2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Affetmiyorum
Onu da yapsam doğacam ben korkuyorum valla hamileyken

karnıyarık demeee o sihirli kelimeyi söylemeee
ben gecen yaptım şuan canim çekmedi
Ya benim canım hep dışarıdan yemek istiyor,niyeyse ev yemeklerini pek aramıyorum bu defa. Ama başkalarının yaptığı ev pastalarını,tatlılarını canım çekiyo.
Hayrınıza yapın beni de çağırın

iyi canım değerlerin sıkıntı yok. benim babada şeker var ondan sanırım çıktı bendede. bütün hastalıkları almışız sülaleden :)) doğurunca bişi kalmıcakmış 4 gözle o günleri bekliyom :)

yaw oturup onlarımı seyrediyonuz :) kadın bölüm başına kaç tl alıyomuş haberi olan varmı?

Bacım en büyük neşe kaynağım onlar
İçmeden hepsinin kafası güzel... Hele bir de Seda Sayan var, tek başına bir 70lik içmiş kafası yaşıyorlar. Arabesk müziklerde ağlıyorlardı bugün

Bacım benim komşum dermişim
Bir keresinde yayında söylemişti galiba haftası bizimle uyuyordu aklımda öyle kalmış. Karnı da zaten bizimkiler kaadaan
Gözümüzün içine baka baka yalann dionnn külahıma anlat göbeği senin kadarr hemiiiiii hahajhah kızz sen onu ezer geçersinnnnnnnn

Sevk edicem dedi bence işin içine girmek istemedi canım bana iğneden falan hiç bahsetmedi. Su azaldı diye anlamadım bende o kadar çok mu azaldı ki
Suyun ölçümüyle ilgili bişey dedi mi doktorun? Benimki olması gerektiği kadar ne az ne fazla dedi bi de ölçüm söyledi ama şu anda aklımda değil akşam eşime soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…