2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bacım sende seviyon mu gömüyon mu belli değil Oyy teşekkür ederiz teyzesi fındık kadar işte bizim göbekte
Seviyommm kısss kendimede günde 1 milyon laf sayıyommm amannnnn miss gibi hayatımızds kaç defa bu tipe bürünücezzkiii yaniii çokk güzelizzz

slm anneler cok gergınım bana bırer fatıha okurmusunuz benım ıkıncı gebelıgım 9 yılldır evlıyım ılk bebegımı kaybettım 39 haftalıkken vesvese etmemeye calısıyorum ama gelde bana anlat gerızekalının bırıde karnın buyukmu ne benım dogumda karnım boyleydı dedı dualar okudum ama bana teselı verın ya huuu aglayasım varrrrrrr

Okudumm cnmm Rabbim sana tekrar evlat nasip etmiş bak keyfini çıkar...millete hiç aldırma oooo bugüne kadar bana neler söyledilerr insanlar gereksiz konuşmayı seviyor işte rahatla bugünlerinin tadını çıkar....Rabbim seni evladına evladınıda sana bağışlasın inş

Öyle dengesiz konusanları takma.. zor belki ama bu sadece seni olumsuz etkiler. Bebeğine güven, pozitif ol, bol bol dua et.
Senin göbeğine büyük diyenler benimkini görse, kesin bebeğin gelişmiyor zayıftır derler. Herkese diyecek bişey bulurlar anlayacağın..

Canim cok basit ozel muayenehane raporu gecerli degilse baska bir hastaneye gidip alirsin..32 haftalik oldugundaki tarihte bir dr dan randevu al bence.

Daha iki gün önce bu konuyu okudum nette artık devlet ssk anlaşması olmayan kliniklerden bile doktorlarin verdigi raporu kabul ediyor doğum izni icin

Ben de okudum canım sıkma kendini hayırlısı olsun......

CANİM hiç üzülme. Benim de kayinvalidemin bir arkadaşı var benim 23.haftada rahim boyu kisalipta serkan olunca beni aradığında ben annene söylemistim zaten bu bebek 7 aylık doğacak diye demişti öyle söyleme Allah korusun diyebilmistim bozacak boylelerini ama işte insan bi anda kalakalıyor. Beni her gördüğünde poğaça gibi olmuşsun sismissin baya diyor ben kendimi şişmiş hissetmiyorum diyorum bu sefer daha durrr görsem seni diyor bunlardan hep var canım yani malesef kurtuluş yok üzme o güzel melegini ve kendini

Kizz öldurdun gulmektem.ayakkabilara bayildim.evdede oylemi geziyonn

Bacım ben de koptum çekerken, Esra Erol'u çekiştiriyorduk topuklu giyiyor diye. Bizde dedik biz pijamanın altına bile giyiyoruz diye Yok kız ayakta bile duramam bu kiloyla o topuklularımla top gibi alır başımı giderim vallahi

Ben de okudum canım... Sen gönlünü ferah tut Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz... Rabbim bebişine bebişlerimize uzuuuun sağlıklı mutlu ömürler versin... Yaşadıkların kolay değil elbette, rabbime sığın bol bol dua et. İnsanların laflarına kulak asma, o kadar doktora gidip geliyoruz kimin karın ölçüsünün bir standartı var ki. İnan ben hamile kalmadan önce 4 aylık hamile göbeğim vardı, şimdi de toromon kadar oldu aklımın ucundan bile geçirmedim senin yaptığın bu vesveseyi Malum işte hormonlarımız tavan her şeye ağlayabiliyoruz. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın (Aminnn)

Tabi canim aynenn giyinme sakin bide parkelerde kayar Allah korusun.ama cok seker benimde seninkinden biraz fazla.

Tabi canim aynenn giyinme sakin bide parkelerde kayar Allah korusun.ama cok seker benimde seninkinden biraz fazla.

Oyy ben senin göbişini yerim bak ben sana ne yaptım :) Kıskanmasınlar sen torpillisin, hizmetimiz sadece ikiz analarına gelinim onlar benim

Bacım tekrar yükledim, tekil olmuştu yazısı şimdi çoğul oldu takısı :)))

Eklentiler

• EvTekstil_4216339.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 55
Oy yerim senii canim benimm.cok guzeller.tesekkur ederim.heryerde kullanirim ben bunu

kızlar çok afedersinizde ağda yaptırıyor musunuz acaba?
Ben de yaptırıyorum ama korka korka.

Doktorum özel cnm muayenehanesine gidiyorum, bilen varsa açıklasın bize ya
Benimde doktorum özel bugün sordum o gün geldiğinde bi hastane adı verdi oraya yollayacağım seni benim orda kaşem var anlaşmam var oradan raporunu alacaksın dedi

Okudum canım bende 23. Haftada kaybetmiştim rabbim hepimizi ve evlatlarımızı korusun hayırlıaıyla kucaklarkmıza alalım inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…