2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım inşallah duyarız

Kızlar birazcık daha toplanalım hamişler kahvaltı etkinliği yaparız havalarda ısınsın oohh miss
Açık büfeye gideriz hamişlerce adamları iflas ettiririz
Hahaha bekle bende Evimi taşıyayim kesin gidelim adamlar bizi gorunce dukkani birakir kaçar :)

Kizlar gunaydin bende bugun keseyi gormeye gidicrm insallah gorurum sabah 4.30dan beri uyanigim ne kadar zormus birde bu sabah burun kanamasi oldu bende cok degil burun kanamasi yasayan varni acaba
merhaba tatlım bende de burun tıkanıklığı oldu gecen hafta bu hafta biraz azaldı normal sanırım endişelenme

öneri için tşk ler
dolgu yapılması gereken dişlerim vardı ihmal ettim şimdide 2 gündür agrıyorlar fena

yeni katılanlara mrb arkadaşlar hoşgeldnz,
keseyi görenlere kalbini duyanlarada hayırlı olsun yazdıklarınızzı okudukça çok mutlu oldum kendiminmiş gibi heyecan yaptım valla..maşallah hepinize
cimcim16 benimki istemedi bişeyde demedi canım 5+6 yım bugun

buarada yememiz gerekenleri ekleyen arkadaşlarda sagolsun,insan bişiler öğreniyor bir de yasak olanları zararlı olanları eklersek sevinirim,mesela ben dereotunu daha dün duydum bilmiyordum,kanı sulandırıp düşük riski yapıyormuş..bende bolbol yiyordum canım yeşillik istyr diye..aklınızda olsun..

benimde bulantılarım sanırım başlıyor gün esnasında ara ara suan yoğun olmak üzere çok fena...belkide yoğunluk yorgunluk yapıyordur iki gündr çok koştryrdum..

herkese iyi akşamlar

Cnm sen kese gördün peki kalp atışları

Ciktim doktordan
Kesemizi gorduk minicik 4+4 gozukuyor ultrason resmi verdi ama koyamadim buraya orda 13.5 mm yaziyo
Ama macerali bi gecmisim oldugu icin temkinli konustu. 26sinda bidaha cagirdi
Canim benide 25inde cagirdi bugun baktik benimde 6. 6 mm cokmu kucuk acaba benimki ya ; (

Saol canim insallah gecer cok degil ama burnumu sildikce gelio smdi bakicam netten bugun heyecandan doktra sormak gelmedi aklima

Canim benide 25inde cagirdi bugun baktik benimde 6. 6 mm cokmu kucuk acaba benimki ya ; (
Bebeğim telaş yapma gayet normal, bugün şansa smear verdiğim için alttan ultrason ile de baktı doktor. Karından baktığı ile aşağıdan baktığı değerler birbirinden çok farklıydı. Makineden makineye bile değişiyor sonuç. 2 gün önce özelde bebek yok daha erken dedi. 2 gün sonra kalp atışını bile duyduk. Kimi doktor ilgisiz yanlış ölçmüş bile olabilir bizim ne hissettiğimiz kimin umrunda ki? Gönlünü ferah tut, şükret... Kimler var kese bile göremiyorlar daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…