- 20 Ocak 2013
- 243
- 210
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.921
Kızlaarrr günaydın... Var mı benim gibi hergün 6 da uyanangece 12 de de uyusam sabah uyanıyorum. Ya ağrım oluyor ya bulantım uykum vaaaaaaarrrr
Aysunnn28 canımcım günaydın... Herkes de farklı oluyor, ama bel ağrısı kasık ağrısı normal... Kendini rahat bırak biraz bence, streste seni yıpratır.. Dua et hergün, alacak nefesi varsa, korkma bebişin sana tutunacak...
Canim korkma allahin izniyle birsey olmaz ben kizimda surekli bel agrisi olmustu adet olamiyorsun onun agrisi demislerdi kasik agrisi surekli oluyor zaten buyudugu icinGnaydin anneler sanirim bende Ocak annesiyim ama henüz doktora gitmedim randevum 21 inde ... 4+2 oldum buqüñ itibariyle ama bürün gece gecmeyen bel agrim vardi uyuyamadim bilehala da var cok korkuyorum ilk gebeligim bu agri normal mii nolurr bisi yazinn 2 senenin sonunda rabbim
Nasip etti randevumada daha var tecrübem yok o yüzden korkuyorumm bi agri normal mi ? 28 günde bir adet oluyorum buqün 30. günümdeyim o yüzden mi bu kadar agrii ?
Oooo hayırlısı hem kese hem kalp inş :) beklemek çok zor dimi bende perşembeyi bekliyorum
Canim korkma allahin izniyle birsey olmaz ben kizimda surekli bel agrisi olmustu adet olamiyorsun onun agrisi demislerdi kasik agrisi surekli oluyor zaten buyudugu icin
Canim ilk uc ay zaten istah olmuyor sonrasinda da dunyalari yiyorsun hemen kilo almaya gerej yok :) ben ilk uc ay kilo verdim ki allahtan vermisim sonrasinda 25 kilo alarak doguma girdim ama bu seni korkutmasin kalmiyor emzirdikce gidiyor kilolar :) herkesin farkli oluyor canim hamileligi sen dikkat et kendine agir is yapma kendini yormaCook rahatladim ya cook tesekkür ederimmm . Sabah 3 ten beri uyanigim simdi yeni hafifledi arkadasimda hic böle olmamistibirde mide kazintisi hat safhada istahta kalmadi daha ilk ayda
günaaayydıınnGünaydınnn kızlaarrr :))
Bebişlerimizle güne güzel bir başlangıç yapalımm , güzel bir kahvaltı ile :))
Doktora gidecek olanlardan güzel haberler beklioruzz
günaaayydınnGünaydınnn kızlaarrr :))
Bebişlerimizle güne güzel bir başlangıç yapalımm , güzel bir kahvaltı ile :))
Doktora gidecek olanlardan güzel haberler beklioruzz
kizlar ben cok gerginim sizdede var mi esimdn soguyorum kayinvalideme sinirleniyorum neymis kizim olsun insallahmis ya olsun tabi isterim ben onun gisaglikli olsun die dua etsene be kadin bide bana onceden demistiki oglum olsun istedm ben kiz bebeklerni sevmem Allahtan Allah bana hep erkek verdi demisti simdi bana bole deyince cok sinrleniyorum ailecek kiz istiyoruz diyo ben burda sancilarla oluyorum isteklerine bakk ay abartiyomuyum bilmiyorum yani benim kanamam var donup solediklerine bak belki senin oglun baska bi cinsiyet istiyo yani cok sacma saglikli olsum bende saglikli olayim onemli olan bu degil mi simdiden herkese solems ben kendi akrabalarmdan kimseye solemedim siz solediniz mi ahh bu hamilelik iyice beni gerdi sanirim canlar
Cnm istenen testleri burada yazar mısın karsılastıralım bi eksiğimizi fazlamızı bu arada benim doktorum hiç smear den bahsetmedi bakalım perşembe yine randevum varHastane sağlık ocağına bir rapor gönderdi ve gebelikte yapılacak testleri yazdı ama bana bi açıklama yapmadı. Bu testler neler bilen yaptıran varmı ? Bir de simir testini herkes yaptırıyor mu
kizlar ben cok gerginim sizdede var mi esimdn soguyorum kayinvalideme sinirleniyorum neymis kizim olsun insallahmis ya olsun tabi isterim ben onun gisaglikli olsun die dua etsene be kadin bide bana onceden demistiki oglum olsun istedm ben kiz bebeklerni sevmem Allahtan Allah bana hep erkek verdi demisti simdi bana bole deyince cok sinrleniyorum ailecek kiz istiyoruz diyo ben burda sancilarla oluyorum isteklerine bakk ay abartiyomuyum bilmiyorum yani benim kanamam var donup solediklerine bak belki senin oglun baska bi cinsiyet istiyo yani cok sacma saglikli olsum bende saglikli olayim onemli olan bu degil mi simdiden herkese solems ben kendi akrabalarmdan kimseye solemedim siz solediniz mi ahh bu hamilelik iyice beni gerdi sanirim canlar
toprakh2o canım iyi gidiyor keseyi görmek miniş kalbinin sesini duymak istiyorum sabırsızlanıyorum herkes gibi.. Kuru dut, ceviz kavrulmamış fındık ve badem, kuru kayısı yiyorum sabahlrı pekmez içiyorum minişime iyi bakmaya çalışıyorum ara ara kadık ağrılarım beni zorluyor... Birde dün aksi gibi dişim ağrıdı, iki tane kür öğrendim kesmek için ağrıyı, dün birini denedim işe yaradı.. Yarım çay bardağı suya 3-4 damla karanfil yağı koyup gargara yaptım. 45sn anca dayandım gargaraya, uyuştu
senin nasıl gidiyor???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?