2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa keske onceden alistirsaydim bunyemi agdaya falan.tam hamile kalirsam diye alistirayim diye bir kere yaptirdim.ikinciyi yaptiramadan hamile kaldim.bazilari okadar rahat yaptiriyoki cok ozeniyorummm
Bende yaptıramıyorum ya. Morarıyo bacaklarım. Morartılar geçerken tüyler çıkıo yine :)

Vallaha aynen bakmadan yapiyom biseyler.dahada buyudukce zor olacak heralde.kocalara yaptiriyolarmis son ay ama ben gulmekden kestiririm bi taraflarimi

Bana aynayla rahat oluyo dediler yok anam yok elim uzanmiyor ki bir keresinde esime yaptırım dedim oda bırak almayi oksadi resmen canını yakarım diye

Bana aynayla rahat oluyo dediler yok anam yok elim uzanmiyor ki bir keresinde esime yaptırım dedim oda bırak almayi oksadi resmen canını yakarım diye
Hahaha evet aynayi banada dediler.deneyecemde bakalim.Allahtan sezeryan olacamda onceden hazirlikli giderm.yoksa jilet 2 gune cikiyooo

canım sen kıme gıttın. ıstersen devlette cok ıı bı dr varmıs bıde ona gıt arkadasım cok ovdu onu bana adını öğrenirim istersen

Canım Nilgün hanima gidiyorum yeni başladım. Adını öğrenirsen söyle canım hatta msj at canım. Çünkü eve net daha gelmedi telden bildirimleri görmekte zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…