2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bikere esime off icin curumus dedim cok alindi sonra oda bana diince yapcak bisi yok dedim :) artik 6 yillik evli olucaz astik o durumlari arsizlastik :)
valla benim canım istedi bilmiyomda yemek yapmayı napcam şimdi :))
Haftasonu yapimde gonderim sana bari kiyamam bennnn

Yok kiz onunla aramuzda 2 hafta var aralgin sonu ben 23ken o ben 25im demisti cok iyi hatirliyorum
Alalalla bende bekliyom bu yakında canlı yayında doğurcak alıp götürcekler diye izliyom hehehhe ozaman aralıkta izlemeye devam edimmm

Evime vodafone internet bağlıyorum kullanan varmı her ay sizin yüzünüzden 100 tl telefon faturası ödüyorum zalimsiniz zalimmmm

Canim hic sikma canini okudum sana. Oyle insanlari hic dinleme valla onlarin agzina cakasim var. Iyi dusun iyi olsun allahin izniyle saglikla kucagina alicaksin

Ağrımayan yerimiz kaldı mı :)
Ay suan heryerim agrio valla totomun kemikleri de dahil. Annemler geldi ben sana yardima geliom sen ne oturmuyon dedi kizdi. Bir kupa utu yaptim sonra gardrobu bosalttim valla coo fenayim cocukta tam bikini bolgesinin ustunde baskimi yapio napio anlamadim

Sen baya dolaştın bugün sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…