- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #37.101
benimde sık sık ve azar azar geliyor sanki yaptıktan sonrada biraz ağrım oluyorBende var ayni sorun.... sanki kova kova tursu yemisim gibi, kac kere kalkiyorum wc ye.... cok fazla su iciyorum iki sise 1,5 litrelik.su bitiyor sabaha kadar. Ama idrarim sik sik ama hep azar azar. Bu kadar su nereye gidiyor diye korkmuyor degilim.
cevizden olabilir tatlım demekki kendini güzel beslemişsinn..Hareketleri azalmıştı canım ondan Şüphelendim. Kızlar bu arada gelişimi falan çok iyimiş ben cevizi eksik etmiyorum ondan mi acaba
canım geceleri de mi azalmıştı hareketleri ? benim gündüzleri çok az ama geceleri durmuyo maşallah.. korktum şimdiHareketleri azalmıştı canım ondan Şüphelendim. Kızlar bu arada gelişimi falan çok iyimiş ben cevizi eksik etmiyorum ondan mi acaba
tühh ya kötü olmuş o yavaş yavaş git o zaman kendini yorma canımm..
Benim gece gündüz kıpır kıpırdı canım. Geceleri de hareket etmiyordu. Zaten gece olayı daha da suphelendirdicanım geceleri de mi azalmıştı hareketleri ? benim gündüzleri çok az ama geceleri durmuyo maşallah.. korktum şimdi
TEŞEKKÜRLER CANIM :) AMA ŞOK OLDUM YANİİİİ DAHA BİR AY VAR
anladım canım .. inşallah sağsalim günü dolduğu zaman bebişini kucaklarsın senin için dua etcemBenim gece gündüz kıpır kıpırdı canım. Geceleri de hareket etmiyordu. Zaten gece olayı daha da suphelendirdi
Canim kolonyalarin icini kendiniz mi doldurdunuz renkli kolonya nerden bulabilirizkuzucummm hiç kaçmasın uykuların:) kolonyalar 1 saatlik iş eşimle beraber yaptık .. kokulu taşlar biraz zaman alıo ama :)
ayy bide ben çarşıdan lokumluk standı aldım mevlüt için çok hoş tavsiye ederim kartondan :)
valla keske bende gelmesem ıse. bu sabah 5 te uyandık oglumla uyuyamadm tam uyudumda 7ydı sonra cok zor kalktım 7.30 daIse gitmemek ne güzel yaw :) aynen canım yavaş gideyim
ayy eminim çok güzeldir yaa :) benim daha izne çıkmama 8 hafta varIse gitmemek ne güzel yaw :) aynen canım yavaş gideyim
aynen canım kendimiz doldurduk .. şişeleri aldığım yerde kolonyada satılıodu.. 30cclik 50 adet şişeye tam 1 lt yettiCanim kolonyalarin icini kendiniz mi doldurdunuz renkli kolonya nerden bulabiliriz
Canim tasinma telasi seni cok yordu sanirim kendine dikkat edemedin simdi bir guzel dinlen insallah suyun normale donecektirCanım Doppler ultrasonda çıktı az olduğu sonra doktorda inceledi az dedi. Ama şunu çok iyi anladım kendinizi sakin yormayin genelde azalanlar okuduğum kadariyla kendini yoranlar
devletimiz çok acımasız yaayy eminim çok güzeldir yaa :) benim daha izne çıkmama 8 hafta var
aynen öle canımm.. devlette memur olsam alırım 32de izin arkasından heyet raporları bilmem neler patlatırım ama özel sektörde maalesef böyle bir şey mümkün değildevletimiz çok acımasız yaver 6 ay izin hamişlerde 32 de çıksın dimi
Tesekkurler canim bende oyle yapnayi dusunuyorum nerden almistinizaynen canım kendimiz doldurduk .. şişeleri aldığım yerde kolonyada satılıodu.. 30cclik 50 adet şişeye tam 1 lt yetti
TEŞEKKÜRLER CANIM :) AMA ŞOK OLDUM YANİİİİ DAHA BİR AY VAR
ALLAH KORUSUN CANIM BENİM. SÜREKLİ SUYUNU YENİLERMİŞ ZATEN. SEN BOL BOL SIVI TÜKET. ALLAHA SIĞIN DUALARIMIZ SENİNLE. BANA DA SUYUN AZ DEDİ DR. BOL BOL SIVI TÜKET DEDİ. AMA ÖYLE KORKUNÇ ŞEYLER SÖYLEMEDİ.... BELKİ DE ABARTMIŞTIR YA. SEN GENE DE TEDBİRLİ OL. HAFTADA BİR KONTROLE GİT VE BOL SIVI TÜKET CANIM.Cuma devam ederse doğum olucak diyor canım resmen korktum. Dediğini yapıcam canım suyu havucu bol yicem birde armut diyorlar inş cumaya biraz da duzelmis olsun
devletimiz çok acımasız yaver 6 ay izin hamişlerde 32 de çıksın dimi
ASLINDA 1 YAŞINA KADAR ÜCRETLİ İZİN OLMALI HEM DEVLET HEM ÖZL ÇALIŞANLARINA. ANA ANADIR... SONRASINDA DA 2 YIL ÜCRETSİZ OLABİLİR.... VE 25. HAFTADAN SONRA DA YARIM GÜN ÇALIŞMA OLMALI. AH AH ANLAMIYOR İŞTE HALİMİZDEN KAZMALARaynen öle canımm.. devlette memur olsam alırım 32de izin arkasından heyet raporları bilmem neler patlatırım ama özel sektörde maalesef böyle bir şey mümkün değil
EVET CANIM 32 DE ÇIKICAM NASİP OLURSA. AĞRILARA VE UYKUSUZLUĞA DAYANAMIYORUM ÇOK ZORLANIYORUM ÇOK....Sen 32'sinde çıkacaksın galibaa, yine az kalmış canım.. benim daha 8 haftam vaar
ben izmirdeyim kemeraltında imaj ambalaj diye bir yer var ordan aldım canım..Tesekkurler canim bende oyle yapnayi dusunuyorum nerden almistiniz
maalesef canım hem 3 çocuk yapın diyo hem de sadece 16 hafta izin oldu canımmmALLAH KORUSUN CANIM BENİM. SÜREKLİ SUYUNU YENİLERMİŞ ZATEN. SEN BOL BOL SIVI TÜKET. ALLAHA SIĞIN DUALARIMIZ SENİNLE. BANA DA SUYUN AZ DEDİ DR. BOL BOL SIVI TÜKET DEDİ. AMA ÖYLE KORKUNÇ ŞEYLER SÖYLEMEDİ.... BELKİ DE ABARTMIŞTIR YA. SEN GENE DE TEDBİRLİ OL. HAFTADA BİR KONTROLE GİT VE BOL SIVI TÜKET CANIM.
ASLINDA 1 YAŞINA KADAR ÜCRETLİ İZİN OLMALI HEM DEVLET HEM ÖZL ÇALIŞANLARINA. ANA ANADIR... SONRASINDA DA 2 YIL ÜCRETSİZ OLABİLİR.... VE 25. HAFTADAN SONRA DA YARIM GÜN ÇALIŞMA OLMALI. AH AH ANLAMIYOR İŞTE HALİMİZDEN KAZMALAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?