2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aysunnn28 canımcım günaydın... Herkes de farklı oluyor, ama bel ağrısı kasık ağrısı normal... Kendini rahat bırak biraz bence, streste seni yıpratır.. Dua et hergün, alacak nefesi varsa, korkma bebişin sana tutunacak...

Kızlaarrr günaydın... Var mı benim gibi hergün 6 da uyanan gece 12 de de uyusam sabah uyanıyorum. Ya ağrım oluyor ya bulantım uykum vaaaaaaarrrr

Günaydinn canimm bende senden faarkli defilim gece 3 ten beri uyanigim hem bel agrim hem mide kazintisi yanmasi yüzünden gramm uyku uyumadim

Gercekten hamilelik belirtileri bambaska bisimis 2 sene psikolojik cektigim belirtiyle bunlarin alakasi yok insallahhhhhh su doktoruma bi gitseydimm rahatlicamm daa henüz rahat olamiyorum sizlerdede uyutmicak derecede mi bel agrisi

Canim korkma allahin izniyle birsey olmaz ben kizimda surekli bel agrisi olmustu adet olamiyorsun onun agrisi demislerdi kasik agrisi surekli oluyor zaten buyudugu icin

Bence sitres sikinti yapmayin hamilelik o kadar guzel birseyki her haftanin tadini cikarin kendinize 9 ayi zindan etmeyin ben kizimda surekli birsey olursa ya onu kaybedersem ya söyle böyle olursa diye kendime zehir ettim şimdi allah nasip ederse her haftanin tadini cikarmak istiyorum onun senin icinde olmasi hareketlerini her gecen gun biraz daha fazla hissetmek okadar guzel birsey ki hamile birini gorunce canim hamile olmak istiyordu

Canim korkma allahin izniyle birsey olmaz ben kizimda surekli bel agrisi olmustu adet olamiyorsun onun agrisi demislerdi kasik agrisi surekli oluyor zaten buyudugu icin

Cook rahatladim ya cook tesekkür ederimmm . Sabah 3 ten beri uyanigim simdi yeni hafifledi arkadasimda hic böle olmamisti birde mide kazintisi hat safhada istahta kalmadi daha ilk ayda

Cook rahatladim ya cook tesekkür ederimmm . Sabah 3 ten beri uyanigim simdi yeni hafifledi arkadasimda hic böle olmamisti birde mide kazintisi hat safhada istahta kalmadi daha ilk ayda
Canim ilk uc ay zaten istah olmuyor sonrasinda da dunyalari yiyorsun hemen kilo almaya gerej yok :) ben ilk uc ay kilo verdim ki allahtan vermisim sonrasinda 25 kilo alarak doguma girdim ama bu seni korkutmasin kalmiyor emzirdikce gidiyor kilolar :) herkesin farkli oluyor canim hamileligi sen dikkat et kendine agir is yapma kendini yorma

Günaydınnn kızlaarrr :))
Bebişlerimizle güne güzel bir başlangıç yapalımm , güzel bir kahvaltı ile :))
Doktora gidecek olanlardan güzel haberler beklioruzz
günaaayydıınn
Günaydınnn kızlaarrr :))
Bebişlerimizle güne güzel bir başlangıç yapalımm , güzel bir kahvaltı ile :))
Doktora gidecek olanlardan güzel haberler beklioruzz
günaaayydınn 17.20 de randevum var.inş güzel haberlerle dönerim ) kalp atışını dinlicez demişti dr um

kizlar ben cok gerginim sizdede var mi esimdn soguyorum kayinvalideme sinirleniyorum neymis kizim olsun insallahmis ya olsun tabi isterim ben onun gisaglikli olsun die dua etsene be kadin bide bana onceden demistiki oglum olsun istedm ben kiz bebeklerni sevmem Allahtan Allah bana hep erkek verdi demisti simdi bana bole deyince cok sinrleniyorum ailecek kiz istiyoruz diyo ben burda sancilarla oluyorum isteklerine bakk ay abartiyomuyum bilmiyorum yani benim kanamam var donup solediklerine bak belki senin oglun baska bi cinsiyet istiyo yani cok sacma saglikli olsum bende saglikli olayim onemli olan bu degil mi simdiden herkese solems ben kendi akrabalarmdan kimseye solemedim siz solediniz mi ahh bu hamilelik iyice beni gerdi sanirim canlar

