2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gayet olması gerektiği gibi gözüküyor, önemli olan artmasıydı annecik gönlünü ferah tut tadını çıkart

Gayet güzel cnm sağlıkla doğsun inş bebisin :)

Sizin fikirlerinizi merak ettim çok sağolun :) hesap ettiğim kadar artmış ama acaba azıcık düşük mu diye endiselendim işte :/ cumaya değerim artar da keseyi de görürüz insallah

cebi yok zaten 1 defa gitmistim doktora
karnım da agrıyor
doktora ulasamadım
hayır sadece folik asit kullanıyorum isteyim masabası neyseki
baska doktorlardan yarın sabah ve pazartesi icin randevu bulabildim ufff
Canim moralini bozma hemen.illaki kotu bisey demek degildir akinti.rahat ol dinlen.belki hala yerlesme calismasidir pitircigin.stres yaparsan daha kotu senin icin.iyi dusun iyi seyler olsun.

Teşekkürler canim kan verdim 5600 cikti 8 gün once 400 du sanirim iyi gidiyor ins böyle devam eder
Insallah canim benim.benim iki kuzenimde hamileliklerinde adet donemlerine denk gelen zamanlarda hafif hafif koyu akinti yasamislar.herkesin bunyesi farkli belirtileri farkli.stres yapip bebisine yansitma canim.

Insallah canim benim.benim iki kuzenimde hamileliklerinde adet donemlerine denk gelen zamanlarda hafif hafif koyu akinti yasamislar.herkesin bunyesi farkli belirtileri farkli.stres yapip bebisine yansitma canim.
Cok tesekkurler canimmm ben keseyi gördüm dün.. yerlesme fln bitmistir diye düşündüm panik oldum ama olabilirmis dedigin gibi.. su stresli gunler bitsin biran once bebislerimizi kucaklarimiza alalim da rahat edelim inşallah :-D

Merhaba,

Daha önce iki düşüğüm olduğundan ve tedirginliğimden bahsetmiştim.
Dün dra gittik. Bhcg 6 Mayıs Çarşamba günü, 376' ydı; dün (11 Mayıs ) 3201 çıktı.
Sadece karından bakıldı, keseyi göremedik. Doktor da bir şey demedi.
Şimdi de ''Bu değerde görmek gerekmez miydi?'' diye düşünüyorum.

Kafamda deli sorular ...

Yüreğinizi hoplatmak istemem, ama ben akıntıya rağmen devam etmiştim işe bir şey olmaz diyerek.
Maalesef düşük yaptım. Dinlenin bence. Tabi doktorunuzun dediği gibi her akıntı tehdit oluşturmayabiliyor.
Bizim o zaman kısmetimizde yokmuş. Ama yine de dikkat etmekte fayda var...

Sagol cnm içimi rhatlattın , kahverengi akıntı çok çok yogun diil zaten .
Düşüğe sebep olacak olsa beta hcg düşerdi di mii
Evet canım kesinlikle düşerdi benim de kahverengi akıntım var bikaçgündür ama Beta hcg ölçtürmedim ultrasonda keseyi gördüm biraz rahatladım 20 sende çağırdı doktorum sabretmekten başka çarem yok Allah hepimizin yardımcısı olsun yavrularımızı bize bağışlasın

Hayirli olsun canim.o degerde gozukur.ama goremeyen dr lar var.dr un becerememistir.dun pink arkadisimizinda basina geldi.bugun baska dr a gitti o gordu.o yuzden kotu dusunme

bugun doktora gittim idrar sonucumu göstermek ıcın
alttan bakalım dedi
ilk baş haftaya bakın o zaman dedım
sonra bişi olmaz bende hamıleyken alttan baktıgım oldu dedı. gercı ben bişi olacagından dememiştim, korkumdan demiştim neyse ok dedım. sonra o malum cubugu cıkardı, '' o ne! nette bu sekılde gormedım'' dedim nefes al ver bişi olmayacak dedı neyse baktı keseyı gördü 1 hafta sonra gel kalp atıslarına bakalım dedi

Evet canim cok haklisin okadar evhamliyim ki bide bugun pkdr sevndim bi tandigimi aradm kalp atisini duymadan sevnme benide yanlis anlama diyince puff die uctu hersey bende idrara sikisik gtmistim kese bi tuhaf geldi snra arkadsm var ona gnderdim Resmi idrara sikisikmi gttin dedi evet dedm ondan ole icini ferah tut gayet ii dedi biraz rahatladm yoksa hastaneden geldigmden beri otrurp aglayip duruodum. Biz en ufacik seye sevinirken insanlarin bazilrinn köstek olmasi cok moralimi bozuo destegin icin cok cok tesekkr edrrim canim yaa

Hehehhe kacamadinmi acidimi kız ben korkuyom çok

Bende tatlı canliyim işte oyüzden istemiyom hamile kalmadan hemen önce yaptırdım smear falan kıyameti kopardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…