- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #37.121
CANIM ONDAN SONRA NAPICAKSIN PEKİ ÜCRETSİZ HAKKINI MI KULLANACAKSINEVET CANIM 32 DE ÇIKICAM NASİP OLURSA. AĞRILARA VE UYKUSUZLUĞA DAYANAMIYORUM ÇOK ZORLANIYORUM ÇOK....
Sağol cnm ya ben de soldakileri alt üst aldırmıştım sağdakiler duruyordu şans işte cekicez artık bebiş için20lik dış fena dır bilirim ikisi de gömülüydü benim neyse ki kurtuldu, geçmiş olsun canim
32. Haftanın bitimi derken 32+0 değil migünaydın canım. link bilmiyorum ama tam 32. haftanın bitiminde ayrılabiliyoruz.
Ceyiz sandığimdaHahah kiz gorurse biyerlerde.nerde sakliyosun kiyafetleri
Rüyamda hep kasımda doğuruyodum. Nasipte ne varsa napalım sıpa kendi karar veriyoKız alekta ilk sen doğuracan galiba :)
Aman canım kabız olma zorlanma doktoruna söyle gerekirse ilaç versin.Evet sana bir arkadas yazmisti ya adalat kullanip,dinlenince uzuyor diye:)) o sebeple bayagi bir umutlandim... zaten.yat yat kabizlikda basladi.o da karin.agrisi yapiyor,dogal.olarak ben de paniccc
Canım doktor doğuracaksın diyo ciğer geliştirici iğne vermesi gerekmez miydi?Bana zaten düzgün doktor denk gelmediki canım üç doktor değiştim resmen
EVET CANIM BEN 2 YAŞINA GELENE KADAR KULLANACAM ÜCRETSİZ İZİN HAKKIMI. ZATEN 1 YAŞINA GELİNCE 2. BEBİŞİ PATLATACAMCANIM ONDAN SONRA NAPICAKSIN PEKİ ÜCRETSİZ HAKKINI MI KULLANACAKSIN
37 de mi ayrılacaksın? Ben de 32 de ayrılmak istiyorum ama herkes çalış diyor dogum sonrası kullan diyor ama sıkıldım artık yoruluyorumSen 32'sinde çıkacaksın galibaa, yine az kalmış canım.. benim daha 8 haftam vaar
Kolonyaları mevlütte dağıtıcksın dimi cnm doğumda ne yapmayı düşünüyorsunaynen canım kendimiz doldurduk .. şişeleri aldığım yerde kolonyada satılıodu.. 30cclik 50 adet şişeye tam 1 lt yetti
maşallah ben bunu sağsalim çıkartayım da 2. için hiç bi fikrim yokEVET CANIM BEN 2 YAŞINA GELENE KADAR KULLANACAM ÜCRETSİZ İZİN HAKKIMI. ZATEN 1 YAŞINA GELİNCE 2. BEBİŞİ PATLATACAMNERDEN BAKSAN 3 BUÇUK YIL İŞ HAYATINDA YOKUM İNŞALLAH :)
evet.. dr un ona göre çağırmadı mı? beni 31+6 da çağırdı. o gün gerekirse raporunu yazıcam dedi.. devam etmek istersen de çalışabilir raporunu yazıcam dedi.32. Haftanın bitimi derken 32+0 değil mi
hiç sorma yaaaaa... sözünle icraatınız tutsun biraz yaaaaamaalesef canım hem 3 çocuk yapın diyo hem de sadece 16 hafta izin oldu canımmm
aynen canım32. Haftanın bitimi derken 32+0 değil mi
yapıver kız nolcekkkkmaşallah ben bunu sağsalim çıkartayım da 2. için hiç bi fikrim yokama kv benim adıma karar vermiş bu bebiş 2 yaşına geldiğinde bi tane daha olacakmış o da kız olacakmış
ya var ya neyi nerde kullansam bilemiıorummm :)Kolonyaları mevlütte dağıtıcksın dimi cnm doğumda ne yapmayı düşünüyorsun
37 de mi ayrılacaksın? Ben de 32 de ayrılmak istiyorum ama herkes çalış diyor dogum sonrası kullan diyor ama sıkıldım artık yoruluyorumbakalım nolcak
ya bende öyle düşünüyorum , bir de iş yerlerinizle bir görüşün kızlar .. bizimkiler bana istersen her ay maaşını yatıralım sen toplu aldığın parayı bize verirsin diye teklif ettiler.. bir sorun derim..evet canım 37'de ayrılıcam, ben de çok sıkıldım ama mecburum, doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum ama en azından 1 ay fazladan maaş alırım diyorum pek kolay olmayacak çünkü tek kişinin maaşıyla
çok iyiymiş ya ama bildiğim kadarıyla maaşın 2/3 ünü yatıracak sgkya bende öyle düşünüyorum , bir de iş yerlerinizle bir görüşün kızlar .. bizimkiler bana istersen her ay maaşını yatıralım sen toplu aldığın parayı bize verirsin diye teklif ettiler.. bir s
evet ama brüt üzerinden 2/3 olduğu için hemen hemen aynı maaşa denk gelio canımçok iyiymiş ya ama bildiğim kadarıyla maaşın 2/3 ünü yatıracak sgk
aa yeni duydum bunuevet ama brüt üzerinden 2/3 olduğu için hemen hemen aynı maaşa denk gelio canım
ya var ya neyi nerde kullansam bilemiıorummm :)
bak şimdi sayayım sana neler olcak :)
kokulu taşlarım , kolonyalarım var, bir arkadaşım şeker hamurlu kurabiye bir arkadaşımda keçeler yapıo :)
lokumlar olcak bir de çikolata yaptırcaktım ama ne yapaım neyi nerde dağıtayım bilemiorum :)
aslında çok haklısın biz de baya zorlanacaz çünkü bide benim aylık 1000 tl kredim var. Allah yardımcımız olsun yaaaEvet canım 37'de ayrılıcam, ben de çok sıkıldım ama mecburum, doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum ama en azından 1 ay fazladan maaş alırım diyorum pek kolay olmayacak çünkü tek kişinin maaşıyla
ya aslında hastaneye kimse gelebilir mi bilmiyorum canım.. devlette olcak doğumum..kolonya ve çikolata hastaneye, lokum ve kokulu taşlar mevlüte yakışır bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?