- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #37.501
inşallah teyzoşu :)aman boylu poslu olsun yavrucak yaksın ortalığın:)
çok güzel tatlım rengi falan içi neli olcak bunun?Günaydın annişlerrr bu pazar günü baby showerim olacak inşallah pasta siparişimizi veriyoruz. Böyle bir pasta seçtim sizce nasıl açık pembe olanı yaptıracağım üzerine de kurdeleyi koyduracağım. Tabii erkek olduğu için mavi beyaz olacak :)
41 haftadamı doğuracan kız11 haftam kalmış
tam 40 bitince demek canım41 haftadamı doğuracan kız
çok güzelmiş. afiyet bal şeker olsun.benim niye canım böyle şeylerle uğraşmak istemiyor kiGünaydın annişlerrr bu pazar günü baby showerim olacak inşallah pasta siparişimizi veriyoruz. Böyle bir pasta seçtim sizce nasıl açık pembe olanı yaptıracağım üzerine de kurdeleyi koyduracağım. Tabii erkek olduğu için mavi beyaz olacak :)
benımde agdanın etkısınden heralde cok yok bu halımle bıle yarım saat suruo almam onceden 20 dk da tamam dıVallaha aynen bakmadan yapiyom biseyler.dahada buyudukce zor olacak heralde.kocalara yaptiriyolarmis son ay ama ben gulmekden kestiririm bi taraflarimi
aynen benimde yaçok güzelmiş. afiyet bal şeker olsun.benim niye canım böyle şeylerle uğraşmak istemiyor ki
çok güzel tatlım rengi falan içi neli olcak bunun?
Haberlerde izlemistim. Aldatan kocasinin cinsel organina kizgin yag doktu diye
kızım yag dokmek ne demek adamınkı zaten buzusmusturKeşke kesseymiş
Meseleyi kökünden halletmek gerek.
tamam canım bugun ogrenıp msj atarım sana benCanım Nilgün hanima gidiyorum yeni başladım. Adını öğrenirsen söyle canım hatta msj at canım. Çünkü eve net daha gelmedi telden bildirimleri görmekte zorlanıyorum
çok güzelmiş. afiyet bal şeker olsun.benim niye canım böyle şeylerle uğraşmak istemiyor ki
yakamazzzzzzzz o benım gelınımaman boylu poslu olsun yavrucak yaksın ortalığın:)
bencede çukulatalı yaptır içinede damla çikolata attır. bende oğluşu alıp geliyom o zamanÇikilatalı yaptıracağım malum herkes frambuaz, yada meyveli tatlardan hoşlanmıyor inşallah kimse çikolatalı sevmez hepsini misafirler gelince hapur hupur tek başıma yerim
Gel bacım ama sana en büyük dilimi veririm
evet canımben göremiyorum ki anacım aynayla mı hallediyosun
bi kızı 100 kişi ister bi kişi alır canım. belki benim oğlumu beğenecekyakamazzzzzzzz o benım gelınım
cokk guzellGünaydın annişlerrr bu pazar günü baby showerim olacak inşallah pasta siparişimizi veriyoruz. Böyle bir pasta seçtim sizce nasıl açık pembe olanı yaptıracağım üzerine de kurdeleyi koyduracağım. Tabii erkek olduğu için mavi beyaz olacak :)
fundayı tatlı gorunce baglamak lazımçok güzel tatlım rengi falan içi neli olcak bunun?
bencede çukulatalı yaptır içinede damla çikolata attır. bende oğluşu alıp geliyom o zaman
sen nerden cıktın yaaa forumda bısuru kız var benım gelınemı göz koydunbi kızı 100 kişi ister bi kişi alır canım. belki benim oğlumu beğenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?