- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #37.141
bizde çok zorlanacaz bizim aylık kredi 1400 liraaslında çok haklısın biz de baya zorlanacaz çünkü bide benim aylık 1000 tl kredim var. Allah yardımcımız olsun yaaa
Canım çok geçmiş olsun inşallah düzelir her şey yoluna girer....Cuma devam ederse doğum olucak diyor canım resmen korktum. Dediğini yapıcam canım suyu havucu bol yicem birde armut diyorlar inş cumaya biraz da duzelmis olsun
Niye ki? Sevişmek güzeldirhiç olmuyor ben de.
hamıle oldugumdan beri de ilişki olmadı
nası aldın canım dosya masrafını?bizde çok zorlanacaz bizim aylık kredi 1400 liraama Allah yardımcı oluyo bu ay dosya masrafımı geri aldım 1000 lira hemen kenara koydum valla
aslında çok haklısın biz de baya zorlanacaz çünkü bide benim aylık 1000 tl kredim var. Allah yardımcımız olsun yaaa
ya aslında hastaneye kimse gelebilir mi bilmiyorum canım.. devlette olcak doğumum..
gerçi ziyaret saatlerinde gelenler olabilir..
haftaiçi olursa zaten gelebilir herkes sanırım giriliyor çünkü bir şekilde :)
öyle yapayım ben en iisi :)
ya bende öyle düşünüyorum , bir de iş yerlerinizle bir görüşün kızlar .. bizimkiler bana istersen her ay maaşını yatıralım sen toplu aldığın parayı bize verirsin diye teklif ettiler.. bir sorun derim..
Merhaba güzel anneler uzun zamandır sizlere yazamıyorum düğünler misafirler telaşeler vs vs... umarım hepiniz iyisinizdir
Biz sanırım pek iyi değiliz rh uygunsuzluğumuz vardı ilk gebeliğimde %1 ihtimalle yine etkileşim yaşamıştık ama çok şükür oğlum direndi ve şu an sağlıklı 5 yaşında bi delikanlı.şu an ikinci bebişimizdede aynı etkileşimi yaşıyoruz malesef doğum sonrası yapılan rhogama ragmen dün testlerimizin pek iç açıcı olmadığını öğrendim dua edin bu oğlumda güçlü olsun sorun çıkmasın abisi gibi dirensin
canım tüketici hakları derneğine gittim onlar bana bi kağıt verdi dosya masrafı deyince.. o kağıdı doldurdum.. dosya masrafının 1000 lira olduğuna dair bankanın bana verdiği kağıdın forokopisini ve kimlik fotokopisini verdim.. 3 ay sonra eve kağıt geldi.. sonra banka mesaj attı.. paranız hesaba yatmıştır diye...nası aldın canım dosya masrafını?
evet ya öyle yaparım götürürüm orda kalanları da eve getiririm eve gelenlere veririmgirilir neden girilmesin ki.. artanı da eve gelenlere verirsin olmadı :)
onu tatmlıyorlar zaten canım sgk atıorum sana 10bin verdi ama iş yeri toplamda 8 bin yatırmıştı sana sen 8bini iş yerine veriosun 2 bini sana kalıor yineBizim şirkette veriyor eğer istersek, ama ben sanki SGK'dan daha fazla alıyorsun diye duymuştum, onu bi araştırıcam ona göre karar vericem..
cupcakeask canım iğne 4 adet celestone verdi sanırım bebeğin ciğerleri gelişsin diye bugün vuruncam hepsini sabah iki aksam iki dedi. Erken doğumu önleyici iğneler de geçen ay vurunmuştum onlar da beni anca bu günlere kadar idare etti demek ki. Adalatla da Ağrılar geçmezse yatırcaklar bi hafta sonra falan.
Sana da çok geçmiş olsun.
hadi yaa süpermiş o zaman senin .. ya bizim araba kredimiz vardı nisan ayında bitti onun için başvuralım dioruz.. tüketici hakları derneğine mi gitmek lazım o zaman.. tabi bir de belgeler nerde acaba onları bulmak lazım :)canım tüketici hakları derneğine gittim onlar bana bi kağıt verdi dosya masrafı deyince.. o kağıdı doldurdum.. dosya masrafının 1000 lira olduğuna dair bankanın bana verdiği kağıdın forokopisini ve kimlik fotokopisini verdim.. 3 ay sonra eve kağıt geldi.. sonra banka mesaj attı.. paranız hesaba yatmıştır diye...ama bu olayın yargı yolu açık bazı bankalar da sizi dava edip mahkemeler falan filan da oluyor. bizim arkadaş 2 yıldır alamıyor.. ben bebeğimin şansından diyorum artık.. çok uğraşmadım
ben aldım :) unibaby yeni doğan ıslak pamuuk mendil :)KIZLAR ISLAK MENDİLİ ALMAK İÇİN ERKEN Mİ
OYYY GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞALLAH MİNNOŞ GÜPGÜÇLÜ SAĞLIKLI OLARAK DÜNYAYA GELİRMerhaba güzel anneler uzun zamandır sizlere yazamıyorum düğünler misafirler telaşeler vs vs... umarım hepiniz iyisinizdir
Biz sanırım pek iyi değiliz rh uygunsuzluğumuz vardı ilk gebeliğimde %1 ihtimalle yine etkileşim yaşamıştık ama çok şükür oğlum direndi ve şu an sağlıklı 5 yaşında bi delikanlı.şu an ikinci bebişimizdede aynı etkileşimi yaşıyoruz malesef doğum sonrası yapılan rhogama ragmen dün testlerimizin pek iç açıcı olmadığını öğrendim dua edin bu oğlumda güçlü olsun sorun çıkmasın abisi gibi dirensin
İNŞALLAH CANIM... İLK EĞİTİMLER VE ANNE SEVGİSİ ÇOK ÖNEMLİ ÇOOOKKKK... ALLAHIM YAVRULARIMIZI BİZE BİZİ DE YAVRULARIMIZA BAĞIŞLASIN.Bizim de kredimiz var valla, ama bebeğimi en azından 2 yıl kimseye bırakmak istemiyorum, bakalım bir deneyeceğim çok zorlanırsak çalışıcam mecbur, o yüzden ilk önce 6 ay kadar ücretsiz izin almayı düşünüyorum.. İnşallah geri dönmek zorunda kalmam
O ZAMAN BEN DE ALIYOMben aldım :) unibaby yeni doğan ıslak pamuuk mendil :)
evet ya öyle yaparım götürürüm orda kalanları da eve getiririm eve gelenlere veririm
evet canım direk tüketici derneğine gitceksin .. az bi mevlaysa uğraşmıyo banka hemen veriyorlar.. benim 1 tane daha var onu da alcam sevdim bu işihadi yaa süpermiş o zaman senin .. ya bizim araba kredimiz vardı nisan ayında bitti onun için başvuralım dioruz.. tüketici hakları derneğine mi gitmek lazım o zaman.. tabi bir de belgeler nerde acaba onları bulmak lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?