2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hahah kiz gorurse biyerlerde.nerde sakliyosun kiyafetleri
Ceyiz sandığimda
Kız alekta ilk sen doğuracan galiba :)
Rüyamda hep kasımda doğuruyodum. Nasipte ne varsa napalım sıpa kendi karar veriyo
Evet sana bir arkadas yazmisti ya adalat kullanip,dinlenince uzuyor diye:)) o sebeple bayagi bir umutlandim... zaten.yat yat kabizlikda basladi.o da karin.agrisi yapiyor,dogal.olarak ben de paniccc
Aman canım kabız olma zorlanma doktoruna söyle gerekirse ilaç versin.
Bana zaten düzgün doktor denk gelmediki canım üç doktor değiştim resmen
Canım doktor doğuracaksın diyo ciğer geliştirici iğne vermesi gerekmez miydi?
Bana geçen ay vermedi çok erken yaşamaz doğarsa dedi ama bu hafta verdi igneleri 26dan sonra veriyolar yani gerçekten doğum riski varsa önlemini alması lazım. Bence abartıyor sen suyunu ne arttırır araştır iç canım Allahın izniyle bir şey olmaz.

CANIM ONDAN SONRA NAPICAKSIN PEKİ ÜCRETSİZ HAKKINI MI KULLANACAKSIN
EVET CANIM BEN 2 YAŞINA GELENE KADAR KULLANACAM ÜCRETSİZ İZİN HAKKIMI. ZATEN 1 YAŞINA GELİNCE 2. BEBİŞİ PATLATACAM NERDEN BAKSAN 3 BUÇUK YIL İŞ HAYATINDA YOKUM İNŞALLAH :)

EVET CANIM BEN 2 YAŞINA GELENE KADAR KULLANACAM ÜCRETSİZ İZİN HAKKIMI. ZATEN 1 YAŞINA GELİNCE 2. BEBİŞİ PATLATACAM NERDEN BAKSAN 3 BUÇUK YIL İŞ HAYATINDA YOKUM İNŞALLAH :)
maşallah ben bunu sağsalim çıkartayım da 2. için hiç bi fikrim yok ama kv benim adıma karar vermiş bu bebiş 2 yaşına geldiğinde bi tane daha olacakmış o da kız olacakmış

maalesef canım hem 3 çocuk yapın diyo hem de sadece 16 hafta izin oldu canımmm
hiç sorma yaaaaa... sözünle icraatınız tutsun biraz yaaaaa
32. Haftanın bitimi derken 32+0 değil mi
aynen canım
maşallah ben bunu sağsalim çıkartayım da 2. için hiç bi fikrim yok ama kv benim adıma karar vermiş bu bebiş 2 yaşına geldiğinde bi tane daha olacakmış o da kız olacakmış
yapıver kız nolcekkkk

Kolonyaları mevlütte dağıtıcksın dimi cnm doğumda ne yapmayı düşünüyorsun
ya var ya neyi nerde kullansam bilemiıorummm :)
bak şimdi sayayım sana neler olcak :)
kokulu taşlarım , kolonyalarım var, bir arkadaşım şeker hamurlu kurabiye bir arkadaşımda keçeler yapıo :)
lokumlar olcak bir de çikolata yaptırcaktım ama ne yapaım neyi nerde dağıtayım bilemiorum :)

37 de mi ayrılacaksın? Ben de 32 de ayrılmak istiyorum ama herkes çalış diyor dogum sonrası kullan diyor ama sıkıldım artık yoruluyorum bakalım nolcak

Evet canım 37'de ayrılıcam, ben de çok sıkıldım ama mecburum, doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum ama en azından 1 ay fazladan maaş alırım diyorum pek kolay olmayacak çünkü tek kişinin maaşıyla

ya bende öyle düşünüyorum , bir de iş yerlerinizle bir görüşün kızlar .. bizimkiler bana istersen her ay maaşını yatıralım sen toplu aldığın parayı bize verirsin diye teklif ettiler.. bir sorun derim..

ya bende öyle düşünüyorum , bir de iş yerlerinizle bir görüşün kızlar .. bizimkiler bana istersen her ay maaşını yatıralım sen toplu aldığın parayı bize verirsin diye teklif ettiler.. bir s
çok iyiymiş ya ama bildiğim kadarıyla maaşın 2/3 ünü yatıracak sgk

kolonya ve çikolata hastaneye, lokum ve kokulu taşlar mevlüte yakışır bence..

aslında çok haklısın biz de baya zorlanacaz çünkü bide benim aylık 1000 tl kredim var. Allah yardımcımız olsun yaaa

kolonya ve çikolata hastaneye, lokum ve kokulu taşlar mevlüte yakışır bence..
ya aslında hastaneye kimse gelebilir mi bilmiyorum canım.. devlette olcak doğumum..
gerçi ziyaret saatlerinde gelenler olabilir..
haftaiçi olursa zaten gelebilir herkes sanırım giriliyor çünkü bir şekilde :)
öyle yapayım ben en iisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…