2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aslında çok haklısın biz de baya zorlanacaz çünkü bide benim aylık 1000 tl kredim var. Allah yardımcımız olsun yaaa
bizde çok zorlanacaz bizim aylık kredi 1400 lira ama Allah yardımcı oluyo bu ay dosya masrafımı geri aldım 1000 lira hemen kenara koydum valla

Merhaba güzel anneler uzun zamandır sizlere yazamıyorum düğünler misafirler telaşeler vs vs... umarım hepiniz iyisinizdir

Biz sanırım pek iyi değiliz rh uygunsuzluğumuz vardı ilk gebeliğimde %1 ihtimalle yine etkileşim yaşamıştık ama çok şükür oğlum direndi ve şu an sağlıklı 5 yaşında bi delikanlı.şu an ikinci bebişimizdede aynı etkileşimi yaşıyoruz malesef doğum sonrası yapılan rhogama ragmen dün testlerimizin pek iç açıcı olmadığını öğrendim dua edin bu oğlumda güçlü olsun sorun çıkmasın abisi gibi dirensin

aslında çok haklısın biz de baya zorlanacaz çünkü bide benim aylık 1000 tl kredim var. Allah yardımcımız olsun yaaa

Bizim de kredimiz var valla, ama bebeğimi en azından 2 yıl kimseye bırakmak istemiyorum, bakalım bir deneyeceğim çok zorlanırsak çalışıcam mecbur, o yüzden ilk önce 6 ay kadar ücretsiz izin almayı düşünüyorum.. İnşallah geri dönmek zorunda kalmam

girilir neden girilmesin ki.. artanı da eve gelenlere verirsin olmadı :)

Bizim şirkette veriyor eğer istersek, ama ben sanki SGK'dan daha fazla alıyorsun diye duymuştum, onu bi araştırıcam ona göre karar vericem..

geçmiş olsun canım. nerden anlaşıldı etkileşim olduğu? nasıl engellendi? bizde de var ama dr bişey yok diyor anlamıyorum..

nası aldın canım dosya masrafını?
canım tüketici hakları derneğine gittim onlar bana bi kağıt verdi dosya masrafı deyince.. o kağıdı doldurdum.. dosya masrafının 1000 lira olduğuna dair bankanın bana verdiği kağıdın forokopisini ve kimlik fotokopisini verdim.. 3 ay sonra eve kağıt geldi.. sonra banka mesaj attı.. paranız hesaba yatmıştır diye... ama bu olayın yargı yolu açık bazı bankalar da sizi dava edip mahkemeler falan filan da oluyor. bizim arkadaş 2 yıldır alamıyor.. ben bebeğimin şansından diyorum artık.. çok uğraşmadım

Bizim şirkette veriyor eğer istersek, ama ben sanki SGK'dan daha fazla alıyorsun diye duymuştum, onu bi araştırıcam ona göre karar vericem..
onu tatmlıyorlar zaten canım sgk atıorum sana 10bin verdi ama iş yeri toplamda 8 bin yatırmıştı sana sen 8bini iş yerine veriosun 2 bini sana kalıor yine

Tahmin ettiğim gibi canım bende geçen hafta vurundum iğnelerin sonra bebek hareketleri yavaslayabilir dedi bana hemşire korkma tamam mı ben 24 saat arayla vuruldumm ilkinde hiç zayıflama olmadı diğerinde biraz oldu gece coştu yine:)hiç korkma canım Rabbime emanetiz hepimiz hersey çok güzel olucak insallah

hadi yaa süpermiş o zaman senin .. ya bizim araba kredimiz vardı nisan ayında bitti onun için başvuralım dioruz.. tüketici hakları derneğine mi gitmek lazım o zaman.. tabi bir de belgeler nerde acaba onları bulmak lazım :)

OYYY GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞALLAH MİNNOŞ GÜPGÜÇLÜ SAĞLIKLI OLARAK DÜNYAYA GELİR
İNŞALLAH CANIM... İLK EĞİTİMLER VE ANNE SEVGİSİ ÇOK ÖNEMLİ ÇOOOKKKK... ALLAHIM YAVRULARIMIZI BİZE BİZİ DE YAVRULARIMIZA BAĞIŞLASIN.
ben aldım :) unibaby yeni doğan ıslak pamuuk mendil :)
O ZAMAN BEN DE ALIYOM SEN KAÇLISINI ALDIN. SON KULLANMA TARİHİ YAZIYOR MU CANIM ÜSTÜNDE

Hastande bebek için neler dağıtmayı düşünüosunuz kızlar ? Bu cumartesi Eminönüne gidip fikir vermesi açısından bir baksam mı diorum .Mesela küçücük reçek kavanozlarını giydirip içinde bonibon ..vs ..
Aklınıza gelen evde yapılacak bişiler var mı :)

evet canım direk tüketici derneğine gitceksin .. az bi mevlaysa uğraşmıyo banka hemen veriyorlar.. benim 1 tane daha var onu da alcam sevdim bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…