2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydinnn canimmm.sen nasilsinn.prenseslerimde iyidir heralde teyzesi goremeyince pek anlayamiyosun ama cok sukur bi sikintim yok

Canımm çok geçmiş olsunn, aman aman dikkat et kendine, yat dinlen bol bol kafana da çok takma hiçbir şey olmaz Allahın izniyle..

çok geçmiş olsun canım... ne zaman gideceksin başka doktora... inş. kötü bir şey yoktur.

Merhaba kızlar nasılsınız hamileyken grip olmak ne zormuş ya

günaydın adaş, sonuçtan haberdar et bizi
Kızlar teşekkürler. Ben Allahıma sığındım. Onu bize bizi de ona bağışlasın inşallah. Saat 1 buçuk ta kendi dr uma gidicem. İnşallah güzel şeyler söyler.
Gribe dikkat kızlar çok fena salgın aman aman. Geçmiş olsun canım

15 gün olması lazım kalan hakkaten ben onları kullanayim ya :)))
Bence de onlari 5 er gun 5 gun kullan 15 gunun kaldiysa. Eger 15 kullandiysan 10 gun yazidr. 10 gun sonra konteolde bir on gun.daha kullan. Iyice yat dinlen,bence dinlenirsenirsen.hersey duzelecek.

Kızlar merhaba.. Bugün 5 te kontrolüm vardı. Dün akşamdan beri kasıklarımda ve belimde ara ara ağrım oluyor. Sabah da çok çok az pembe akıntım olunca erken geldik kontrole.. Bebek iyiymiş ama enfeksiyondan dolayı olabilirmiş açılmam varmış, kese sarkmaya başlamış.. Bugün yarın her an doğum olabilir dedi doktr. Eşim şuan yatış işlemlerini yaptırıyo. Çoookk moralim bozuk duyduğumdan beri ağlıyorum. Bana dua edin nolurr

Bence de onlari 5 er gun 5 gun kullan 15 gunun kaldiysa. Eger 15 kullandiysan 10 gun yazidr. 10 gun sonra konteolde bir on gun.daha kullan. Iyice yat dinlen,bence dinlenirsenirsen.hersey duzelecek.

Valla çok haklısın canim ya dinlenmekle daha iyi olucak. Şimdiden bile sanki farketti biraz.

Allah yardimcin olsun canim,hepimiz dua ederiz sana..

Allahım ya bu nedir sorunlar çıkmaya başladı bazilarimizda. Canım inş hiç bişey olmaz bitanem ya. Banada doktor cuma kontrolünden sonra doğum olabilir demişti. Yordun mu canim kendini ondan mi oldu acaba. İnş hiç bir sorun çıkmaz canım

Sabah kontrolume gidince ikimizi de 3d aski bastirdi,2 aydir gormemism bebisimi 2 hafta sonraya randevu yaptik :) bi de bi calisma vardi form doldurmustum,o nedenle ekstra echo hakkim dogdu nee sevindimmm neeee yani 2 tane oldu bununla haha 1 tane 1 tanedir

Canım kıyamam yaa rabbim şifalar versin, inşallah allahın izniyle bir şey olmaz. Ağlama güçlü olmaya çalış bebişin için, strese girmemen gerekiyor

Valla çok haklısın canim ya dinlenmekle daha iyi olucak. Şimdiden bile sanki farketti biraz.
Eğer doğum iznine daha zaman kalırsa da rapor hakkın bitse de alabilirsin sadece maaşdan kesinti yaparlar ki bebeklerimizden daha kıymetli diil kesinlikleee 32 ye kadar hep rapor all gönlünü ferah tut:)

Hergün yeni bir haber geliyor ama en önemlisi de moral sanırım. Moralini yüksek tut ve istirahat et inşallahhh yoluna girerr sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun ...

Valla bu gece hic rahat uyuyamadim,rahatsiz olan arkadaslara benm de canim skildigi icin hani ruyalarima girdi,erken dogum yapmaya calisyordum falan.. hepimize sifa versn allah

ayyy kuzumm çok teşekkür ederimmm :) aslında birçok şeyini hallettim ama yinede bakmak istiyorum :) baby shower için neler hazırladın bakalım? banada fikir olsun :)

ayyy kuzumm çok teşekkür ederimmm :) aslında birçok şeyini hallettim ama yinede bakmak istiyorum :) baby shower için neler hazırladın bakalım? banada fikir olsun :)

Valla kuzum müşterilerden bana sıra gelmiyor ki. Kocam tas kafası onu yap, bunu yap, bu acilmiş diyor :))) Daha çocuğun bir hediye poşetlerini süsleyebildim. Allahtan ev dolu da malzemeyle 1 gece de bile hazırlarım :) Hepsini hazırlıyım bol bol fotoğraf gönderirim size de :)

Eğer doğum iznine daha zaman kalırsa da rapor hakkın bitse de alabilirsin sadece maaşdan kesinti yaparlar ki bebeklerimizden daha kıymetli diil kesinlikleee 32 ye kadar hep rapor all gönlünü ferah tut:)

Aynen canım benim haklısın hiç bişey onlardan önemli değil alcam hep rapor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…