2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Grip oldum yeaa Hapşurmaktan bişi olcak diye korkuyorum. İlaç zaten içemiyoruz bide şeker için de diyet yapıyorum c vitaminine de yüklenemiyorum Oğluş da saolsun gece uyutmuyo. Sola yatmaktan kolum felç oldu ama sağa dönünce de bebişin üstüne mi yatıyorum napıyorum pat pat vurmaya başlıyo Zombi gibi oldum valla

ayyy kuzumm çok teşekkür ederimmm :) aslında birçok şeyini hallettim ama yinede bakmak istiyorum :) baby shower için neler hazırladın bakalım? banada fikir olsun :)

Teyzesi bak temamız böyle olacak etiketlerde :)

Eklentiler

• tema.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 115
Korma canım, 37'den sonra ne zaman isterlerse gelsinler, hiçbirşey olmazz

pardon yanlış olmuş.. 32 den sonra 37 ye kadar nasıl işe gelicem acaba ondan korkuyorum kuzucum ya çalışabilir raporundan sonra normal rapor da alınmıyormuş sanırım. 5 hafta kesintisiz nasıl gelcem işe

canım benimmm içini ferah tut , ağlama bebişini de üzme annesine biran önce kavuşmak istiodur belki.. bizi haberdar et mutlaka kötü düşünme herşey oylunda gitcek inş

pardon yanlış olmuş.. 32 den sonra 37 ye kadar nasıl işe gelicem acaba ondan korkuyorum kuzucum ya çalışabilir raporundan sonra normal rapor da alınmıyormuş sanırım. 5 hafta kesintisiz nasıl gelcem işe
alınabiliyor ya sağlık ocaklarından ancak .. yada kadın doğum dışında herhangi bir bölümden

:))))) o yönden şanslısın bebeğim sen biz hepsi için çarşıya gitmemiz gerekiyor valla işinden bende istiom senin :)))

:))))) o yönden şanslısın bebeğim sen biz hepsi için çarşıya gitmemiz gerekiyor valla işinden bende istiom senin :)))

Kuzum bir de şu açıdan düşün evin ne kadar pislenebileceğini ve bu evin 170 metre kare olduğunu ve her gün bu evin silinip süpürülmesi gerektiğini düşün geçer istediğin

Bazen allahım ben ne günah işledim diyorum

Cok guzeller hepsi de canim gule gule kullansin insallah tontisin oyle duvar boyalari da varmiymis cok sevimli duruyor nerden aldin mobilyalarini cok kaliteli duruyorlar

Allah yardimcin olsun canim farkli bir doktora da gorunseydin keske dualarimda olacaksin

Gerçekten yaaaa önceden kontrole gitmek için can atardık ya da bi hareketlerini hissetsek dersik şimdi az hareket etse sıkıntı çok hareket etse öyle doktora gitmeye korkuyoz. hayırlısıyla alalım kucaklarımıza hepimiz inşallahhh:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…