2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ooooo çok sert!

O da doğruu canımm, normalde yaptığın iş zaten zor gelmiyodur sana herhalde, keyifli bir iş de hem.. Ohh ohh gelsin hediyeler Biz de 40 mevlüdünü bekliycez artıkk hediye için

Oy bebişim benim çok keyifli gerçekten yapacağın zaman haberim olur zaten bol bol yardımcı olurum sana da. Gelenler aramaya başladı neyin eksik demeye tokat gibi çarpıyorum suratlarına şu eksik bu eksik diye Çok keyifliymiş hediye istemek tabii yakınlardan

Hehehe kız benim eşime de benziyomuş senin eşinin küçüklüğü hee benim eşim de kumral yeşil gözlüüü, babalarına benzerlerse ikisi de taş bebek gibi olurlar valla, verdim gittiii

Hehehe kız benim eşime de benziyomuş senin eşinin küçüklüğü hee benim eşim de kumral yeşil gözlüüü, babalarına benzerlerse ikisi de taş bebek gibi olurlar valla, verdim gittiii

İşte bebeğim biz mala mülke değil evlatlarımıza yatırım yaptık babalarıyla taş gibi olacaklar inşallah
Tamam dünürüm o zaman kızımın baby showerinden düğününe kadar sponsoruz malum bizim gelin elimizi taşın altına koycaz artık

Hakikaten en güzeli de odur sanırımm, bizim de bir sürü eksiğimiz var keşke söyleyebilsek valla o kadar çok masraf oluyor ki bu dönemde artık ufak tefek şeylere para harcamak zor geliyoo.. Bir de gereksiz bir sürü şey alınacağına gerçekten ihtiyacın olan şeyler alınır en azından.. Ama ben bizim sülaleye Baby Shower yapıcam desem demedikleri kalmaz bana, zaten ekstra hiçbirşey yapmamama, sadece sağlığıma dikkat etmeye çalışmama bile "buldumcuk" oldun sen diyip duruyolar sinir oluyorummm

ay hiç çekilmezler cnm ya ama işe yaramışlar bak sayelerinde oğluşuna kavuşucaksın bu sefer farklılık olsun ayaklarını uzat hizmet bekle pazar pazar olmaz kı canııımmm

benim face im yok

İşte dünür dediğin böyle olur yaa

Bu arada şaka bir yana, hastanede ve mevlütte dağıtmak için bir şeyler almak istiyorum da Eminönü'de tanıdık bir yer var mı senin?

ay hiç çekilmezler cnm ya ama işe yaramışlar bak sayelerinde oğluşuna kavuşucaksın bu sefer farklılık olsun ayaklarını uzat hizmet bekle pazar pazar olmaz kı canııımmm

Oy bacım ben sizin gibi hamilelere kurban olurum, ne afranız var ne tafranız var. Benim çalıştığım tipleri bir görseniz tokatlamak istersiniz vallahi. Ürünleriyle ilgili bilgi veriyorum mesela sadece "ok" yazıp gönderiyorlar. Zengin dizilerindeki fesat kötü kadınlar var ya onlardan hepsi

pardon doğuma 11 hafta kalmış ona odaklandım birden bire izne 16 gün ay allah korusun şurdan bi kurtulsam iyiydi
benıde 6 aksıma cagırdı dr yeniden. eger suyunda azalma olmaz bebek ıyı olursa calısabılır raporu verırım dedı :) ama ben aralıgın 10 una kadar calısırım ozaman son 3 hafta kalıo. sen ne yapacaksın ne zaman ayrılacaksın canım

İzne aynı gün çıkıcaz o zaman seninle, bir de aynı gün doğururmuşuzz

İşte dünür dediğin böyle olur yaa

Bu arada şaka bir yana, hastanede ve mevlütte dağıtmak için bir şeyler almak istiyorum da Eminönü'de tanıdık bir yer var mı senin?

Tabii ki dünürüm isterde olmaz
İstersen bir gün buluşup beraber gidelim tek gittiğinde hamile olduğun için vermezler ucuz ürün benim aldığım yerler hamile olmadan önce tanıdıkları için beni çok uygun fiyatlara alırım ürünleri. A-Z'ye alırız her şeyini bir de bebek hanı var oraya götürürüm seni 4-5 katlı bayılırsın bebek alışverişini herkes ordan yapıyor.

bana da kimse neye ihtiyacın var diye sormuyor bile. zenginsiniz siz diyorlar.alırsınız.. şunu alın bunu alın diyorlar. bişey bile örmediler kız beğenmezmişim onları ben. valla kendimi çok yalnız hissediyorum. masraflar sıkıştırdı bu ara zaten. hiçkimsenin umrunda değil

İzne aynı gün çıkıcaz o zaman seninle, bir de aynı gün doğururmuşuzz
olabılır benım en son gıttıgımde dogum tarıhı 28 aralık yazıodu one gelmiş artık hayırlısı bakalım. sen 32 de ayrılcakmısın pekı
al benden de okadar anca akıl verirler... sebamed sampuan aldım dıorum mustela da al daha ıı dıolar kac para haberı yok sen al ver ozaman

Ahh nasıl da iyi oluur canımm yaa, süpersin.. Çok ağırlaşmadan gidelim o zaman, şu 29 Ekim tatili bir geçsin de, o hafta bizim mobilyalar fln gelicek..

ya tek annem bişeyler aldı ufak tefek. o bile az kaldı şunu da al bunu da al demeye başladı dedim anne soruyon mu para ne kadar var anlamadım valla abim bile anneme öyle demiş onlara bişey olmaz hallederler diye. biz mi çok lüks yaşıyoruz valla anlamadım dışardan nasıl gözüküyoruz çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…