2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ahh nasıl da iyi oluur canımm yaa, süpersin.. Çok ağırlaşmadan gidelim o zaman, şu 29 Ekim tatili bir geçsin de, o hafta bizim mobilyalar fln gelicek..

Oyy ne demek canımm zaten bende gitmek istiyorum kendi bebişime beraber gideriz fena mı :) Lohusa terliği malzemelerini kapı süsünü falan alma ordan malzeme alırsın ben gösteririm sana :)

demekkı öyle ızlenım vermişsiniz. bizim gelinde alırsınız sız herseyı yaparsınız öyle söylenmene hıc ınanmıo dedı bana ben anneme basta demedım de dun aksam verdım elıne lısteyı bunlar eksık alırsın dedım valla

Kizlarrr şu bebek odası nasıl sizce? Beşik kullanışlı mıdır acaba yaaaa

Eklentiler

• 53224778_380383177.webp
    10 KB · Görüntüleme: 51

Aynen valla, alın demesi kolay kimse sormuyor nasıl alıyosunuz bir eksiğiniz var mı diye, biz aldıkça da ohh bunların durumu iyi herşeyi alıyolar diye düşünüyolar herhalde..

yok cnm valla iki maaş var diye herşey. herkes onu öne sürüyor. valla bıktım. evde oturanlara kaynanalar bakıyor. bize gelince senin karın çalışıyor oluyor, işi bırakcam bana da baksınlar birde duymuşlar burda en iyi maaş veren eşimin fabrikasıymış falan filan oturmuşlar onu hesaplıyorlar. işçi bu kdr alırsa mühendis ne kadar alır diye

risk yoksa 37. hafta düşünüyorum cnm ama birazda tırsıyorum

Aynen valla, alın demesi kolay kimse sormuyor nasıl alıyosunuz bir eksiğiniz var mı diye, biz aldıkça da ohh bunların durumu iyi herşeyi alıyolar diye düşünüyolar herhalde..
valla nasıl alınıyor farkında değiller işte.. birde bunlarla bitse. ben ark larıma bile sorardım eksik bişeyin var mı diye.ya belkide sadece bu lafa hasret duyuyorum. duysam o bile rahatlatacak

töbe töbeeeeeeeee tasası onlara mı duşmuş... otur kız evde sende mecbur bakıcaklar. dogurunca calısma 1 yıl versınler sıze de.. benım arkadasımın kaynanası da ole. kız calışırken kımse bişi vermemiş ben cocugu dogurup ısten cıkınca yardım ettiler şaşırdım dıyodu. smdı yıne calısıyo dıye bısı vermıolar 2. yı yapayımda bı 5 yıl daha baksınalr bıze dıo

KIZLAR RAHİM AĞZINDA HAFİF KANAMA VARMIŞ. PROLUTON IĞNE VERDİ. KANAMA ARTARSA ERKEN DOĞUM RİSKİ ARTAR DEDİ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…