunmuyorum açıkçası :)
evet canım iş yoğunluğu. Birde akraba çok olunca düğün hiç btmiyo malesef ordan oraya koşuşturup duruyorum Allah sonumuzu hayretsin

Cnm sıkma canını sat larımız aynı sanırım bnide doktor cumartesi çağırdı o gün 6+5 olucak hatta doktor o gün belki duyarız dedi kesin bile demedi korkma o yüzden sen erken gitmişsin ondan duyulmamıştır bnmde dün sağlık ocağmda hcg me baktılar 39bin çıktı bakalm inş. duyarız kalp atışlarını stres yapmamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…