- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #37.401
Seviyommm kısss kendimede günde 1 milyon laf sayıyommm amannnnn miss gibi hayatımızds kaç defa bu tipe bürünücezzkiii yaniii çokk güzelizzzBacım sende seviyon mu gömüyon mu belli değilOyy teşekkür ederiz teyzesi fındık kadar işte bizim göbekte
Okudumm cnmm Rabbim sana tekrar evlat nasip etmiş bak keyfini çıkar...millete hiç aldırma oooo bugüne kadar bana neler söyledilerr insanlar gereksiz konuşmayı seviyor işte rahatla bugünlerinin tadını çıkar....Rabbim seni evladına evladınıda sana bağışlasın inşslm anneler cok gergınım bana bırer fatıha okurmusunuz benım ıkıncı gebelıgım 9 yılldır evlıyım ılk bebegımı kaybettım 39 haftalıkken vesvese etmemeye calısıyorum ama gelde bana anlatgerızekalının bırıde karnın buyukmu ne benım dogumda karnım boyleydı dedı dualar okudum ama bana teselı verın ya huuu aglayasım varrrrrrr
Canim cok basit ozel muayenehane raporu gecerli degilse baska bir hastaneye gidip alirsin..32 haftalik oldugundaki tarihte bir dr dan randevu al bence.Doktorum özel cnm muayenehanesine gidiyorum, bilen varsa açıklasın bize ya
Öyle dengesiz konusanları takma.. zor belki ama bu sadece seni olumsuz etkiler. Bebeğine güven, pozitif ol, bol bol dua et.slm anneler cok gergınım bana bırer fatıha okurmusunuz benım ıkıncı gebelıgım 9 yılldır evlıyım ılk bebegımı kaybettım 39 haftalıkken vesvese etmemeye calısıyorum ama gelde bana anlatgerızekalının bırıde karnın buyukmu ne benım dogumda karnım boyleydı dedı dualar okudum ama bana teselı verın ya huuu aglayasım varrrrrrr
Canim cok basit ozel muayenehane raporu gecerli degilse baska bir hastaneye gidip alirsin..32 haftalik oldugundaki tarihte bir dr dan randevu al bence.
Ben de okudum canım sıkma kendini hayırlısı olsun......slm anneler cok gergınım bana bırer fatıha okurmusunuz benım ıkıncı gebelıgım 9 yılldır evlıyım ılk bebegımı kaybettım 39 haftalıkken vesvese etmemeye calısıyorum ama gelde bana anlatgerızekalının bırıde karnın buyukmu ne benım dogumda karnım boyleydı dedı dualar okudum ama bana teselı verın ya huuu aglayasım varrrrrrr
Kizz öldurdun gulmektem.ayakkabilara bayildim.evdede oylemi geziyonn2015 pirelli göbek takvimi
slm anneler cok gergınım bana bırer fatıha okurmusunuz benım ıkıncı gebelıgım 9 yılldır evlıyım ılk bebegımı kaybettım 39 haftalıkken vesvese etmemeye calısıyorum ama gelde bana anlatgerızekalının bırıde karnın buyukmu ne benım dogumda karnım boyleydı dedı dualar okudum ama bana teselı verın ya huuu aglayasım varrrrrrr
Kizz öldurdun gulmektem.ayakkabilara bayildim.evdede oylemi geziyonn
slm anneler cok gergınım bana bırer fatıha okurmusunuz benım ıkıncı gebelıgım 9 yılldır evlıyım ılk bebegımı kaybettım 39 haftalıkken vesvese etmemeye calısıyorum ama gelde bana anlatgerızekalının bırıde karnın buyukmu ne benım dogumda karnım boyleydı dedı dualar okudum ama bana teselı verın ya huuu aglayasım varrrrrrr
Tabi canim aynenn giyinme sakin bide parkelerde kayar Allah korusun.ama cok seker benimde seninkinden biraz fazla.Bacım ben de koptum çekerken, Esra Erol'u çekiştiriyorduk topuklu giyiyor diye. Bizde dedik biz pijamanın altına bile giyiyoruz diyeYok kız ayakta bile duramam bu kiloyla o topuklularımla top gibi alır başımı giderim vallahi
Aaaa neden ultrason yok yurtdışında bakmıolar mıBenim de yarin sabah var randevum ama ultrason yok artik.. en son 18.haftamda gormustum bebisi.. kalp atisi,tansiyon olcumu yapar kilomu tartar geliriz
Tabi canim aynenn giyinme sakin bide parkelerde kayar Allah korusun.ama cok seker benimde seninkinden biraz fazla.
Oy yerim senii canim benimm.cok guzeller.tesekkur ederim.heryerde kullanirim ben bunuOyy ben senin göbişini yerim bak ben sana ne yaptım :) Kıskanmasınlar sen torpillisin, hizmetimiz sadece ikiz analarına gelinim onlar benim
Bacım tekrar yükledim, tekil olmuştu yazısı şimdi çoğul oldu takısı :)))
Topuklu ayakkabımıda giyerim diyosunnn :) kendin zayıfsın ama göbeğin baya şişmiş maşallahhhhh2015 pirelli göbek takvimi
Kız sen aralıkta doğurursunDimi bacımm bak foto attım aslında biz evde pijamanın altına bile 15 cm topuklu abiye ayakkabı giyiyoruz erkek anası olmak zor napaağcaaann
Ben de yaptırıyorum ama korka korka.kızlar çok afedersinizde ağda yaptırıyor musunuz acaba?
Benimde doktorum özel bugün sordum o gün geldiğinde bi hastane adı verdi oraya yollayacağım seni benim orda kaşem var anlaşmam var oradan raporunu alacaksın dediDoktorum özel cnm muayenehanesine gidiyorum, bilen varsa açıklasın bize ya
Okudum canım bende 23. Haftada kaybetmiştim rabbim hepimizi ve evlatlarımızı korusun hayırlıaıyla kucaklarkmıza alalım inşallahhhhslm anneler cok gergınım bana bırer fatıha okurmusunuz benım ıkıncı gebelıgım 9 yılldır evlıyım ılk bebegımı kaybettım 39 haftalıkken vesvese etmemeye calısıyorum ama gelde bana anlatgerızekalının bırıde karnın buyukmu ne benım dogumda karnım boyleydı dedı dualar okudum ama bana teselı verın ya huuu aglayasım varrrrrrr
Oy yerim senii canim benimm.cok guzeller.tesekkur ederim.heryerde kullanirim ben bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?