2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim kese sekli idrar varken kotu mu gozukuyormus?icini ferah tut.dusunmemeye calis.oyle konusanlardan bir sure uzak durmamz lazm zaten zor bir surec.allahim nasip eder ins.

Canim kese sekli idrar varken kotu mu gozukuyormus?icini ferah tut.dusunmemeye calis.oyle konusanlardan bir sure uzak durmamz lazm zaten zor bir surec.allahim nasip eder ins.
Canim sanki kese yumurtamin icinde gibi duruo sekil olarak baliga benzio kesede baligin gozu idrara sikisik oldgum icin oda kucultmus keseyi brn asagida acaba doktr anlamadi dis gebelik mi die düşündüm ordada o sevncle aklim gitti sanki hicbisi soramadim die kendi kendimi yedim allahtan rahatlatti kiz beni. aynen canim valla zaten zor surec bende biliyorum kalp atisino duymadan icim rahat etmio ama hersey asama asama once idrarda ciksn die bekledim snra kanda smdi kese allah kismet ederse snrada kalp. Tabiki her testte acaba sagliklimi die endise edecegiz ama insanlar heleki basndan gebelik gecip bunlari yasayan insanlar boyle canimi sikip kotumser davranio ya cok uzuluyorum. Bide sakin yanlis anlama senn iiligin icin dio iyiligim icinse daha yapici konus. Tuhaf yani

Hmmm cnm anladim..bekleyis bitmiyor.hepimiz ayni sureci yasiyoruz.maalesef var oyle insanlar.mutlu insan gorduler mi comak sokcak bisi illa ki bulurlar..rabbim ne yazdiysa yasayip gorucez.dis gebelik olsa dr un bahsederdi.ve cok agrin olurdu simdiye kadar.cikar aklindan kotu seyleri :)

Kesinlikle katiliyorum canim cozemiyorum bazen insanlari olmasa dicem fesatlanio ama var cocuguda ama cok uzdu beni uzun bi sure konusacagmi sanmiyorum... kalp atisini duyuncada rahat olamayacagzki sagliklimi vs die allahim hepsini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah alinda nr yazildiysa onu girecegiz. Bi arkadasim var ilk bebkleri dogdu hemde tosungbi ama damaralri tersmis akraba evliligi yok kan uyysmazligi yok ailede genlerde yok ama Allah aldi yanina 3 gun yasadi mahvoldu arkadasim smdi hamile ve daha olgun okadar guzel sakinlestiriyoki beni arkadasm oldgunicin cok sansliyim daha olgn bakio hayata ne yazildiysa onu yasayacagz dio kesinlikle ole ama insanogluyuz iste endiseleniyoruz hakli olarak sonucta canimizdan can.hepimizin hakkinda hayirlisi olsn inşallah

Hastane sağlık ocağına bir rapor gönderdi ve gebelikte yapılacak testleri yazdı ama bana bi açıklama yapmadı. Bu testler neler bilen yaptıran varmı ? Bir de simir testini herkes yaptırıyor mu

Iyi geceler. .
bende 5 haftalik hamileyim. Sağlık ocağında kan verdikten sonra hic gitmedim daha esim gorevden gelsin oyle gidecegim. Kacinci haftada gitmeliyim ne yapmaliyim. Ne zamn gidersem dogru olur bilgilendirirseniz sevinirim :)

Gnaydin anneler sanirim bende Ocak annesiyim ama henüz doktora gitmedim randevum 21 inde ... 4+2 oldum buqüñ itibariyle ama bürün gece gecmeyen bel agrim vardi uyuyamadim bile hala da var cok korkuyorum ilk gebeligim bu agri normal mii nolurr bisi yazinn 2 senenin sonunda rabbim
Nasip etti randevumada daha var tecrübem yok o yüzden korkuyorumm bi agri normal mi ? 28 günde bir adet oluyorum buqün 30. günümdeyim o yüzden mi bu kadar agrii ?

Canim bel agrisi normal ama dikkat et kendini yorma kan tahlillerini yaptirdin mi

Canim bel agrisi normal ama dikkat et kendini yorma kan tahlillerini yaptirdin mi

Gece 3 ten beri ayaktayimm hem mide kazintisi yanmasi , hemde bel agrisi uyutmadi beni bi gliyo cok siddetli bi gidiyo ilk tecrübem pek bi bilgim yok normal mibu durum simdi ? Birde öksürüyorum bisi olcak die ödüm kopuo ne icmem lazimm ? Yaptirdim canim adetimin 27. günü 28 gün siklusum 159 cikti ... Ama randevum 21 inde bu ayin .. O yüzden korkuyorum heran bisi olacak die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…