- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.821
Oyyy bebişimmmm şükürler olsunnn binbir endişeyle gittim. Rabbim biliyor çok korkuyordum, ya boş gebelik ise diye.
Ultrasonu koyuyor bebişim, arıyor önce sağ sol yapıyor sonra bebeği görüyor çok zor görmek minnacık bir şey çünkü : )
Sonra sabitliyor orada, eskiden cep telefonların sinyal ışığı olurdu ya kırmızı yeşil gibi aynı onlar gibi pıt pıt yanıp sönüyor. Hızlı hızlı, fotoğraflarda büyük gözüküyor çok yakın çekim :))) Duysam hüngür hüngür ağlardım herhalde :)))
Müüthiş bir duygu şükürler olsun rabbime, endişelerim azaldı. Bende duyucam sanıyordum :)))
Ayy kıyamam kızz size rabbbim hepinize pıtpıtçıkları göstersin
Hoş ben hala inanamıyorum şimdi bebişte canlandı gerçekten annemi olacağız biz
Tlefonu vrsa dr unu ara canım,panık yapma ve yat bir süre.kızlaar kahverengi akıntım var
ne yapmalıyım yardımmm
Canım bende de var 3 gündür maalesef ne oluyor böyle anlamıyorum doktorunu ara canım o seni yönlendirecektir yorma kendini bol su içkızlaar kahverengi akıntım var
ne yapmalıyım yardımmm
Korkma canım değerin çok güzel yükselmiş bence herşey yolundaKızlar hafif kahverengi lekelenmem var demiştim ya dün ve bugün biraz oldu akıntıyla karışık.
Cuma günü Beta hcg yaptırmıştım 2200 dü sonucum , 4 gün sonra yani bgn 11.000 çıktı.
Bu iyi demektir değil mi? Allah korusun düşük mü oluyor yoksa hafif lekelenme var diye yaptırdım yoksa dr filan istememişti.
Yorumunuz var mı
progestan kullanıyor musun? yatıp dinlen iş yapma canım.kızlaar kahverengi akıntım var
ne yapmalıyım yardımmm
Canım tebrik ederim darısı Başımıza inşallahKizlarrr rabbime sukurler olsun bebisin kalp atislarini gorduk minnacik bir sey eski cep telefonlarindaki yanip sonen sinyal isigi gibi :)))) Bebisin geriden gelmiyormus 1 gun ondeymis bile, ozeldeki ruhsuz doktor 1 hafta geriden geliyor demisti. Smear testi yapti gebeligin ilk 3 ayinda yapilmasi gerekiyormus. Gulduk eglendik mutlu ayrildim:) Eki Görüntüle 1524998 Eki Görüntüle 1524999 Eki Görüntüle 1525000
Sagol cnm içimi rhatlattın , kahverengi akıntı çok çok yogun diil zaten .Korkma canım değerin çok güzel yükselmiş bence herşey yolunda
Degerin artmis dusuk olsaydi deger duserdi yipratma kendini dinlen hamilelikte olabilir boyle seyler
Kalp atislarını duyan arkadaşları tebrik ediyorum darısı bizedünden beri moralim bozuk duyamadık biz kalp atışını
Git kurtul valla esra417516 , aklında kalacagına kafan rahatlasın ..Ben öyleyim vallahi canım, kafamda bu düşünce varken baktırmassam bişiler yapmassam çalışamıyorum bile...
6+1 di dün ve vajinal.bakti ama görülmedi geçen sene bu ay bi boş gebelik geçirdim yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorumDur cnm hemen üzme kendini ,senin kaç haftalıktı dün itibariyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?