2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canımm, pasta çok güzelmiş bayıldımm.. Şimdiden iyi eğlenceler sizee

Evde mi yapıcaksın canımm?

Benim bildiğim Baby Shower'la anne uğraşmaz yaa, senin uzatıp ayaklarını beklemen lazımm bu halinle bir de bunlarla mı uğraşıyosun, helal olsun valla Ben şu an 1 kişi bile gelsin istemiyorum eve, misafir görmek istemiyorum uzuuuun bir süre

çokkk şirin canımmmm :) benimde kasımda olcakk aynı bu pastadan yaptıracağım :)

ben bazen kontrole giderken bile üşeniyorum kendime bi ağdacı buldum oraya gitcem
ben hala bulamadım ama bulmam lazım yoruo cunku. bacaklarımı alırken zorlanıyorum. elım alıstıgından hemen yapıverıyorum da bu ay bırını bulup devam etmem lazım. onun ıcınde eve yakın olsun dıyorum yapıs yapıs gezmıım dıe ama yakındakılerde beş para etmez. eşimin akrabasının guzel bı salonu var artık oraya gıdıcem napım zor gelıo yaa.. valla dogurduktan snra da lazere gıdıcem kokten kurtulucam
bende pasta yaparken hep özeniyordum kendımde yapıcam dıodm ama burda kimsem yok millettte onun ıcın gelırmı bılmem. hakkımı dıs bugddayında kullanıcam. :)

Teşekkür ederim minnoşumm inşallah çok yorulmam da hazırlıklardan keyif alıyorum doya doya Senin kız için mi kavga ediyor bunlar

Yok canım benim kız diil L LiveYourLifeee 'ın kızı için kavga ediyolar, boylu poslu olucakmış daa Bu arada benim de eşimin ailesi boylu posluu hem de hepsi renkli gözlüü bilemiyorum yaniii

Bacım yasak galiba grup kurmak Kapattırmayalım bir de grubu

Aaa yasak mı, niye kiii? Burdan da konuşuruz ordan fotolarımızı görürdük en azından.. Geçen Ağustos ayında doğum yapan bir arkadaşım var, onlar kurmuşlar, hem ordan görüşüyolar, arada sırada buluşuyolar fln ne güzel olurduuuu

Yok canım benim kız diil L LiveYourLifeee 'ın kızı için kavga ediyolar, boylu poslu olucakmış daa Bu arada benim de eşimin ailesi boylu posluu hem de hepsi renkli gözlüü bilemiyorum yaniii
senın kızı ozaman ametist80 alsın. benım L LiveYourLifeee leee tee erken hamilelik belirtileri forumundan tanısıklıgım var kanki olduk dünür olduk verdirmem kızı baskasına

Bacım baby shower bizim ülkede kokoş analar sağ olsun bol kepçeden cebinden yapıyorlar. Malum para oluk oluk sosyetemizde Onlar olmasa benim oğlum aç açıkta kalır

Arkadaşlarıma bana süpriz baby shower yapacak mısınız desem terlikle döverler hem işin bu bide biz mi yapıcaz partini derler Özellikle evimde yapıyorum evim hem büyük hemde evime gelmek isteyen uzakta oturan akrabalarım arkadaşlarım vardı. En azından toptan hepsini ağırlarım hep erteledim iş güç diyerek gelsinler aradan çıkartırım hepsini Hediyeler de çabası ohh oh

Ya ben de istiyorum en azından aylık görüşmeler yapardık :)

Baksana birinci sayfada altta ne yazıyor.

Önemli bir konu ; Burada grup oluşumundan sonra Facebook grupları kurulmaya başlanıyor. Bu tür grupların kurulmasına asla karşı değiliz fakat facebook grubu kurulduğu zaman Facebook üzerinde kendini deşifre etmek istemeyen üyelerimiz bu gruba katılamıyor, katılmıyor. Bu süreç sonrasında burada paylaşım azalıyor azalıyor ve burada paylaşım yapacak üyelerimiz de maalesef bu başlıktan soğuyup başlığı terk ediyor. Bu konuda çok ciddi şikayetler alıyoruz. Bu sebeple Facebook grubu kurup buradan yönlendirme yapan üyelerin profilleri önce uyarılacak, bu gruplara davete devam edilmesi durumunda ise üyelikleri tamamen kapatılacaktır.

O da doğruu canımm, normalde yaptığın iş zaten zor gelmiyodur sana herhalde, keyifli bir iş de hem.. Ohh ohh gelsin hediyeler Biz de 40 mevlüdünü bekliycez artıkk hediye için

Ay bir güzel gözüktü şimdi senin kız gözüme Var mı beğendiği biri görüştüğü biri acaba senin kızın
Bak benim oğluşumunda sarışın renkli gözlü olma potansiyeli var babasına çekerse

Bak babasının fotoğrafını koyuyorum sor bakıyım böyle bir şey çıkarsa düşünürmüymüş

Eklentiler

• babyimm.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…