- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.881
Gayet olması gerektiği gibi gözüküyor, önemli olan artmasıydı annecik gönlünü ferah tut tadını çıkartKizlarrrrr dün kan vermiştim sonucum çıktı :) bat günü 7 mayısta 259.96 olan değerim 11 mayis 1169 olmuş sizce nasıl?
Gayet güzel cnm sağlıkla doğsun inş bebisin :)Kizlarrrrr dün kan vermiştim sonucum çıktı :) bat günü 7 mayısta 259.96 olan değerim 11 mayis 1169 olmuş sizce nasıl?
Gayet olması gerektiği gibi gözüküyor, önemli olan artmasıydı annecik gönlünü ferah tut tadını çıkart
Gayet güzel cnm sağlıkla doğsun inş bebisin :)
Canim moralini bozma hemen.illaki kotu bisey demek degildir akinti.rahat ol dinlen.belki hala yerlesme calismasidir pitircigin.stres yaparsan daha kotu senin icin.iyi dusun iyi seyler olsun.cebi yok zaten 1 defa gitmistim doktora
karnım da agrıyor
doktora ulasamadım
hayır sadece folik asit kullanıyorum isteyim masabası neyseki
baska doktorlardan yarın sabah ve pazartesi icin randevu bulabildim ufff
Canim moralini bozma hemen.illaki kotu bisey demek degildir akinti.rahat ol dinlen.belki hala yerlesme calismasidir pitircigin.stres yaparsan daha kotu senin icin.iyi dusun iyi seyler olsun.
Insallah canim benim.benim iki kuzenimde hamileliklerinde adet donemlerine denk gelen zamanlarda hafif hafif koyu akinti yasamislar.herkesin bunyesi farkli belirtileri farkli.stres yapip bebisine yansitma canim.Teşekkürler canim kan verdim 5600 cikti 8 gün once 400 du sanirim iyi gidiyor ins böyle devam eder
Cok tesekkurler canimmm ben keseyi gördüm dün.. yerlesme fln bitmistir diye düşündüm panik oldum ama olabilirmis dedigin gibi.. su stresli gunler bitsin biran once bebislerimizi kucaklarimiza alalim da rahat edelim inşallah :-DInsallah canim benim.benim iki kuzenimde hamileliklerinde adet donemlerine denk gelen zamanlarda hafif hafif koyu akinti yasamislar.herkesin bunyesi farkli belirtileri farkli.stres yapip bebisine yansitma canim.
Günaydın,
6 Mayıs ve 8 Mayıs ta beta hcg yaptırdım , çok şükür 1075 ve 2200 çıktı .Dün tam yamına 5 hafta oldu , doktor randevum vardı, dün gün içinde normal akıntımla karışık kahverengi akıntım oldu , karın ağrısı vs yok . Neyse akşam doktora gidince keseyi gördük ama erken olduğundan bebek görülmedi haftaya gel dedi.Kahverengi akıntımdan bahsedince kafanıza takmayın olabilir dedi, mutlaka düşük tehdidir diyemeyiz dedi.Dinlenmem gerekir mi işe gidiyim mi diye sordum , sakıncası yok normal hayatınıza devam edin de hatta.
Arkadaşlat ar ne yapmalıyım sizce, endişeliyim 5.-6. haftada bunu yaşayan var mı ?
Yardımcı olabilir misiniz bana ?
Evet canım kesinlikle düşerdi benim de kahverengi akıntım var bikaçgündür ama Beta hcg ölçtürmedim ultrasonda keseyi gördüm biraz rahatladım 20 sende çağırdı doktorum sabretmekten başka çarem yok Allah hepimizin yardımcısı olsun yavrularımızı bize bağışlasınSagol cnm içimi rhatlattın , kahverengi akıntı çok çok yogun diil zaten .
Düşüğe sebep olacak olsa beta hcg düşerdi di mii
Merhaba,
Daha önce iki düşüğüm olduğundan ve tedirginliğimden bahsetmiştim.
Dün dra gittik. Bhcg 6 Mayıs Çarşamba günü, 376' ydı; dün (11 Mayıs ) 3201 çıktı.
Sadece karından bakıldı, keseyi göremedik. Doktor da bir şey demedi.
Şimdi de ''Bu değerde görmek gerekmez miydi?'' diye düşünüyorum.
Kafamda deli sorular ...
Evet canim cok haklisin okadar evhamliyim ki bide bugun pkdr sevndim bi tandigimi aradm kalp atisini duymadan sevnme benide yanlis anlama diyince puff die uctu hersey bende idrara sikisik gtmistim kese bi tuhaf geldi snra arkadsm var ona gnderdim Resmi idrara sikisikmi gttin dedi evet dedm ondan ole icini ferah tut gayet ii dedi biraz rahatladm yoksa hastaneden geldigmden beri otrurp aglayip duruodum. Biz en ufacik seye sevinirken insanlarin bazilrinn köstek olmasi cok moralimi bozuo destegin icin cok cok tesekkr edrrim canim yaaBebeğim telaş yapma gayet normal, bugün şansa smear verdiğim için alttan ultrason ile de baktı doktor. Karından baktığı ile aşağıdan baktığı değerler birbirinden çok farklıydı. Makineden makineye bile değişiyor sonuç. 2 gün önce özelde bebek yok daha erken dedi. 2 gün sonra kalp atışını bile duyduk. Kimi doktor ilgisiz yanlış ölçmüş bile olabilir bizim ne hissettiğimiz kimin umrunda ki? Gönlünü ferah tut, şükret... Kimler var kese bile göremiyorlar daha
Hehehhe kacamadinmi acidimi kız ben korkuyom çokbugun doktora gittim idrar sonucumu göstermek ıcın
alttan bakalım dedi
ilk baş haftaya bakın o zaman dedım
sonra bişi olmaz bende hamıleyken alttan baktıgım oldu dedı. gercı ben bişi olacagından dememiştim, korkumdan demiştimneyse ok dedım. sonra o malum cubugu cıkardı, '' o ne! nette bu sekılde gormedım'' dedim nefes al ver bişi olmayacak dedı neyse baktı keseyı gördü 1 hafta sonra gel kalp atıslarına bakalım dedi
Gayet guzel canim insallah kesenide gorursun yavrununKizlarrrrr dün kan vermiştim sonucum çıktı :) bat günü 7 mayısta 259.96 olan değerim 11 mayis 1169 olmuş sizce nasıl?
gel gel bakalım için rahat'' etsın dedı :=)Hehehhe kacamadinmi acidimi kız ben korkuyom çok
Bende tatlı canliyim işte oyüzden istemiyom hamile kalmadan hemen önce yaptırdım smear falan kıyameti kopardimgel gel bakalım için rahat'' etsın dedı :=)
ben cubuk gıbı bısı sanıyordum
bıraz kalın bişi oldugunu görunce tırstım dogal olarakama öyle acıma olmadı aslında
ben cok tatlı canlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?