2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın annişlerrr bu pazar günü baby showerim olacak inşallah pasta siparişimizi veriyoruz. Böyle bir pasta seçtim sizce nasıl açık pembe olanı yaptıracağım üzerine de kurdeleyi koyduracağım. Tabii erkek olduğu için mavi beyaz olacak :)

Eklentiler

• 9055939729_142a091b41_b.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 67
  • 4432288691_4825f5a3a0.webp
    8 KB · Görüntüleme: 85
çok güzel tatlım rengi falan içi neli olcak bunun?

çok güzelmiş. afiyet bal şeker olsun.benim niye canım böyle şeylerle uğraşmak istemiyor ki

Vallaha aynen bakmadan yapiyom biseyler.dahada buyudukce zor olacak heralde.kocalara yaptiriyolarmis son ay ama ben gulmekden kestiririm bi taraflarimi
benımde agdanın etkısınden heralde cok yok bu halımle bıle yarım saat suruo almam onceden 20 dk da tamam dı

çok güzelmiş. afiyet bal şeker olsun.benim niye canım böyle şeylerle uğraşmak istemiyor ki

Kuşum ben her gün bir cadaloz hamilenin baby shower ürünlerini hazırlıyorum. Sırf bu sebeple bebek yapmayı düşünür oldum... Beni de özendirdiler her gün hamile kadınlarla konuş görüş En son dedim benim neyim eksik uleeeyn ben de yaparım oğluşuma dedim. Ama inan ki benim de canım hiç hazırlamak istemiyor Pazar günü gelecekler üstelik

bencede çukulatalı yaptır içinede damla çikolata attır. bende oğluşu alıp geliyom o zaman

cokk guzell
çok güzel tatlım rengi falan içi neli olcak bunun?
fundayı tatlı gorunce baglamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…