2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İyi ozaman hatta daha iyi öğrenmenler biraz daha zor alıyor raporu çünkü. Doktor ne dedi,şuan evdesin değil mi

Bu hafta için rapor aldım canım evdeyim. Cumaya kadar bakalım nolucak tekrar gidicem. Ama sanki bebek daha fazla hareket ediyor su ve dinlenmek yaradı sanki. İnş yaramistir

Kızlar valla bazısı çok aldım diye şikayet eder bazısi hiç kilo almadım diye ben toplamda 4 kilo aldım yeni farkediyorlar hamile olduğumu ay ne kaldı zaten doğuma bazen sinir oluyorum yahu ay oran ay buram desem ay ne var sende hiç bişeyin yok ne güzel diyorlar beim ağrıyor diyorum inandiramiyorum valla ikisi de zor takmayin kafanıza

Bu hafta için rapor aldım canım evdeyim. Cumaya kadar bakalım nolucak tekrar gidicem. Ama sanki bebek daha fazla hareket ediyor şu ve dinlenmek yaradı sanki. İnş yaramistir
Insallah yaramistir. Iyi olsun minnos darapor hakkin 40 gun.olandan.kac hun.var. sonucta 32 haftadan sonra.o raporlari kullanamayacaksin,alabildigin kadar al.rapor bence dinlen. Dinlenmek.hamilelikte herseyin.caresi benim.yorumumca:))

Insallah yaramistir. Iyi olsun minnos darapor hakkin 40 gun.olandan.kac hun.var. sonucta 32 haftadan sonra.o raporlari kullanamayacaksin,alabildigin kadar al.rapor bence dinlen. Dinlenmek.hamilelikte herseyin.caresi benim.yorumumca:))

15 gün olması lazım kalan hakkaten ben onları kullanayim ya :)))

32 haftadan sonra hic mi rapor alamicaZ ya

Ben de okudum canım sıkma kendini hayırlısı olsun......

hepinizden Allah razı olsun iyi ağladım başım çatliycak okudum msjlarinizi şimdi daha iyiyim kimse neler çektiğimi bilmio ağızlarına kolay gelio Rabbim kimseye evlat acısı vermesin.....dualarinizi eksk etmeyin hasbinallah

Canım kağıtta 5-6 cm yazıyor olcumu
Teşekkür ederim canım... Bencede raporlarını sonuna kadar kullan bebeğin suyu sürekli devir daim yapıyormuş sonuçta istirahatle de hem kendini daha iyi hissedersin hem de suyuna faydası da olabilir. Ben öğretmenim ve bu sene başlamadım... Sen de gitme artık...

Gunaydin herkese. Kizlar karninin ici kasilan varmi? Gerci kasilma nasil oluyo bilmiyorum geceden beri karnimin ici aciyo yer yer. Normalmi acaba

günaydınnnn hanımlarrr :)
güzelll bir gün olsun inşallah hepimiz için :)

pinkperest süpersin bebeğim fotoğrafla kopardın beni :)
alekta movik movik senin her şeyin hazır mı kuzum? hastane çantanı falan hazırda tut nolur nolmaz..
kst06 prenseslerin nasıllar :) çok şirin olmuş profilinn :)

ve gruptaki tüm güzel annişler ii mi herkes bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…