- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.941
Neden böyle Bir korku girdi içine cnm hayırdır böyle birsey yasadınmı hıcMerhabaaa kızlar
Beni dünde beri boş gebelik korkusu sardı. Araştırdım flan belirti vermiyormuş. Tek belirti kesede bebeğin gözükmemesi. Çok korkuyorum
Merhabaaa kızlar
Beni dünde beri boş gebelik korkusu sardı. Araştırdım flan belirti vermiyormuş. Tek belirti kesede bebeğin gözükmemesi. Çok korkuyorum
Amin cnm inşallah ..Evet canım kesinlikle düşerdi benim de kahverengi akıntım var bikaçgündür ama Beta hcg ölçtürmedim ultrasonda keseyi gördüm biraz rahatladım 20 sende çağırdı doktorum sabretmekten başka çarem yok Allah hepimizin yardımcısı olsun yavrularımızı bize bağışlasın
ayva yiyince bebek gamzeli olurmuş... Annem bana hamileyken çok yemiş, iki yanağımda da gamze var.. 10 yaşında bir oğlum var, ona hamileyken ben de çok ayva yemiştim onun da yanağında gamze varKromozomal sıkıntılarının olmasıymış herkese güzel bi gün diliyorum ben hergün hurma yiyorum bide ayva yiyin bebekleriniz güzel olurmuş ben öyle duydum
niye gelin bir bakayım demiyor cnm?Amin cnm inşallah ..
Dün akşam benim kırmızı kanamam oldu arkadaşlar 5-6 damla kadar böyle pir pedi dolduracak gibi değil.
Umidim kırıldı biraz , şimdi kahverengimsi akıntıya döndü.Doktorumu aradım akşam hastaneye vs gideyim mi dedim ,yok dedi ilaçlarınıza devam edin çok yoğun kanamanız olursa ve aşırı sancı-ağrı olursa hastaneye gidin acile dedi..
İlaçlarınıza devam edin de dedi ,progestan vs..
Bilmiyorum ne olacak ...
niye gelin bir bakayım demiyor cnm?
Yok canım ilk hamileliğim inşallah zaten. Hani ufak ta olsa böyle bir ihtimal var ya, kalp atışlarını duyana kadar tam rahat edemiycem sanırım. 2 hafta var onun için de.Neden böyle Bir korku girdi içine cnm hayırdır böyle birsey yasadınmı hıc
Evet aslında güzel düşünmek gerekiyor. yani olacağı varsa da olur zaten. Nasip. Kontrolde anormal birşey yoktu çok şükür. 2 Hafta sonra da minik pıt pıtları duyarsak inşallah kocaman bi ŞÜKÜR!.... diycemCanım benim, böyle endişeler oluyor malesef ama bence bu kadar kafaya takmamalısın, bunlar çok düşük ihtimaller. Sen dr kontrollerini ihmal etme ve güzel şeyler düşün. Her şey çok güzel olacak merak etme
Hiç bilemiyorum valla anlamıyorum .Hem üzgünüm hem de endişeliyim .
Bir doktorum daha var Anadolu yakasında aradabir gittiğim (uzak diye çok gidemiyorum) ona durumu anlatıp randevu alırım belki hayatım bgn ,yarın ..
Kesin düşük diyemeyiz dedi ama değil de denemez şu an .
İnşAllah canım güzel haberlerle dönersin hadi bakalım sıra sende:)))günaaayydıınn
günaaayydınn17.20 de randevum var.inş güzel haberlerle dönerim ) kalp atışını dinlicez demişti dr um
günaaayydıınn
günaaayydınn17.20 de randevum var.inş güzel haberlerle dönerim ) kalp atışını dinlicez demişti dr um
inşallah canım.inş hepimiz duyabiliriz.6+6 dayım bugün.ama cep tlf programına göre:)Hadi inşallahh tatlımmmkaç haftalıksınnn :)
Kizlar her kadinda oluyor bu korkular annelik icgudusu :) hepimiz gectik bu stresli gunlerden. Gonlunuzu ferah tutun
L LiveYourLifeee anacimm guzel haberlerini bekliyoruz neselendir bizi :)
aymem bebegim cahiller..valla ben dedim 9ay ben tasiyorum adini ben koyucam ama esinin annesi olduysa bise diyemem tabi koy gonlu olur ama sen bilirsin gulum ya bende bole diooar diye stres yaptim daha 3ay var yani onemli olan saglikli olmasi benim kanamam var yano sorunumuz bu mu insanlar cok garip gerci duyuncada cok erken demisti ben 4 aylik evliyimde bizce degil demistim bide kaza mi demisti yoo dedim cesim cok istedi kiramadm dedm cok sasirdi tabikide pkolu oldugumu doktorun beni uyardigini korunma dedigini solemedim esim istiodu yalan degil yani beni hic sevmio insan torunu olsun istemez miBi kosu siparis verim deseydimm tüvbe yarabbimmm bazen sacma sacma konusuyolarrr kizi ne oglani nee kizda farkli oglanda farkli mi oluyo acisi sancisi ... Bazen cahil düsünüolarr istee takilma bosverr dicemm amaa insanin endiseleri oluyo tabi :) bende kizim olursa eger esimin annesinin adini öne sürecekler die daha ilk aydan stres yaptimmm :) düsünmeden duramiyorummmm
hadi inş :)canımsıninş neşeli dönerim tatlım
Canım tam tarıf ettiğin bana sabahları oluyo daha yatakta beni uyandırıyo..bilmiyorum acaba uykudayken çok mu hırcın uyuyorum ki kesin öyle bı uyanıyorumki yuzustu yatmısın bi uyanıyorumki yan yatmısım ana kasıklarıma çok yuk bınmıs bende korktun birkacgun ama neredeyse hersabah o şimşekle uyanıyorum hayır olsunhadi inş :)
yarında biz döneriz güzel haberlerle...
Dün yemek yaparken akşam,karnımdan mideme doğru iki kere içimden şimşek çaktı sanki kızlar çok korktum,resmen kramp gibi girdi..Ardından kasıklarım ağrıdı,dedim kii ayakda durmak ıyı gelmiyor banaerkenden de uyudum tavuk gibi.Bu şimşek çakması neydi neyin nesiydi anlayamadım,yaşayan oldu mu aranızda
hadi inş :)
yarında biz döneriz güzel haberlerle...
Dün yemek yaparken akşam,karnımdan mideme doğru iki kere içimden şimşek çaktı sanki kızlar çok korktum,resmen kramp gibi girdi..Ardından kasıklarım ağrıdı,dedim kii ayakda durmak ıyı gelmiyor banaerkenden de uyudum tavuk gibi.Bu şimşek çakması neydi neyin nesiydi anlayamadım,yaşayan oldu mu aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?