- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #37.381
Gözümüzün içine baka baka yalann dionnnkülahıma anlat göbeği senin kadarr hemiiiiii hahajhah kızz sen onu ezer geçersinnnnnnnn
Hadi bakalımmmm fındık göbeği görelimmBacım kalbimi kırıyon ama
Hemen fındık kadar göbeğimi çekip gönderiyorum
Ben de mclarenin methini çok duydum ama bana bir de bebek arabası şart. Beğendiklerim de hep pahalı olanlar. Maxicossi concorda karar kılacağım galiba stokke beğeniyorum ama pahalıdan da pahalı...yok canım , sadece anakucagı kullanıcam ılk 3 4 ay zaten kışa gelıo o havada cocugu arabayla sokaga cıkaramam , bahara dogru maclarenın 180 derece yatabılen bastonlarından alıcam
Doktorum özel cnm muayenehanesine gidiyorum, bilen varsa açıklasın bize yabidahaki randevun ne zaman? özel derken? hastane mi özel. benimki de özel.yazıcam dedi dr um.sorun olmaz bence devlet hastanesi gerekmez.gerekirse de illa vardır bir yolu.
Bi saniye ben de hala tapuklu giyiyorumCimcim yaaaKoparttın beni, ben bu halde topuklu giysem herhalde b.k böceği gibi yuvarlana yuvarlana giderim hatun harbiden topukluyla geziyor ya
Ama her bölümün sözleşmesi olmuyor mesela kadın doğumun sözleşmesi yoksa kabul olur mu? İlla kadın doğumun Sgk ile sözleşmeli mi olması lazımözel hastaneler sgk ile anlaşmalı olduğu sürece sıkıntı olmuyor
kıymetini bilin oturmanın benim dötüm acıyo valla koşturmaktan. bi doğurayım hepinizden çok oturup döt büyütcem yicem tatlılarıNapakkkk senin gibi tadilatta yapamıyoruz evde kös kös sıkıntıdan izliyoruzz işte
Aslında bizde istesek giyeriz pinkle ama çok göz alıcı olmak istemiyoruzBi saniye ben de hala tapuklu giyiyorum
kız kaç kilo oldun? ben spor ayakkabıyla geziom utanmasam yatağada bunlarla gircem. :) oldum olası giyemem zatenCimcim yaaaKoparttın beni, ben bu halde topuklu giysem herhalde b.k böceği gibi yuvarlana yuvarlana giderim hatun harbiden topukluyla geziyor ya
ukalalaaaaaaaa :) döt bi karış dışarda yürücez diye uğraşırsın artıkAslında bizde istesek giyeriz pinkle ama çok göz alıcı olmak istemiyoruzo bakımdan yani
Bak bak aklıda hep tatlıdakıymetini bilin oturmanın benim dötüm acıyo valla koşturmaktan. bi doğurayım hepinizden çok oturup döt büyütcem yicem tatlıları
hadi yolla valla merak ettim göbek yarıştırıyoz burda :)Bacım kalbimi kırıyon ama
Hemen fındık kadar göbeğimi çekip gönderiyorum
göbeğim içine kaçtı kız açlıktan :) azcık çıksın göbeğimde hamile diye bana saygı duysunlar istiyom yok anam nerde :)Bak bak aklıda hep tatlıdakızz boşverr ne güzel sağlıklı besleniyorsun misss gibii
Kızzz uğraşmaya ne gerek var şuan lopez bir ben ikiukalalaaaaaaaa :) döt bi karış dışarda yürücez diye uğraşırsın artık
Kızzz uğraşmaya ne gerek var şuan lopez bir ben iki
Sizin şimdi boy uzundur. benim boyum 1.58,topuklu da giymezsem penguen gibi olurum. Zorla da olsa zarif görünmeye çalışayımAslında bizde istesek giyeriz pinkle ama çok göz alıcı olmak istemiyoruzo bakımdan yani
Hadi bakalımmmm fındık göbeği görelimm
hadi yolla valla merak ettim göbek yarıştırıyoz burda :)
Aslında bizde istesek giyeriz pinkle ama çok göz alıcı olmak istemiyoruzo bakımdan yani
Hahhahahaha maşaallahh kızzz esra Erol senin yawrunn gibiii olurrr2015 pirelli göbek takvimi
Hahhahahaha maşaallahh kızzz esra Erol senin yawrunn gibiii olurrrama çok yakışmışşş valla tü tü tü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?