2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

şükürler olsun inş bizde yaşarız yarın.çok tatlı duruyor ama maşallah yaaa öyle orda duruyor bebiş tatlım benim ya..bende duycaz sanıyordum.ben kısmetse video ya alcam gözükmez mi?

Ayy kıyamam kızz size rabbbim hepinize pıtpıtçıkları göstersin
Hoş ben hala inanamıyorum şimdi bebişte canlandı gerçekten annemi olacağız biz

Hayırlı olsun canım, çok sevindim.. ben de bu haftasonu gördüm kalp atışlarını, insan gerçekten inanamıyor, ben hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum yaa şu mide bulantıları da olmasa hiç anlamıycam herhalde.. :)

Korkma canım değerin çok güzel yükselmiş bence herşey yolunda

Canım tebrik ederim darısı Başımıza inşallah

Kızlar bende dün hastanedeydim kese görüldü. Beta hcg yüksek çıktı ama kalp atışı yok daha doktor alttan muayenede duyarsın dedi cuma gel normal karından bakalım dedi alttan istemedim ebnazz sen duydunmu kalp atışlarınıı

Kalp atislarını duyan arkadaşları tebrik ediyorum darısı bize dünden beri moralim bozuk duyamadık biz kalp atışını

Degerin artmis dusuk olsaydi deger duserdi yipratma kendini dinlen hamilelikte olabilir boyle seyler
Teşekkür ederim, bööle cevaplar duyunca çok rahatlıorum inanın ..
Böyle var ya tövbe yarabbim ruh hastası gibi oldum , takıntılı bir deli oldum çıktım..O kadar çok araştırıyorm ki günler saatler geçmek bilmio,haftaya çarşamba olsa da doktor günüm gelseeee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…