- 12 Ekim 2012
- 1.007
- 586
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #37.561
olabılır benım en son gıttıgımde dogum tarıhı 28 aralık yazıodu one gelmiş artık hayırlısı bakalım. sen 32 de ayrılcakmısın pekı
Yok canım 37'de ayrılıcam ben.. Benimki 01 Ocak görünüyordu en son ama bakalım bu Cumartesi kontrol var en son durum nedir bilmiyorum, kız çocukları için 40. haftayı beklemez diyorlar genelde ama hayırlısıııı
al benden de okadar anca akıl verirler... sebamed sampuan aldım dıorum mustela da al daha ıı dıolar kac para haberı yok sen al ver ozaman
Ahh nasıl da iyi oluur canımm yaa, süpersin..Çok ağırlaşmadan gidelim o zaman, şu 29 Ekim tatili bir geçsin de, o hafta bizim mobilyalar fln gelicek..
demekkı öyle ızlenım vermişsiniz.ya tek annem bişeyler aldı ufak tefek. o bile az kaldı şunu da al bunu da al demeye başladıdedim anne soruyon mu para ne kadar var anlamadım valla abim bile anneme öyle demiş onlara bişey olmaz hallederler diye. biz mi çok lüks yaşıyoruz valla anlamadım dışardan nasıl gözüküyoruz çok merak ediyorum
sen ağzının tadını bilirsin o yüzden senin tercihlerini bende değerlendireceğim yaşasın kötülükkk :)sen nerden cıktın yaaa forumda bısuru kız var benım gelınemı göz koydun
bana da kimse neye ihtiyacın var diye sormuyor bile. zenginsiniz siz diyorlar.alırsınız.. şunu alın bunu alın diyorlar. bişey bile örmediler kız beğenmezmişim onları ben. valla kendimi çok yalnız hissediyorum. masraflar sıkıştırdı bu ara zaten. hiçkimsenin umrunda değil
hahahaahasen ağzının tadını bilirsin o yüzden senin tercihlerini bende değerlendireceğim yaşasın kötülükkk :)
guzel canım genelde herkes böyle aldı sanırımKizlarrr şu bebek odası nasıl sizce? Beşik kullanışlı mıdır acaba yaaaa
demekkı öyle ızlenım vermişsiniz.bizim gelinde alırsınız sız herseyı yaparsınız öyle söylenmene hıc ınanmıo dedı bana ben anneme basta demedım de dun aksam verdım elıne lısteyı bunlar eksık alırsın dedım valla
benıde 6 aksıma cagırdı dr yeniden. eger suyunda azalma olmaz bebek ıyı olursa calısabılır raporu verırım dedı :) ama ben aralıgın 10 una kadar calısırım ozaman son 3 hafta kalıo. sen ne yapacaksın ne zaman ayrılacaksın canım
sen ağzının tadını bilirsin o yüzden senin tercihlerini bende değerlendireceğim yaşasın kötülükkk :)
Sağol canım. Benim de çok hoşuma gitti ama kalitesi ve kullanışı hakkında hiç bir bilgim yokguzel canım genelde herkes böyle aldı sanırım
bak biraz daha ortalığı karıştırırsan senin oğlunu alırımoyy ıkı renge de bayılırımm
deliiiii :)hahahaahabak oglum aldı kızı kacıyorlar bende böyle oynuyorum
aynen canım bakıcaz artık durumlara sen iyi bak gelinimizebi kızı bin kişi ister bir kişi alır dimi
valla nasıl alınıyor farkında değiller işte.. birde bunlarla bitse. ben ark larıma bile sorardım eksik bişeyin var mı diye.ya belkide sadece bu lafa hasret duyuyorum. duysam o bile rahatlatacakAynen valla, alın demesi kolay kimse sormuyor nasıl alıyosunuz bir eksiğiniz var mı diye, biz aldıkça da ohh bunların durumu iyi herşeyi alıyolar diye düşünüyolar herhalde..
töbe töbeeeeeeeee tasası onlara mı duşmuş... otur kız evde sende mecbur bakıcaklar. dogurunca calısma 1 yıl versınler sıze de.. benım arkadasımın kaynanası da ole. kız calışırken kımse bişi vermemiş ben cocugu dogurup ısten cıkınca yardım ettiler şaşırdım dıyodu. smdı yıne calısıyo dıye bısı vermıolar 2. yı yapayımda bı 5 yıl daha baksınalr bıze dıoyok cnm valla iki maaş var diye herşey. herkes onu öne sürüyor. valla bıktım. evde oturanlara kaynanalar bakıyor. bize gelince senin karın çalışıyor oluyor, işi bırakcam bana da baksınlarbirde duymuşlar burda en iyi maaş veren eşimin fabrikasıymış falan filan oturmuşlar onu hesaplıyorlar. işçi bu kdr alırsa mühendis ne kadar alır diye
bak biraz daha ortalığı karıştırırsan senin oğlunu alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?