- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.961
ama bana kiz cocuklarini sevmiyorum dediginin uzerinden daha kac ay gectiki nisanliydim ozaman bende icimden dedm kizim olsa seni sevmez oda dedm guldum hatta smdi butun sulaleye solems bide kiz istiyoruz dems emrwdersnz sen neyi istiyosan ya nasip kiz olsn oglan olsun ne farkedecek saglikli olsun hem senin gelinin yatakta surekli kusuyo tam 3kilo verdm ben zatem zayftm bide kanamam oluyo anladin mi bebegm yani suan bu konusmayi kaldircak halim yok ha ben iyi olurum doktora gideriz ozaman solede simdiden vr ben bukadar hastayken telefnla arayip solemesi zoruma gitti haklisin minnosum takmamaliyiz uzuyoz kndimizibende gergininm ama senin kadar değil:) kaynanana bu kadar kafayı takıp durma.bırak çorbası morbası orda kalsın.bebişine odaklan sen.keyfini çıkar..stres yapıp bebeğini üzersin.hem kız istese ne olcak.kadın hep erkek baktı demekki şimdi kız çocuğu hevesi var..bu kadar sinir stres yaparsan bebişine yansır canikom.
Bence kimseye söyleme, merak etme allah bebeğini korur. Allahcc veladın hayrlısını versin, erkek istersin hayrlı -hayrsız olur, kız istersin o da aynı sekılde, kımın hayrlı olacağı bellı olmaz, o yüzden en iyisi hayrlı evlat versin de, kimseyle de polemiğe girme ki streslenmeyesin. Strese gırmemek cok onemlı hamıleyken.Bi kosu siparis verim deseydimm tüvbe yarabbimmm bazen sacma sacma konusuyolarrr kizi ne oglani nee kizda farkli oglanda farkli mi oluyo acisi sancisi ... Bazen cahil düsünüolarr istee takilma bosverr dicemm amaa insanin endiseleri oluyo tabi :) bende kizim olursa eger esimin annesinin adini öne sürecekler die daha ilk aydan stres yaptimmm :) düsünmeden duramiyorummmm
ama bana kiz cocuklarini sevmiyorum dediginin uzerinden daha kac ay gectiki nisanliydim ozaman bende icimden dedm kizim olsa seni sevmez oda dedm guldum hatta smdi butun sulaleye solems bide kiz istiyoruz dems emrwdersnz sen neyi istiyosan ya nasip kiz olsn oglan olsun ne farkedecek saglikli olsun hem senin gelinin yatakta surekli kusuyo tam 3kilo verdm ben zatem zayftm bide kanamam oluyo anladin mi bebegm yani suan bu konusmayi kaldircak halim yok ha ben iyi olurum doktora gideriz ozaman solede simdiden vr ben bukadar hastayken telefnla arayip solemesi zoruma gitti haklisin minnosum takmamaliyiz uzuyoz kndimizi
Öncelikle hamileliğiniz hayrlı olsun, kimseyle de polemiğe girme ki streslenmeyesin. Strese gırmemek cok onemlı hamıleyken çünkü bebek hissediyor. Bneım kayınvalidemde annemde (ikisini de ayırmıyorum haksızlık yapmadan yorum yapıcam) daha hamıle kalmadan kız olursa şu isim olsun erkek olursa şu isim olsun demişlerdi. Bende isteği ismi koymak isteyen varsa kendı doğursun kendı çocuğuna koysun dedim kibarca. Kafam atmıştı. Ondan sonrada bir daha ne kendı annem ne de kayınvalıdem bu konuyu açmadı :)ama bana kiz cocuklarini sevmiyorum dediginin uzerinden daha kac ay gectiki nisanliydim ozaman bende icimden dedm kizim olsa seni sevmez oda dedm guldum hatta smdi butun sulaleye solems bide kiz istiyoruz dems emrwdersnz sen neyi istiyosan ya nasip kiz olsn oglan olsun ne farkedecek saglikli olsun hem senin gelinin yatakta surekli kusuyo tam 3kilo verdm ben zatem zayftm bide kanamam oluyo anladin mi bebegm yani suan bu konusmayi kaldircak halim yok ha ben iyi olurum doktora gideriz ozaman solede simdiden vr ben bukadar hastayken telefnla arayip solemesi zoruma gitti haklisin minnosum takmamaliyiz uzuyoz kndimizi
Öncelikle hamileliğiniz hayrlı olsun, kimseyle de polemiğe girme ki streslenmeyesin. Strese gırmemek cok onemlı hamıleyken çünkü bebek hissediyor. Bneım kayınvalidemde annemde (ikisini de ayırmıyorum haksızlık yapmadan yorum yapıcam) daha hamıle kalmadan kız olursa şu isim olsun erkek olursa şu isim olsun demişlerdi. Bende isteği ismi koymak isteyen varsa kendı doğursun kendı çocuğuna koysun dedim kibarca. Kafam atmıştı. Ondan sonrada bir daha ne kendı annem ne de kayınvalıdem bu konuyu açmadı :)
:) iyi yapmışsınız. çünkü hamile bir kadının gönlünün ferah hzuurlu rahat olması önemli.benim kayınvalidemle annemin adı aynı.koysak kayınvalidem bayılır.anneme söyledik biz hatta hayır yok ben istemem dedi.ismimi sevmiyorum daha güzeli olsun dedi.benim annemin adını göbek adı yaparsanız sevinirim birtek dedi.bizde tamam dedik.ama adı zaten belli bu saatten sonra kimse değiştiremez de:)
Canım benim doktorum febamed diye birsey verdi bu en iyisi icinde herşey var dedi hergün bir tane içiyorum inşallah faydalıdırUltrason görüntüsü olan var mı? Bu arada doktorlarınız hangı vitamınleri markaları onerdı? Folik asit ? dışında da?
