- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.981
Allaha sukur memnunum bebgim oda farkinda ama tabi annesini tutuyo ama farkinda herseyin..yapma ya seninkilerde yani nasi misafir karsilayasin sun insanlaru anlamuyorum haklisin hemde cok haklisin kimseyi umursamamiz lazim ben yemek yiyemiyorum deterjan kokusuna bile dayanamiom evde don kilot geziom:)yada yatym desem daha dogru bem biraz zor geciriym bebegm ins erkwn biter kanamam bugun olmadi sukur sende bugun gidiyomusun ins duyariz minnakin kalbini guzel haberlerini bekliyorum
ben yabancı yayınlarda okumuştum, folik asİTİ düzenli allanlarda mide bulantısı olmuyormuşCanım benimde hiç midem bulamıyor bu yüzden mi acaba? Vallah herkesin midesinin bulandığını okuyunca hatta moralim bozuluyor bendemi bir sorun var acaba diye
ayy merak ettim ne koycaksin canim ben almina istiyorum hadi kizlar herkes aklinda isim varsa solesin egleniriz bebegnze isim dusundunuz mubenim kayınvalidemle annemin adı aynı.koysak kayınvalidem bayılır.anneme söyledik biz hatta hayır yok ben istemem dedi.ismimi sevmiyorum daha güzeli olsun dedi.benim annemin adını göbek adı yaparsanız sevinirim birtek dedi.bizde tamam dedik.ama adı zaten belli bu saatten sonra kimse değiştiremez de:)
Canım benimde hiç midem bulamıyor bu yüzden mi acaba? Vallah herkesin midesinin bulandığını okuyunca hatta moralim bozuluyor bendemi bir sorun var acaba diye
Kiz deli misin ne guzel iste zaten bulancak tadini cikart :))Canım benimde hiç midem bulamıyor bu yüzden mi acaba? Vallah herkesin midesinin bulandığını okuyunca hatta moralim bozuluyor bendemi bir sorun var acaba diye
Kizlar sabah acliktan mide kazinmasiyla uyaniyorum:) ve her sabah gecmeyen bel agrilarim oluyor . Minibusteyim anneme gidiyorum dehset midem bulaniyor!
a
ayy merak ettim ne koycaksin canim ben almina istiyorum hadi kizlar herkes aklinda isim varsa solesin egleniriz bebegnze isim dusundunuz mu
ay bide erkek olursa yağız :)a
ayy merak ettim ne koycaksin canim ben almina istiyorum hadi kizlar herkes aklinda isim varsa solesin egleniriz bebegnze isim dusundunuz mu
maden suyunun gazı gecsın ondna sonra için, yoksa barsaklarınız gaz dolar, once rahatlamış gibi olursunuz ama barsaklarda daha cok gaz yapar, ve asla yemekle beraber su içmeyin tecrübeyle sabit , kabızlık problemım vardı, dr soyledı ve yemeklerden 2 saat sonra su içmeye başladım, gazımda kabızlığımda düzelmeye başladı.seninde mi başladıçubuk kraker yeşil elma erik maden suyu ekmek makarna kumpir bunlar bana iyi gelenler.kumpir ama içi turşu türü şeyler olcak ve mayonez ketçap olmıcak.
