- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.901
Oooo hayırlısı hem kese hem kalp inş :) beklemek çok zor dimi bende perşembeyi bekliyorumKizlar pazartesi dk randevum var gunler gecmek bilmiyor ❤
Canim kese sekli idrar varken kotu mu gozukuyormus?icini ferah tut.dusunmemeye calis.oyle konusanlardan bir sure uzak durmamz lazm zaten zor bir surec.allahim nasip eder ins.Evet canim cok haklisin okadar evhamliyim ki bide bugun pkdr sevndim bi tandigimi aradm kalp atisini duymadan sevnme benide yanlis anlama diyince puff die uctu hersey bende idrara sikisik gtmistim kese bi tuhaf geldi snra arkadsm var ona gnderdim Resmi idrara sikisikmi gttin dedi evet dedm ondan ole icini ferah tut gayet ii dedi biraz rahatladm yoksa hastaneden geldigmden beri otrurp aglayip duruodum. Biz en ufacik seye sevinirken insanlarin bazilrinn köstek olmasi cok moralimi bozuo destegin icin cok cok tesekkr edrrim canim yaa
Bende tatlı canliyim işte oyüzden istemiyom hamile kalmadan hemen önce yaptırdım smear falan kıyameti kopardim
Evettt yogurt cok iyi geliyor :) birde biskuviyle deneyelim cok severimmm..Kizlarrrr napiyonus bir kase yogurdu cici bebe biskuviyle yiom sanki midemi rahatlattı deneyin mutlaka :)
Valla bana iyi geldi cnm rahatladım biraz dene mutlaka :)Evettt yogurt cok iyi geliyor :) birde biskuviyle deneyelim cok severimmm..
Canim sanki kese yumurtamin icinde gibi duruo sekil olarak baliga benzio kesede baligin gozuCanim kese sekli idrar varken kotu mu gozukuyormus?icini ferah tut.dusunmemeye calis.oyle konusanlardan bir sure uzak durmamz lazm zaten zor bir surec.allahim nasip eder ins.
Hmmm cnm anladim..bekleyis bitmiyor.hepimiz ayni sureci yasiyoruz.maalesef var oyle insanlar.mutlu insan gorduler mi comak sokcak bisi illa ki bulurlar..rabbim ne yazdiysa yasayip gorucez.dis gebelik olsa dr un bahsederdi.ve cok agrin olurdu simdiye kadar.cikar aklindan kotu seyleri :)Canim sanki kese yumurtamin icinde gibi duruo sekil olarak baliga benzio kesede baligin gozuidrara sikisik oldgum icin oda kucultmus keseyi brn asagida acaba doktr anlamadi dis gebelik mi die düşündüm ordada o sevncle aklim gitti sanki hicbisi soramadim die kendi kendimi yedim allahtan rahatlatti kiz beni. aynen canim valla zaten zor surec bende biliyorum kalp atisino duymadan icim rahat etmio ama hersey asama asama once idrarda ciksn die bekledim snra kanda smdi kese allah kismet ederse snrada kalp. Tabiki her testte acaba sagliklimi die endise edecegiz ama insanlar heleki basndan gebelik gecip bunlari yasayan insanlar boyle canimi sikip kotumser davranio ya cok uzuluyorum. Bide sakin yanlis anlama senn iiligin icin dio iyiligim icinse daha yapici konus. Tuhaf yani
7 haftalikken duyuluo sanirim kalp atisi sanimkızlar size bişey daniscam kalp atışı tahmini adetten kaç gün yada kaç hafta sonra duyulur ?
Ayy insallah gorursun valla hep ayni dualar hep ayni bekleyisler insallah kucagmiza alacagmz gunlerde gelir hemde bian evvelPersembe yi bekliyorum. Bende kese için ; ( kalp atışını da duysam sanki içim rahatlayacak
Kesinlikle katiliyorum canim cozemiyorum bazen insanlari olmasa dicem fesatlanio ama var cocuguda ama cok uzdu beni uzun bi sure konusacagmi sanmiyorum... kalp atisini duyuncada rahat olamayacagzki sagliklimi vs die allahim hepsini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah alinda nr yazildiysa onu girecegiz. Bi arkadasim var ilk bebkleri dogdu hemde tosungbi ama damaralri tersmis akraba evliligi yok kan uyysmazligi yok ailede genlerde yok ama Allah aldi yanina 3 gun yasadi mahvoldu arkadasim smdi hamile ve daha olgun okadar guzel sakinlestiriyoki beni arkadasm oldgunicin cok sansliyim daha olgn bakio hayata ne yazildiysa onu yasayacagz dio kesinlikle ole ama insanogluyuz iste endiseleniyoruz hakli olarak sonucta canimizdan can.hepimizin hakkinda hayirlisi olsn inşallahHmmm cnm anladim..bekleyis bitmiyor.hepimiz ayni sureci yasiyoruz.maalesef var oyle insanlar.mutlu insan gorduler mi comak sokcak bisi illa ki bulurlar..rabbim ne yazdiysa yasayip gorucez.dis gebelik olsa dr un bahsederdi.ve cok agrin olurdu simdiye kadar.cikar aklindan kotu seyleri :)
Canim bel agrisi normal ama dikkat et kendini yorma kan tahlillerini yaptirdin miGnaydin anneler sanirim bende Ocak annesiyim ama henüz doktora gitmedim randevum 21 inde ... 4+2 oldum buqüñ itibariyle ama bürün gece gecmeyen bel agrim vardi uyuyamadim bilehala da var cok korkuyorum ilk gebeligim bu agri normal mii nolurr bisi yazinn 2 senenin sonunda rabbim
Nasip etti randevumada daha var tecrübem yok o yüzden korkuyorumm bi agri normal mi ? 28 günde bir adet oluyorum buqün 30. günümdeyim o yüzden mi bu kadar agrii ?
Canim bel agrisi normal ama dikkat et kendini yorma kan tahlillerini yaptirdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?