- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #37.521
ben bazen kontrole giderken bile üşeniyorumevet canımcok komık oluyorum ama ha gıdıcem ha gıdıcem derken kontrol gelınce mecbur kendım denıyorum
11 haftam kalmış
Günaydın annişlerrr bu pazar günü baby showerim olacak inşallah pasta siparişimizi veriyoruz. Böyle bir pasta seçtim sizce nasıl açık pembe olanı yaptıracağım üzerine de kurdeleyi koyduracağım. Tabii erkek olduğu için mavi beyaz olacak :)
Kuşum ben her gün bir cadaloz hamilenin baby shower ürünlerini hazırlıyorum. Sırf bu sebeple bebek yapmayı düşünür oldum...Beni de özendirdiler her gün hamile kadınlarla konuş görüş En son dedim benim neyim eksik uleeeyn ben de yaparım oğluşuma dedim. Ama inan ki benim de canım hiç hazırlamak istemiyor Pazar günü gelecekler üstelik
Günaydın canımm, pasta çok güzelmiş bayıldımm.. Şimdiden iyi eğlenceler sizee
çokkk şirin canımmmm :) benimde kasımda olcakk aynı bu pastadan yaptıracağım :)Günaydın annişlerrr bu pazar günü baby showerim olacak inşallah pasta siparişimizi veriyoruz. Böyle bir pasta seçtim sizce nasıl açık pembe olanı yaptıracağım üzerine de kurdeleyi koyduracağım. Tabii erkek olduğu için mavi beyaz olacak :)
ben hala bulamadım ama bulmam lazım yoruo cunku. bacaklarımı alırken zorlanıyorum. elım alıstıgından hemen yapıverıyorum da bu ay bırını bulup devam etmem lazım. onun ıcınde eve yakın olsun dıyorum yapıs yapıs gezmıım dıe ama yakındakılerde beş para etmez. eşimin akrabasının guzel bı salonu var artık oraya gıdıcem napım zor gelıo yaa.. valla dogurduktan snra da lazere gıdıcem kokten kurtulucamben bazen kontrole giderken bile üşeniyorumkendime bi ağdacı buldum oraya gitcem
bende pasta yaparken hep özeniyordum kendımde yapıcam dıodm ama burda kimsem yok millettte onun ıcın gelırmı bılmem. hakkımı dıs bugddayında kullanıcam. :)Evde mi yapıcaksın canımm?
Benim bildiğim Baby Shower'la anne uğraşmaz yaa, senin uzatıp ayaklarını beklemen lazımm bu halinle bir de bunlarla mı uğraşıyosun, helal olsun vallaBen şu an 1 kişi bile gelsin istemiyorum eve, misafir görmek istemiyorum uzuuuun bir süre
Kızlaaar, bir faceboook grubu kursak mı yaa o kadar uzun zamandır konuşuyoruzz tanıyalım birbirimizi artık bencee ne dersinizz?
yok canım L LiveYourLifeee ın kızı ıcınTeşekkür ederim minnoşumm inşallah çok yorulmam da hazırlıklardan keyif alıyorum doya doyaSenin kız için mi kavga ediyor bunlar
Teşekkür ederim minnoşumm inşallah çok yorulmam da hazırlıklardan keyif alıyorum doya doyaSenin kız için mi kavga ediyor bunlar
en basta bı watsap grubu kuruldu galıba sonra herkes gıttı bıyercıklereKızlaaar, bir faceboook grubu kursak mı yaa o kadar uzun zamandır konuşuyoruzz tanıyalım birbirimizi artık bencee ne dersinizz?
Bacım yasak galiba grup kurmakKapattırmayalım bir de grubu
senın kızı ozamanYok canım benim kız diil L LiveYourLifeee 'ın kızı için kavga ediyolar, boylu poslu olucakmış daaBu arada benim de eşimin ailesi boylu posluu hem de hepsi renkli gözlüü bilemiyorum yaniii
Evde mi yapıcaksın canımm?
Benim bildiğim Baby Shower'la anne uğraşmaz yaa, senin uzatıp ayaklarını beklemen lazımm bu halinle bir de bunlarla mı uğraşıyosun, helal olsun vallaBen şu an 1 kişi bile gelsin istemiyorum eve, misafir görmek istemiyorum uzuuuun bir süre
senın kızı ozamanametist80 alsın. benım L LiveYourLifeee leee tee erken hamilelik belirtileri forumundan tanısıklıgım var kanki olduk dünür olduk verdirmem kızı baskasına
Aaa yasak mı, niye kiii? Burdan da konuşuruz ordan fotolarımızı görürdük en azından.. Geçen Ağustos ayında doğum yapan bir arkadaşım var, onlar kurmuşlar, hem ordan görüşüyolar, arada sırada buluşuyolar fln ne güzel olurduuuu
Bacım baby shower bizim ülkede kokoş analar sağ olsun bol kepçeden cebinden yapıyorlar. Malum para oluk oluk sosyetemizdeOnlar olmasa benim oğlum aç açıkta kalır
Arkadaşlarıma bana süpriz baby shower yapacak mısınız desem terlikle döverler hem işin bu bide biz mi yapıcaz partini derlerÖzellikle evimde yapıyorum evim hem büyük hemde evime gelmek isteyen uzakta oturan akrabalarım arkadaşlarım vardı. En azından toptan hepsini ağırlarım hep erteledim iş güç diyerek gelsinler aradan çıkartırım hepsini Hediyeler de çabası ohh oh
ozaman duysunBilemiyorum artıkk, zorla mı vericem kızımı aaa, Allahın emri Peygamberin kavliyle gelip istesinler düşünürüzzz
Yok canım benim kız diil L LiveYourLifeee 'ın kızı için kavga ediyolar, boylu poslu olucakmış daaBu arada benim de eşimin ailesi boylu posluu hem de hepsi renkli gözlüü bilemiyorum yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?