Mide bulantım yok bide şu lekelenme şeklindeki kanamalarım bitse tam süper olucak canımKiz deli misin ne guzel iste zaten bulancak tadini cikart :))
ay insallah bizde de olmaz ben düzenli almaya calısıyorum.ben yabancı yayınlarda okumuştum, folik asİTİ düzenli allanlarda mide bulantısı olmuyormuş
ne biliyim şaka mı yapıyorlar ben şaka olarak kabul ettim kızmamak için..alıştılar tabi ne yemeklere davet ettim hepsini.birde nasıl kalabalıklar.ama onlar bizi etmedi.kayınvalideme bişey demiyorum çok hasta.ama kaynımlar falan..sorsan benm kdr güzel yemek yapamazlarmış ben yemezmişim ondan.ya bi çorba salata yapın bişey beklemiyorum ki.sonra zaten bende kimseyi yemeğe davet etmiyorum.kim davet ediyorsa onu davet ederim öyle değil mi.üstelik çalışıyorum.annem yapıyor bana yemek bazen.zaten şu ara bitek canım makarna yoğurt istiyor.bide meyve yiyorum. bugün gidicez teyzesi.bakalım ne hale gelmiş bebişimmm ya meraklar içindeyim. inş canım haber vericem mutlaka.sende bir an önce git dr a seni de merak ederiz
biz doktorla konustuk 20si gibi gel dedi kuzum gider ditmez haber vercem ins ozamana kadar devam ederse yatircaklarmis beni serum veririz dedi sen sakin ol kus cekinme dedi telefn actim kuzum hadi bakalim minnaki haberni bekliyoruz teyzesi yesin onu..ben elti olayini hic sevmiyorum kaynim dedigine gore ar:)yormakendini bide calisiyomussun valla benim bulasik yikayacal halim yok iyi bak kendine canim benim bol su ic yoruluyosundur bizde 1bucuk ay sonra kpss ye gircez minnakim iyilessede ders calissak:))ne biliyim şaka mı yapıyorlar ben şaka olarak kabul ettim kızmamak için..alıştılar tabi ne yemeklere davet ettim hepsini.birde nasıl kalabalıklar.ama onlar bizi etmedi.kayınvalideme bişey demiyorum çok hasta.ama kaynımlar falan..sorsan benm kdr güzel yemek yapamazlarmış ben yemezmişim ondan.ya bi çorba salata yapın bişey beklemiyorum ki.sonra zaten bende kimseyi yemeğe davet etmiyorum.kim davet ediyorsa onu davet ederim öyle değil mi.üstelik çalışıyorum.annem yapıyor bana yemek bazen.zaten şu ara bitek canım makarna yoğurt istiyor.bide meyve yiyorum. bugün gidicez teyzesi.bakalım ne hale gelmiş bebişimmm ya meraklar içindeyim. inş canım haber vericem mutlaka.sende bir an önce git dr a seni de merak ederiz
maden suyunun gazı gecsın ondna sonra için, yoksa barsaklarınız gaz dolar, once rahatlamış gibi olursunuz ama barsaklarda daha cok gaz yapar, ve asla yemekle beraber su içmeyin tecrübeyle sabit , kabızlık problemım vardı, dr soyledı ve yemeklerden 2 saat sonra su içmeye başladım, gazımda kabızlığımda düzelmeye başladı.
Progestan iki tane iç demişti asıl doktorum ben bu durumdan dolayı sabah ogle akşam içmeye karar verdim en azından gecee veya azalana kadar .kesin diye bişey yok tatlım ama yakın olan başka iyi bir dr a gidebilirsin.ben olsam öyle yapardım.en azından ne durumda olduğunu bilirsin. allah korusun düşükse progestan kullanmamak gerekir çünkü.hem iyiyse de için rahatlar..
ben şişelenmemiş maden suyu içmiştim gazsız haldeyken çok yavan bir tadı var , yurt dışında zaten çoğu maden suyu gazsız, onlar tamamen mıneral almak için böyle yapıyrlar. bizde gaz basıyorlar şişelerken, ilk içtiğimizde o gaz bizi rahatlatıyr gibi olsada da daha çok şişirıyr barsakları.bende kabızlık yok çok şükür.genelde ishal olur.yemekle su çok bulandırıyor.baya geçmesi lazım üstünden cnm..maden suyu mantıklı ama asitsiz daha iyidir..
Kızlar benim dr doğum iznine çıkmış iyi mi?
Anadolu yakasında önerebileceğiniz iyi bir dr var mı?
biz doktorla konustuk 20si gibi gel dedi kuzum gider ditmez haber vercem ins ozamana kadar devam ederse yatircaklarmis beni serum veririz dedi sen sakin ol kus cekinme dedi telefn actim kuzum hadi bakalim minnaki haberni bekliyoruz teyzesi yesin onu..ben elti olayini hic sevmiyorum kaynim dedigine gore ar:)yormakendini bide calisiyomussun valla benim bulasik yikayacal halim yok iyi bak kendine canim benim bol su ic yoruluyosundur bizde 1bucuk ay sonra kpss ye gircez minnakim iyilessede ders calissak:))
Bnm var acıkcası bana uzak diye arada bir gidiyorum ,yani iki doktorum var aslında :)
Yeri Bagdat caddesinde ,Allianz sigorta anlaşması var , İlknur Aköz ; sana yakınsa gidebileceksen şiddetle tavsiye ederim.
Telefon vs yazabilirim cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?