kesinlikle canım:) iyi yapmışsınız. çünkü hamile bir kadının gönlünün ferah hzuurlu rahat olması önemli.
elevit var bende.ama dru değiştrdim o bişi demedi diye kullanmıyorum.bugün sorucam inş.ama çok mide bulantısı yapıyorUltrason görüntüsü olan var mı? Bu arada doktorlarınız hangı vitamınleri markaları onerdı? Folik asit ? dışında da?
benım arkdasım da ondna içiyor. güzel bir kombinasyon. midesi d ehiç bulanmıyor.Canım benim doktorum febamed diye birsey verdi bu en iyisi icinde herşey var dedi hergün bir tane içiyorum inşallah faydalıdır
bu arada ultrason görüntülerini önceki sayfalarda paylaştık canımUltrason görüntüsü olan var mı? Bu arada doktorlarınız hangı vitamınleri markaları onerdı? Folik asit ? dışında da?
Allaha sukur memnunum bebgim oda farkinda ama tabi annesini tutuyo ama farkinda herseyin..yapma ya seninkilerde yani nasi misafir karsilayasin sun insanlaru anlamuyorum haklisin hemde cok haklisin kimseyi umursamamiz lazim ben yemek yiyemiyorum deterjan kokusuna bile dayanamiom evde don kilot geziom:)yada yatym desem daha dogru bem biraz zor geciriym bebegm ins erkwn biter kanamam bugun olmadi sukur sende bugun gidiyomusun ins duyariz minnakin kalbini guzel haberlerini bekliyorumhmmm anladım canım hala devam ediyor mu senin kusmaların? tabikide ahlaksızlık etmiş.o sana o an gıcıklık olsun diye söylemiş bence,kız çocuklarından hoşlanmıyorum diye.yani iması sana olmuş bi nebze.torunu olunca sever yani.ama sevmesi seni o raddeden sonra ilgilendirmeyecek.ama kadın da düşünmüyorsa seni bırak kendi haline demek istiyorum.zorla yaptırılmıyor bunlar gönül işi.allah onun kalbine iyilik versin.kendini üzmen onu değiştirmeyecek.taktığını belli edersen daha çok yapar bebeğm.hiç moralini bozma.bak benmkilerde beni bahçede mangal yapmaya çağırdılar.eşime dedim ben çok kötüyüm midem bulanıyor mangal dumanı falan istemiyorum.gidemicem.sonra onlarda niye gelmedin madem yarın balık yap biz gelelim dediler.bende dedim ki ben raporluyum haahahah diye güldüm.bu halde ne balığı.yiyemiyorum zaten. o kdr kişiye balık yapcam. boşver yani sen kendi durumuna odaklan.insanın kendisinden başka dostu olmuyor.eşinden memnunsan gerisi hikaye..çok bi zararları olmadıkça..
ohh iyi yapmisin icim sogudu valla kuzum seninkide hayirli olsub benim taktigim su kendi cocuklarina istedkleri oomus bemimkinide bana birakin ismi kiyafeti baska seyi iyi yapmisin bende esime dedim bn koyucam 9ay sen tasimiyon dedim:))Öncelikle hamileliğiniz hayrlı olsun, kimseyle de polemiğe girme ki streslenmeyesin. Strese gırmemek cok onemlı hamıleyken çünkü bebek hissediyor. Bneım kayınvalidemde annemde (ikisini de ayırmıyorum haksızlık yapmadan yorum yapıcam) daha hamıle kalmadan kız olursa şu isim olsun erkek olursa şu isim olsun demişlerdi. Bende isteği ismi koymak isteyen varsa kendı doğursun kendı çocuğuna koysun dedim kibarca. Kafam atmıştı. Ondan sonrada bir daha ne kendı annem ne de kayınvalıdem bu konuyu açmadı :)
bebegm ultrasyon fotoma bayldim sen ne sekersn ooe masallah hamilelik daha xok yakisicak ins ben henuz keseyi gordum ama koyayim bi dakikaKizlar evet nede hic ultrason fotografi koymuyorsunuz? korkmayinnazar degmez :))) herkes hamis...
Bilmeyenler icin konuya cevapla yazdiginiz yerin bitigisinde dosya ekle var oradan koyacaksiniz :)
:)Bakıyım o sayfalara o zaman. Elevit çok güzel bir vitamın, ilk 3 aydan sonra veriyorlar geneldebu arada ultrason görüntülerini önceki sayfalarda paylaştık canım
Canım benimde hiç midem bulamıyor bu yüzden mi acaba? Vallah herkesin midesinin bulandığını okuyunca hatta moralim bozuluyor bendemi bir sorun var acaba diyebenım arkdasım da ondna içiyor. güzel bir kombinasyon. midesi d ehiç bulanmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?