bende benim gibi guzel bi kizim olsun isterm tabi babasi gibi yakisikli ovlumuzda olabilir onemli olan saglikli olmasi daha ilk bebegmz onceden bole soleyip simdi bole demesi zoruma gidio beni sevmedigini biliorum ama yani insan demez mi bu kiz hasta bi gidem corba yapayim arayip bunlari solucegime ayy ben yine gerildim :))

Bi kosu siparis verim deseydimm tüvbe yarabbimmm bazen sacma sacma konusuyolarrr kizi ne oglani nee kizda farkli oglanda farkli mi oluyo acisi sancisi ... Bazen cahil düsünüolarr istee takilma bosverr dicemm amaa insanin endiseleri oluyo tabi :) bende kizim olursa eger esimin annesinin adini öne sürecekler die daha ilk aydan stres yaptimmm :) düsünmeden duramiyorummmm

Hastane sağlık ocağına bir rapor gönderdi ve gebelikte yapılacak testleri yazdı ama bana bi açıklama yapmadı. Bu testler neler bilen yaptıran varmı ? Bir de simir testini herkes yaptırıyor mu
Cnm istenen testleri burada yazar mısın karsılastıralım bi eksiğimizi fazlamızı bu arada benim doktorum hiç smear den bahsetmedi bakalım perşembe yine randevum var

bende gergininm ama senin kadar değil:) kaynanana bu kadar kafayı takıp durma.bırak çorbası morbası orda kalsın.bebişine odaklan sen.keyfini çıkar..stres yapıp bebeğini üzersin.hem kız istese ne olcak.kadın hep erkek baktı demekki şimdi kız çocuğu hevesi var..bu kadar sinir stres yaparsan bebişine yansır canikom.

Evet ben de senin gibi meraktayım canım ya. Beslenme çok önemli, özellikle kalsiyum almaya çalışın diyor dr.lar. Bende de bir sorun yok şimdilik, dediğin gibi bende de ara ara ağrılar oluyor malesef. Bugün kan testi için gideceğim bakalım. kürün işe yaramasına sevindim canım ya, yoksa diş ağrısı çok zor. Kenara not ettim bu kürü. Haydi hepimiz için güzel şeyler olsun

Merhabaaa kızlar
Beni dünde beri boş gebelik korkusu sardı. Araştırdım flan belirti vermiyormuş. Tek belirti kesede bebeğin gözükmemesi. Çok korkuyorum

Kizlar gunaydin sanirim hepimizin yasadigi durumlar normal herkes farkli bi gebelik sureci gecirecek cok bulantisi olan da olacak benim gibi hic bulantisi olmayan da bu bile tedirgin ediyo beni ama herkesin bunyesi farkli onun dışında yeni arkadaşlar için oncelikle hcg hormonun 2000 3000 leri bulması kesenin görünmesi açısından iyi bi zaman 4. 5. bazen 6. Haftaya denk geliyor ve beklemeyin mutlaka gidin çünkü kesenin rahim içinde oluştuğundan emin olmak gerek ALLAH korusun herşey için erken müdahele en iyisi onun dışında 2. Aşama kalp atışı yumurtamız ikiye ayrılıyomuş biri plesentayı yani keseyi diğeri de bebişimizi oluşturuyor yani kese sonrası bebişten de emin olmak için kalp atışlarını duymamız gerekiyor bu da kese sonrası 2 ya da 3 hafta sonraya denk geliyo yüreğimizi ferah tutalım hepimiz hersey güzel olucak

Anne adayları olarak üzerimize düşen 5 besin grubundan da alarak bol su ile sağlıklı beslenmek kendimizi çok yormamak onun dışında ALLAH hepimizi korusun ama ilk 3 oluşan sıkıntıların yüzde 80 i bebeğin hayata tutunamayacak kromoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…