2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabaaa kızlar
Beni dünde beri boş gebelik korkusu sardı. Araştırdım flan belirti vermiyormuş. Tek belirti kesede bebeğin gözükmemesi. Çok korkuyorum
Neden böyle Bir korku girdi içine cnm hayırdır böyle birsey yasadınmı hıc

Merhabaaa kızlar
Beni dünde beri boş gebelik korkusu sardı. Araştırdım flan belirti vermiyormuş. Tek belirti kesede bebeğin gözükmemesi. Çok korkuyorum

Canım benim, böyle endişeler oluyor malesef ama bence bu kadar kafaya takmamalısın, bunlar çok düşük ihtimaller. Sen dr kontrollerini ihmal etme ve güzel şeyler düşün. Her şey çok güzel olacak merak etme

Amin cnm inşallah ..
Dün akşam benim kırmızı kanamam oldu arkadaşlar 5-6 damla kadar böyle pir pedi dolduracak gibi değil.
Umidim kırıldı biraz , şimdi kahverengimsi akıntıya döndü.Doktorumu aradım akşam hastaneye vs gideyim mi dedim ,yok dedi ilaçlarınıza devam edin çok yoğun kanamanız olursa ve aşırı sancı-ağrı olursa hastaneye gidin acile dedi..
İlaçlarınıza devam edin de dedi ,progestan vs..
Bilmiyorum ne olacak ...

Kromozomal sıkıntılarının olmasıymış herkese güzel bi gün diliyorum ben hergün hurma yiyorum bide ayva yiyin bebekleriniz güzel olurmuş ben öyle duydum
ayva yiyince bebek gamzeli olurmuş... Annem bana hamileyken çok yemiş, iki yanağımda da gamze var.. 10 yaşında bir oğlum var, ona hamileyken ben de çok ayva yemiştim onun da yanağında gamze var tesadüf mü bilmiyorum ama bende böyle oldu

niye gelin bir bakayım demiyor cnm?

niye gelin bir bakayım demiyor cnm?

Hiç bilemiyorum valla anlamıyorum .Hem üzgünüm hem de endişeliyim .
Bir doktorum daha var Anadolu yakasında aradabir gittiğim (uzak diye çok gidemiyorum) ona durumu anlatıp randevu alırım belki hayatım bgn ,yarın ..
Kesin düşük diyemeyiz dedi ama değil de denemez şu an .

Neden böyle Bir korku girdi içine cnm hayırdır böyle birsey yasadınmı hıc
Yok canım ilk hamileliğim inşallah zaten. Hani ufak ta olsa böyle bir ihtimal var ya, kalp atışlarını duyana kadar tam rahat edemiycem sanırım. 2 hafta var onun için de.

Evet aslında güzel düşünmek gerekiyor. yani olacağı varsa da olur zaten. Nasip. Kontrolde anormal birşey yoktu çok şükür. 2 Hafta sonra da minik pıt pıtları duyarsak inşallah kocaman bi ŞÜKÜR!.... diycem

kesin diye bişey yok tatlım ama yakın olan başka iyi bir dr a gidebilirsin.ben olsam öyle yapardım.en azından ne durumda olduğunu bilirsin. allah korusun düşükse progestan kullanmamak gerekir çünkü.hem iyiyse de için rahatlar..

Kızlar herkese merhaba Rabbim nasip ederse bende ocak annesi olucam hepimizin benzer sorunları var bu arada benimde ilk hamileliğim kafamda deli sorular var iyimi herşey yolunda mı kese gözüktü bebek neden gözükmedi düşündükçe işin içinden çıkamıyorum bu arada gecen çarşambadan bu yana kırmızı lekelenme tarzında kanamam oluyor arada ağrılı arada ağrısız dr Pregesteron verdi düşük riski olabilir dedi ikide iğne oldum endişelerim evhamlarım devam ediyor bu gün saat 3:30da dr randevumuz var inşallah bebeğimi görürüm ve inşallah herşey yolundadır hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebislerimize inşallah

aymem bebegim cahiller..valla ben dedim 9ay ben tasiyorum adini ben koyucam ama esinin annesi olduysa bise diyemem tabi koy gonlu olur ama sen bilirsin gulum ya bende bole diooar diye stres yaptim daha 3ay var yani onemli olan saglikli olmasi benim kanamam var yano sorunumuz bu mu insanlar cok garip gerci duyuncada cok erken demisti ben 4 aylik evliyimde bizce degil demistim bide kaza mi demisti yoo dedim cesim cok istedi kiramadm dedm cok sasirdi tabikide pkolu oldugumu doktorun beni uyardigini korunma dedigini solemedim esim istiodu yalan degil yani beni hic sevmio insan torunu olsun istemez mi

canımsın inş neşeli dönerim tatlım
hadi inş :)
yarında biz döneriz güzel haberlerle...
Dün yemek yaparken akşam,karnımdan mideme doğru iki kere içimden şimşek çaktı sanki kızlar çok korktum,resmen kramp gibi girdi..Ardından kasıklarım ağrıdı,dedim kii ayakda durmak ıyı gelmiyor bana erkenden de uyudum tavuk gibi.Bu şimşek çakması neydi neyin nesiydi anlayamadım,yaşayan oldu mu aranızda

Canım tam tarıf ettiğin bana sabahları oluyo daha yatakta beni uyandırıyo..bilmiyorum acaba uykudayken çok mu hırcın uyuyorum ki kesin öyle bı uyanıyorumki yuzustu yatmısın bi uyanıyorumki yan yatmısım ana kasıklarıma çok yuk bınmıs bende korktun birkacgun ama neredeyse hersabah o şimşekle uyanıyorum hayır olsun

Günaydın birbirinden güzel ocak anneleri
Bende tüp bebekle ikinci defa hamileyim Rabbime şükürler olsun
5+2 de keselerimizi gördük biri daha küçük diğerinden cuma günü tekrar kontrolü var.benim ilk gebeligimde Bebeğimi kaybettim öyle korkuyorum ki bu cuma 6+2 de kalp atışını duyar miyiz sizce vajinal

inş canım yarında siz güzel haberler verirsiniz. şimşek çakması gibi bişi bende olmadı.arada agrı sancı giriyor.hemen ayaklarımı uzatmaya çalışıyorum öyle olduğunda.ama olabilir.dr um bana dedi heryerin ağrıyabilir endişelenme, omzun agrır birden kolun ağrır kasıklarında ağrır.yeterki çok kusman ve çok kanaman olmasın dedi.allahtan ikis de olmadı.o yüzden çok takılmıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…