- 12 Ekim 2012
- 1.007
- 586
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #37.541
Ya ben de istiyorum en azından aylık görüşmeler yapardık :)
Baksana birinci sayfada altta ne yazıyor.
Önemli bir konu ; Burada grup oluşumundan sonra Facebook grupları kurulmaya başlanıyor. Bu tür grupların kurulmasına asla karşı değiliz fakat facebook grubu kurulduğu zaman Facebook üzerinde kendini deşifre etmek istemeyen üyelerimiz bu gruba katılamıyor, katılmıyor. Bu süreç sonrasında burada paylaşım azalıyor azalıyor ve burada paylaşım yapacak üyelerimiz de maalesef bu başlıktan soğuyup başlığı terk ediyor. Bu konuda çok ciddi şikayetler alıyoruz. Bu sebeple Facebook grubu kurup buradan yönlendirme yapan üyelerin profilleri önce uyarılacak, bu gruplara davete devam edilmesi durumunda ise üyelikleri tamamen kapatılacaktır.
O da doğruu canımm, normalde yaptığın iş zaten zor gelmiyodur sana herhalde, keyifli bir iş de hem.. Ohh ohh gelsin hediyelerBiz de 40 mevlüdünü bekliycez artıkk hediye için
Ay bir güzel gözüktü şimdi senin kız gözümeVar mı beğendiği biri görüştüğü biri acaba senin kızın
Bak benim oğluşumunda sarışın renkli gözlü olma potansiyeli var babasına çekerse
Bak babasının fotoğrafını koyuyorum sor bakıyım böyle bir şey çıkarsa düşünürmüymüş
Nassıl 11 haftan kalmış kız, 37'de çıkmayacak mısın izne orda mı doğuracan?
Hehehe kız benim eşime de benziyomuş senin eşinin küçüklüğü heebenim eşim de kumral yeşil gözlüüü, babalarına benzerlerse ikisi de taş bebek gibi olurlar valla, verdim gittiii
Oy bebişim benim çok keyifli gerçekten yapacağın zaman haberim olur zaten bol bol yardımcı olurum sana da. Gelenler aramaya başladı neyin eksik demeye tokat gibi çarpıyorum suratlarına şu eksik bu eksik diyeÇok keyifliymiş hediye istemek tabii yakınlardan
Kuşum ben her gün bir cadaloz hamilenin baby shower ürünlerini hazırlıyorum. Sırf bu sebeple bebek yapmayı düşünür oldum...Beni de özendirdiler her gün hamile kadınlarla konuş görüş En son dedim benim neyim eksik uleeeyn ben de yaparım oğluşuma dedim. Ama inan ki benim de canım hiç hazırlamak istemiyor Pazar günü gelecekler üstelik
benim face im yokAaa yasak mı, niye kiii? Burdan da konuşuruz ordan fotolarımızı görürdük en azından.. Geçen Ağustos ayında doğum yapan bir arkadaşım var, onlar kurmuşlar, hem ordan görüşüyolar, arada sırada buluşuyolar fln ne güzel olurduuuu
İşte bebeğim biz mala mülke değil evlatlarımıza yatırım yaptık babalarıyla taş gibi olacaklar inşallah
Tamam dünürüm o zaman kızımın baby showerinden düğününe kadar sponsoruz malum bizim gelin elimizi taşın altına koycaz artık
ay hiç çekilmezler cnm ya ama işe yaramışlar bak sayelerinde oğluşuna kavuşucaksın bu sefer farklılık olsun ayaklarını uzat hizmet bekle pazar pazar olmaz kı canııımmm
benıde 6 aksıma cagırdı dr yeniden. eger suyunda azalma olmaz bebek ıyı olursa calısabılır raporu verırım dedı :) ama ben aralıgın 10 una kadar calısırım ozaman son 3 hafta kalıo. sen ne yapacaksın ne zaman ayrılacaksın canımpardon doğuma 11 hafta kalmış ona odaklandım birden bireizne 16 gün ay allah korusun şurdan bi kurtulsam iyiydi
pardon doğuma 11 hafta kalmış ona odaklandım birden bireizne 16 gün ay allah korusun şurdan bi kurtulsam iyiydi
benıde 6 aksıma cagırdı dr yeniden. eger suyunda azalma olmaz bebek ıyı olursa calısabılır raporu verırım dedı :) ama ben aralıgın 10 una kadar calısırım ozaman son 3 hafta kalıo. sen ne yapacaksın ne zaman ayrılacaksın canım
İşte dünür dediğin böyle olur yaa
Bu arada şaka bir yana, hastanede ve mevlütte dağıtmak için bir şeyler almak istiyorum da Eminönü'de tanıdık bir yer var mı senin?
Hakikaten en güzeli de odur sanırımm, bizim de bir sürü eksiğimiz var keşke söyleyebilsek valla o kadar çok masraf oluyor ki bu dönemde artık ufak tefek şeylere para harcamak zor geliyoo.. Bir de gereksiz bir sürü şey alınacağına gerçekten ihtiyacın olan şeyler alınır en azından..Ama ben bizim sülaleye Baby Shower yapıcam desem demedikleri kalmaz bana, zaten ekstra hiçbirşey yapmamama, sadece sağlığıma dikkat etmeye çalışmama bile "buldumcuk" oldun sen diyip duruyolar sinir oluyorummm
İzne aynı gün çıkıcaz o zaman seninle, bir de aynı gün doğururmuşuzz
al benden de okadar anca akıl verirler... sebamed sampuan aldım dıorum mustela da al daha ıı dıolar kac para haberı yok sen al ver ozamanbana da kimse neye ihtiyacın var diye sormuyor bile. zenginsiniz siz diyorlar.alırsınız.. şunu alın bunu alın diyorlar. bişey bile örmediler kız beğenmezmişim onları ben. valla kendimi çok yalnız hissediyorum. masraflar sıkıştırdı bu ara zaten. hiçkimsenin umrunda değil
Yok canım benim kız diil L LiveYourLifeee 'ın kızı için kavga ediyolar, boylu poslu olucakmış daaBu arada benim de eşimin ailesi boylu posluu hem de hepsi renkli gözlüü bilemiyorum yaniii
Tabii ki dünürüm isterde olmaz
İstersen bir gün buluşup beraber gidelim tek gittiğinde hamile olduğun için vermezler ucuz ürün benim aldığım yerler hamile olmadan önce tanıdıkları için beni çok uygun fiyatlara alırım ürünleri. A-Z'ye alırız her şeyini bir de bebek hanı var oraya götürürüm seni 4-5 katlı bayılırsın bebek alışverişini herkes ordan yapıyor.
olabılır benım en son gıttıgımde dogum tarıhı 28 aralık yazıodu one gelmiş artık hayırlısı bakalım. sen 32 de ayrılcakmısın pekı
al benden de okadar anca akıl verirler... sebamed sampuan aldım dıorum mustela da al daha ıı dıolar kac para haberı yok sen al ver ozaman
oyy ıkı renge de bayılırımmbizde de iki taraf ela yeşil konusunda iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?