2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ama bana kiz cocuklarini sevmiyorum dediginin uzerinden daha kac ay gectiki nisanliydim ozaman bende icimden dedm kizim olsa seni sevmez oda dedm guldum hatta smdi butun sulaleye solems bide kiz istiyoruz dems emrwdersnz sen neyi istiyosan ya nasip kiz olsn oglan olsun ne farkedecek saglikli olsun hem senin gelinin yatakta surekli kusuyo tam 3kilo verdm ben zatem zayftm bide kanamam oluyo anladin mi bebegm yani suan bu konusmayi kaldircak halim yok ha ben iyi olurum doktora gideriz ozaman solede simdiden vr ben bukadar hastayken telefnla arayip solemesi zoruma gitti haklisin minnosum takmamaliyiz uzuyoz kndimizi

Bence kimseye söyleme, merak etme allah bebeğini korur. Allahcc veladın hayrlısını versin, erkek istersin hayrlı -hayrsız olur, kız istersin o da aynı sekılde, kımın hayrlı olacağı bellı olmaz, o yüzden en iyisi hayrlı evlat versin de, kimseyle de polemiğe girme ki streslenmeyesin. Strese gırmemek cok onemlı hamıleyken.

hmmm anladım canım hala devam ediyor mu senin kusmaların? tabikide ahlaksızlık etmiş.o sana o an gıcıklık olsun diye söylemiş bence,kız çocuklarından hoşlanmıyorum diye.yani iması sana olmuş bi nebze.torunu olunca sever yani.ama sevmesi seni o raddeden sonra ilgilendirmeyecek.ama kadın da düşünmüyorsa seni bırak kendi haline demek istiyorum.zorla yaptırılmıyor bunlar gönül işi.allah onun kalbine iyilik versin.kendini üzmen onu değiştirmeyecek.taktığını belli edersen daha çok yapar bebeğm.hiç moralini bozma.bak benmkilerde beni bahçede mangal yapmaya çağırdılar.eşime dedim ben çok kötüyüm midem bulanıyor mangal dumanı falan istemiyorum.gidemicem.sonra onlarda niye gelmedin madem yarın balık yap biz gelelim dediler.bende dedim ki ben raporluyum haahahah diye güldüm.bu halde ne balığı.yiyemiyorum zaten. o kdr kişiye balık yapcam. boşver yani sen kendi durumuna odaklan.insanın kendisinden başka dostu olmuyor.eşinden memnunsan gerisi hikaye..çok bi zararları olmadıkça..

Öncelikle hamileliğiniz hayrlı olsun, kimseyle de polemiğe girme ki streslenmeyesin. Strese gırmemek cok onemlı hamıleyken çünkü bebek hissediyor. Bneım kayınvalidemde annemde (ikisini de ayırmıyorum haksızlık yapmadan yorum yapıcam) daha hamıle kalmadan kız olursa şu isim olsun erkek olursa şu isim olsun demişlerdi. Bende isteği ismi koymak isteyen varsa kendı doğursun kendı çocuğuna koysun dedim kibarca. Kafam atmıştı. Ondan sonrada bir daha ne kendı annem ne de kayınvalıdem bu konuyu açmadı :)

Hanımlar hamileliğin ilk 3 ayı çok önemli, bol bol pozitif enerji içinde olun dinlenin. Bu günler çok önemli bebğin gelişimi ve rahme tutunması için. Streslenmeyin sakın ve kımsenın sızı uzmesıne ızın vermeyin. Genelde anneler veya kayınvalideler kendı hamılelıklerınde onların kayınvalidelerinin çok karışmasından dolayı acılarını gelinlerinden çıkarıyorlar dıye düşünüyorum, gözlemlediğim kadarıyla.

benim kayınvalidemle annemin adı aynı.koysak kayınvalidem bayılır.anneme söyledik biz hatta hayır yok ben istemem dedi.ismimi sevmiyorum daha güzeli olsun dedi.benim annemin adını göbek adı yaparsanız sevinirim birtek dedi.bizde tamam dedik.ama adı zaten belli bu saatten sonra kimse değiştiremez de:)

:) iyi yapmışsınız. çünkü hamile bir kadının gönlünün ferah hzuurlu rahat olması önemli.

Allaha sukur memnunum bebgim oda farkinda ama tabi annesini tutuyo ama farkinda herseyin..yapma ya seninkilerde yani nasi misafir karsilayasin sun insanlaru anlamuyorum haklisin hemde cok haklisin kimseyi umursamamiz lazim ben yemek yiyemiyorum deterjan kokusuna bile dayanamiom evde don kilot geziom:)yada yatym desem daha dogru bem biraz zor geciriym bebegm ins erkwn biter kanamam bugun olmadi sukur sende bugun gidiyomusun ins duyariz minnakin kalbini guzel haberlerini bekliyorum

Kizlar evet nede hic ultrason fotografi koymuyorsunuz? korkmayinnazar degmez :))) herkes hamis...

Bilmeyenler icin konuya cevapla yazdiginiz yerin bitigisinde dosya ekle var oradan koyacaksiniz :)

ohh iyi yapmisin icim sogudu valla kuzum seninkide hayirli olsub benim taktigim su kendi cocuklarina istedkleri oomus bemimkinide bana birakin ismi kiyafeti baska seyi iyi yapmisin bende esime dedim bn koyucam 9ay sen tasimiyon dedim:))

Kizlar evet nede hic ultrason fotografi koymuyorsunuz? korkmayinnazar degmez :))) herkes hamis...

Bilmeyenler icin konuya cevapla yazdiginiz yerin bitigisinde dosya ekle var oradan koyacaksiniz :)
bebegm ultrasyon fotoma bayldim sen ne sekersn ooe masallah hamilelik daha xok yakisicak ins ben henuz keseyi gordum ama koyayim bi dakika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…