- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #37.481
İyi ozaman hatta daha iyi öğrenmenler biraz daha zor alıyor raporu çünkü. Doktor ne dedi,şuan evdesin değil mi
Insallah yaramistir. Iyi olsun minnos darapor hakkin 40 gun.olandan.kac hun.var. sonucta 32 haftadan sonra.o raporlari kullanamayacaksin,alabildigin kadar al.rapor bence dinlen. Dinlenmek.hamilelikte herseyin.caresi benim.yorumumca:))Bu hafta için rapor aldım canım evdeyim. Cumaya kadar bakalım nolucak tekrar gidicem. Ama sanki bebek daha fazla hareket ediyor şu ve dinlenmek yaradı sanki. İnş yaramistir
Insallah yaramistir. Iyi olsun minnos darapor hakkin 40 gun.olandan.kac hun.var. sonucta 32 haftadan sonra.o raporlari kullanamayacaksin,alabildigin kadar al.rapor bence dinlen. Dinlenmek.hamilelikte herseyin.caresi benim.yorumumca:))
Insallah yaramistir. Iyi olsun minnos darapor hakkin 40 gun.olandan.kac hun.var. sonucta 32 haftadan sonra.o raporlari kullanamayacaksin,alabildigin kadar al.rapor bence dinlen. Dinlenmek.hamilelikte herseyin.caresi benim.yorumumca:))
Okudumm cnmm Rabbim sana tekrar evlat nasip etmiş bak keyfini çıkar...millete hiç aldırma oooo bugüne kadar bana neler söyledilerr insanlar gereksiz konuşmayı seviyor işte rahatla bugünlerinin tadını çıkar....Rabbim seni evladına evladınıda sana bağışlasın inş
Öyle dengesiz konusanları takma.. zor belki ama bu sadece seni olumsuz etkiler. Bebeğine güven, pozitif ol, bol bol dua et.
Senin göbeğine büyük diyenler benimkini görse, kesin bebeğin gelişmiyor zayıftır derler. Herkese diyecek bişey bulurlar anlayacağın..
Ben de okudum canım sıkma kendini hayırlısı olsun......
CANİM hiç üzülme. Benim de kayinvalidemin bir arkadaşı var benim 23.haftada rahim boyu kisalipta serkan olunca beni aradığında ben annene söylemistim zaten bu bebek 7 aylık doğacak diye demişti öyle söyleme Allah korusun diyebilmistim bozacak boylelerini ama işte insan bi anda kalakalıyor. Beni her gördüğünde poğaça gibi olmuşsun sismissin baya diyor ben kendimi şişmiş hissetmiyorum diyorum bu sefer daha durrr görsem seni diyor bunlardan hep var canım yani malesef kurtuluş yok üzme o güzel melegini ve kendini
hepinizden Allah razı olsun iyi ağladım başım çatliycak okudum msjlarinizi şimdi daha iyiyim kimse neler çektiğimi bilmio ağızlarına kolay gelio Rabbim kimseye evlat acısı vermesin.....dualarinizi eksk etmeyin hasbinallahBen de okudum canım... Sen gönlünü ferah tut Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz... Rabbim bebişine bebişlerimize uzuuuun sağlıklı mutlu ömürler versin... Yaşadıkların kolay değil elbette, rabbime sığın bol bol dua et. İnsanların laflarına kulak asma, o kadar doktora gidip geliyoruz kimin karın ölçüsünün bir standartı var ki. İnan ben hamile kalmadan önce 4 aylık hamile göbeğim vardı, şimdi de toromon kadar oldu aklımın ucundan bile geçirmedim senin yaptığın bu vesveseyiMalum işte hormonlarımız tavan her şeye ağlayabiliyoruz. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın (Aminnn)
Kullaniyorum canim, dun biraz daha azdı ama tamamen geçmiyor. Üst işte yoruldugumda hepten artıyor malesefCanim aynı ağrı bende de var sen magnezyum kullaniyormsun
Teşekkür ederim canım... Bencede raporlarını sonuna kadar kullan bebeğin suyu sürekli devir daim yapıyormuş sonuçta istirahatle de hem kendini daha iyi hissedersin hem de suyuna faydası da olabilir. Ben öğretmenim ve bu sene başlamadım... Sen de gitme artık...Canım kağıtta 5-6 cm yazıyor olcumu
http://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.htmlKızlar Günaydın
Bi ara doğum iznine ayrılma gününü hesaplayan bir link paylaşmıştınız ya onu bulamadım. Acaba bilen biri paylaşabilir mi
aman boylu poslu olsun yavrucak yaksın ortalığın:)Beni 3 km oteden anliyorlaranasi babasi gibi boylu olcak herhalde diyorlar
canım naptın doktora gittinmi tekrar bu su meselesi için?Canım Nilgün hanima gidiyorum yeni başladım. Adını öğrenirsen söyle canım hatta msj at canım. Çünkü eve net daha gelmedi telden bildirimleri görmekte zorlanıyorum
kız sivrisinekler hala ölmedimi sıcak mı ki havalar oralarda halaGünaydın kızlarrr
Sıpamız uyutmadı sivrisinekle bir oldular anneye uyku yooook
ben göremiyorum ki anacım aynayla mı hallediyosunBende yapiyorum canim kendim. Agdaci bulamadim bu ay son diye diye hamileligin sonuna geldim hala kendim yapiom :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?