2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ne biliyim şaka mı yapıyorlar ben şaka olarak kabul ettim kızmamak için..alıştılar tabi ne yemeklere davet ettim hepsini.birde nasıl kalabalıklar.ama onlar bizi etmedi.kayınvalideme bişey demiyorum çok hasta.ama kaynımlar falan..sorsan benm kdr güzel yemek yapamazlarmış ben yemezmişim ondan.ya bi çorba salata yapın bişey beklemiyorum ki.sonra zaten bende kimseyi yemeğe davet etmiyorum.kim davet ediyorsa onu davet ederim öyle değil mi.üstelik çalışıyorum.annem yapıyor bana yemek bazen.zaten şu ara bitek canım makarna yoğurt istiyor.bide meyve yiyorum. bugün gidicez teyzesi.bakalım ne hale gelmiş bebişimmm ya meraklar içindeyim. inş canım haber vericem mutlaka.sende bir an önce git dr a seni de merak ederiz

a
ayy merak ettim ne koycaksin canim ben almina istiyorum hadi kizlar herkes aklinda isim varsa solesin egleniriz bebegnze isim dusundunuz mu

Canım benimde hiç midem bulamıyor bu yüzden mi acaba? Vallah herkesin midesinin bulandığını okuyunca hatta moralim bozuluyor bendemi bir sorun var acaba diye
Canım benimde hiç midem bulamıyor bu yüzden mi acaba? Vallah herkesin midesinin bulandığını okuyunca hatta moralim bozuluyor bendemi bir sorun var acaba diye
Kiz deli misin ne guzel iste zaten bulancak tadini cikart :))

Kizlar sabah acliktan mide kazinmasiyla uyaniyorum:) ve her sabah gecmeyen bel agrilarim oluyor . Minibusteyim anneme gidiyorum dehset midem bulaniyor!

seninde mi başladı çubuk kraker yeşil elma erik maden suyu ekmek makarna kumpir bunlar bana iyi gelenler.kumpir ama içi turşu türü şeyler olcak ve mayonez ketçap olmıcak.

seninde mi başladı çubuk kraker yeşil elma erik maden suyu ekmek makarna kumpir bunlar bana iyi gelenler.kumpir ama içi turşu türü şeyler olcak ve mayonez ketçap olmıcak.
maden suyunun gazı gecsın ondna sonra için, yoksa barsaklarınız gaz dolar, once rahatlamış gibi olursunuz ama barsaklarda daha cok gaz yapar, ve asla yemekle beraber su içmeyin tecrübeyle sabit , kabızlık problemım vardı, dr soyledı ve yemeklerden 2 saat sonra su içmeye başladım, gazımda kabızlığımda düzelmeye başladı.

ben yabancı yayınlarda okumuştum, folik asİTİ düzenli allanlarda mide bulantısı olmuyormuş
ay insallah bizde de olmaz ben düzenli almaya calısıyorum.

doktora gittim bu sabah dayanamadım progestoron verdi önemli degil kahverengi akıntı alabilir dedi , bu ilac rahmi güclendirip kanamayi önlüyormus.. bugun bisey yok gerci ama aksam baslıcam ilaca..
bu arada kesem 6mm miş 2 hafta sonra kalp atıslarını dinlemek icin gel dedi.. insallah bakalım nasıl gecer simdi 2 hafta

biz doktorla konustuk 20si gibi gel dedi kuzum gider ditmez haber vercem ins ozamana kadar devam ederse yatircaklarmis beni serum veririz dedi sen sakin ol kus cekinme dedi telefn actim kuzum hadi bakalim minnaki haberni bekliyoruz teyzesi yesin onu..ben elti olayini hic sevmiyorum kaynim dedigine gore ar:)yormakendini bide calisiyomussun valla benim bulasik yikayacal halim yok iyi bak kendine canim benim bol su ic yoruluyosundur bizde 1bucuk ay sonra kpss ye gircez minnakim iyilessede ders calissak:))

bende kabızlık yok çok şükür.genelde ishal olur.yemekle su çok bulandırıyor.baya geçmesi lazım üstünden cnm..maden suyu mantıklı ama asitsiz daha iyidir..

Progestan iki tane iç demişti asıl doktorum ben bu durumdan dolayı sabah ogle akşam içmeye karar verdim en azından gecee veya azalana kadar .
Bu arada kanamam yerini kahverengi lekeye bıraktı ;neden olabilir kızlar İnşallah iyi olur nedense umudum var Allah biliyor ya.

bende kabızlık yok çok şükür.genelde ishal olur.yemekle su çok bulandırıyor.baya geçmesi lazım üstünden cnm..maden suyu mantıklı ama asitsiz daha iyidir..
ben şişelenmemiş maden suyu içmiştim gazsız haldeyken çok yavan bir tadı var , yurt dışında zaten çoğu maden suyu gazsız, onlar tamamen mıneral almak için böyle yapıyrlar. bizde gaz basıyorlar şişelerken, ilk içtiğimizde o gaz bizi rahatlatıyr gibi olsada da daha çok şişirıyr barsakları.

Kızlar benim dr doğum iznine çıkmış iyi mi?
Anadolu yakasında önerebileceğiniz iyi bir dr var mı?

Bnm var acıkcası bana uzak diye arada bir gidiyorum ,yani iki doktorum var aslında :)
Yeri Bagdat caddesinde ,Allianz sigorta anlaşması var , İlknur Aköz ; sana yakınsa gidebileceksen şiddetle tavsiye ederim.
Telefon vs yazabilirim cnmm

aynen elti.ama onlar bişe demiyor.kaynım diyor.o gelelim diyor falan.enteresan yani.eltilerim bide benden yaşça büyükler.eşim son küçük çocuk.onlardan ümidim yok yani benm.ne varsa benm tarafmda var.hep onlardan yarar görüyoruz.eşimde farkında artık.abimler geldğinde eli kolu dolu gelirler.onunkiler bişeyler alıp giderler bırak getirmeyi :) abimlerle yemeğe kahvaltıya gideriz.elimizi cebimize sokturmazlar.bende yeğenlerime yaparım aynısını.onlar herşeyi bizden beklerler.biz yeni evliyiz bissürü yolumuz var daha.yeni düğün yapmışız.bissürü ödeme yaptık.neyse işte öyle.ama muhim değil yani.belki böylesi daha iyi.benim aileme yakınız.eşim onlardan uzak kalmak en iyisi diyor yolmaya çalışıyorlar bizi inş en yakın zamanda iyileşir bebişin canım.yorma kendini.işyerinde bu ara hep oturuyorum yerimde.yoksa arabayla çıkmam lazm ama yapamıcam üç aya kadar riske atmamam lazım.bol su içiyordum ama mide bulantısı onu da içirmiyor ki..sen yat dinlen keyfine bak tatlım.umarım bebişini kucağına alırsınnnn

Çok sevinirim canım adres ve telefon verebilirsen. Benim de Allianz sigortam vardı zaten isabet olmuş :)

Arkadaşlar doktorunuz beslenme önerilerinde bulundumu benim doktor günde 5 lt su 2 şişe maden suyu 2 bardak ayran 2 bardak süt her gün bir avuç badem fındık ceviz kesinlikle yemelisin dedi sıvı olayı abartı gibi geliyor yha wcden çıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…