- 3 Aralık 2014
- 419
- 322
- 23
- 33
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.861
Ben koymuyorum :)Kızlar patates yemeğine domates koymuyorduk dimi beynim durdu
Ben koymuyorum şekerim :)Kızlar patates yemeğine domates koymuyorduk dimi beynim durdu
Süper olur bi haftasonu tüm hamişler :)Kızlar birazcık daha toplanalım hamişler kahvaltı etkinliği yaparız havalarda ısınsın oohh miss
Açık büfeye gideriz hamişlerce adamları iflas ettiririz
saol canım inşallah duyarızCnm sıkma canını sat larımız aynı sanırım bnide doktor cumartesi çağırdı o gün 6+5 olucak hatta doktor o gün belki duyarız dedi kesin bile demedi korkma o yüzden sen erken gitmişsin ondan duyulmamıştır bnmde dün sağlık ocağmda hcg me baktılar 39bin çıktı bakalm inş. duyarız kalp atışlarını stres yapmamaya çalış
Hahaha bekle bende Evimi taşıyayim kesin gidelim adamlar bizi gorunce dukkani birakir kaçar :)Kızlar birazcık daha toplanalım hamişler kahvaltı etkinliği yaparız havalarda ısınsın oohh miss
Açık büfeye gideriz hamişlerce adamları iflas ettiririz
Süper olur bi haftasonu tüm hamişler :)
Hahaha bekle bende Evimi taşıyayim kesin gidelim adamlar bizi gorunce dukkani birakir kaçar :)
Gerçekten şimdi dusundumde bütün masalar bütün kafalar bize döner :)Söz bebişim senin gelmenide bekliycezzz :)) Ay ne sevimli oluruz 5-6 tane hamiş yanyanaaa :)) Ponpongilller oluruz
merhaba tatlım bende de burun tıkanıklığı oldu gecen hafta bu hafta biraz azaldı normal sanırım endişelenmeKizlar gunaydin bende bugun keseyi gormeye gidicrm insallah gorurum sabah 4.30dan beri uyanigim ne kadar zormus birde bu sabah burun kanamasi oldu bende cok degil burun kanamasi yasayan varni acaba
öneri için tşk ler@toprakh2o canım iyi gidiyor keseyi görmek miniş kalbinin sesini duymak istiyorum sabırsızlanıyorum herkes gibi.. Kuru dut, ceviz kavrulmamış fındık ve badem, kuru kayısı yiyorum sabahlrı pekmez içiyorum minişime iyi bakmaya çalışıyorum ara ara kadık ağrılarım beni zorluyor... Birde dün aksi gibi dişim ağrıdı, iki tane kür öğrendim kesmek için ağrıyı, dün birini denedim işe yaradı.. Yarım çay bardağı suya 3-4 damla karanfil yağı koyup gargara yaptım. 45sn anca dayandım gargaraya, uyuştu
senin nasıl gidiyor???
Cnm sen kese gördün peki kalp atışlarıyeni katılanlara mrb arkadaşlar hoşgeldnz,
keseyi görenlere kalbini duyanlarada hayırlı olsun yazdıklarınızzı okudukça çok mutlu oldum kendiminmiş gibi heyecan yaptım valla..maşallah hepinize
cimcim16 benimki istemedi bişeyde demedi canım 5+6 yım bugun
buarada yememiz gerekenleri ekleyen arkadaşlarda sagolsun,insan bişiler öğreniyor bir de yasak olanları zararlı olanları eklersek sevinirim,mesela ben dereotunu daha dün duydum bilmiyordum,kanı sulandırıp düşük riski yapıyormuş..bende bolbol yiyordum canım yeşillik istyr diye..aklınızda olsun..
benimde bulantılarım sanırım başlıyor gün esnasında ara ara suan yoğun olmak üzere çok fena...belkide yoğunluk yorgunluk yapıyordur iki gündr çok koştryrdum..
herkese iyi akşamlar
Aminnnn aminnnnAyy kıyamam kızz size rabbbim hepinize pıtpıtçıkları göstersin
Hoş ben hala inanamıyorum şimdi bebişte canlandı gerçekten annemi olacağız biz
Canim benide 25inde cagirdi bugun baktik benimde 6. 6 mm cokmu kucuk acaba benimki ya ; (Ciktim doktordan
Kesemizi gorduk minicik 4+4 gozukuyor ultrason resmi verdi ama koyamadim buraya orda 13.5 mm yaziyo
Ama macerali bi gecmisim oldugu icin temkinli konustu. 26sinda bidaha cagirdi
Insallah bizde goruruz o gunleriKizlar burayi gorunce cok duygulandim..gecen yil bende ayni heyecani yasiyodum bebegim 4,5 aylik oldu bile..oyle cabuk geciyorki..allah hepinize saglikla kucaginiza almayi nasip etsin tarifsiz bisey...
Saol canim insallah gecer cok degil ama burnumu sildikce gelio smdi bakicam netten bugun heyecandan doktra sormak gelmedi aklimamerhaba tatlım bende de burun tıkanıklığı oldu gecen hafta bu hafta biraz azaldı normal sanırım endişelenme
öneri için tşk ler
dolgu yapılması gereken dişlerim vardı ihmal ettim şimdide 2 gündür agrıyorlar fena
Kız niye korkuyorsun bu kadar smear testindenKızlarrrrr bu arada doktor sadecepinkperest emi smear yaptı başka kimin doktoru yaptı yada yapacağız dedi bilgi verin bakem
Bebeğim telaş yapma gayet normal, bugün şansa smear verdiğim için alttan ultrason ile de baktı doktor. Karından baktığı ile aşağıdan baktığı değerler birbirinden çok farklıydı. Makineden makineye bile değişiyor sonuç. 2 gün önce özelde bebek yok daha erken dedi. 2 gün sonra kalp atışını bile duyduk. Kimi doktor ilgisiz yanlış ölçmüş bile olabilir bizim ne hissettiğimiz kimin umrunda ki? Gönlünü ferah tut, şükret... Kimler var kese bile göremiyorlar dahaCanim benide 25inde cagirdi bugun baktik benimde 6. 6 mm cokmu kucuk acaba benimki ya ; (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?