2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

moralini yüksek tut canım Allah yardımcın olsun .. dua etcem senin için

canım geçmiş olsun. bu aralar gene hepimizin bi tarafları ağrıyo. bol bol limonlu çorba içmeni tavsiye ediyorum. sağolsun oğluşlar çok hareketli ama olsun nerde hareket orda bereket :)

Selamlar kizlar, bir kac gun takip edemedim okuyorum ama pek yazmiyorum.
Hayirdir boyle ne oldu size erken dogum riskleri olmus. Cok gecmis olsun.aman dikkat edin bol bol dinlenin gerekirse kipirdamayin. Rabbim bebislerimizi korusun.
Benim de bugun doktor kontrolum var. Bakalim bizim paşa ne alemde.

canım hepsı cokkk guzel o fıllı duvar boyasını nerde gordun acaba hangı sıtede

Canim
Ins hersey yoluna girer sen moralini yine yuksek tutmaya calis gecmis olsun cok

canım dualarım senınle allah yardımcın olsun bızı haberdar et

Allah yardımcın olsun canım.. Moralini yüksek tutmaya çalış. Duaciyiz senin icin

Merhaba hepsi harika gule gule buyutursun bebegini insaAllah. Ben de oglusum icin kral taci konseptlisini istiyorum sizinki de oyle olucak galiba. Istanbulda mi oturuyorsun nerden aldiniz mobilyayi bi de fiyati ne kadardi? Ben de duvar kagidi yaptirmak istiyorum ama simdilik sadece netten baktim bi karar veremedim.

Benim de istwmiyo.öbceden 35-36 ya kadar çalışıcam derdim şimdi 32 gelsin bırakayım diye bakıyom

Canım gene sizin rapor olayınız olacak benim öyle bir şansım da yok bebek doğana kadar çalışcam en fazla 1 hafta bir dinlenme şansım olacak. Kendi işim olduğu için işi gücü bırakma şansım da yok. Ne gecem var gündüzüm siz işi işte bırakıp evinize geliyorsunuz Benim bir de gece mesaim oluyor üstüne eşim yemek bekliyor akşamları Kasım 24 te kayınvalidemler gelecek gelsinler diye dört gözle bekliyorum en azından bir tencere yemek pişirir de ben de işlerimi yaparım Öyle yorgun ve bitkin hissediyorum ki kendimi bebek doğana kadar kendimi bebek odasına kitlemek istiyorum suyum gelince açarım kapısını

Resmen 5 kişinin iş yükü üzerimde sürekli sandalye başındayım dötümü devirip yatmak istiyorum ama neredeee o kadar dolmuşum ki içim rahatladı valla

Bebeğim ben tasarımcıyım profesyonel olarak zaten, grafik bilgimi bu meslekle birleştirdim o yüzden karlı oluyor bana ama anam ağlıyor her şeyi yapmaktan

hahahhh boşver kuzum temizleme hiç kalsın öyle :) tahmin edebiliorum canım az çok bende 160m2 ile uğraşıorum ve hiç kolay değil ilk başlarda yapıodum temizlik sonra ammaaannn dedim hiç uğraşamıcamm saldım :):) kadın gelio :)

süpersin yaa işini yapabiliosun en azından canımm.. bende çok isterdim gerçekten öyle bir işle uğraşmayı severim böle minik minik şeyleri :)

canım geçmiş olsun. bu aralar gene hepimizin bi tarafları ağrıyo. bol bol limonlu çorba içmeni tavsiye ediyorum. sağolsun oğluşlar çok hareketli ama olsun nerde hareket orda bereket :)
Saol canım evet aman hareketli olsun da uykusuzluğa razıyım. Ya ametist yaaa benim şeker çok dikkat edince 120nin altına iniyo ama meyveyi yada kahvaltıda reçeli azcık kaçırınca hemen 130-140lara çıkıveriyo. Hiç mi yemicem ki yaaa

cok ama cok gecmis olsun. InsaAllah erken dogum olmaz dualarim seninle.

meyve bende yiyorum ama az mesela yarım elma, 4 de bir muz gibi. reçeli kessssssssssssssssssss :)

cok düzelllllllllllllllllllll bunu hangı programdan yapabılırız canım

Kuzucum bunları ben tasarlıyorum grafik programlarında, bugün başım kalabalık ama yarın yazdırmak istediğin yazı varsa tasarım size de matbaalardan ya da kopyalama merkezlerinden çözünürlüğü yüksek çıkartırsınız teyzesinin bir yardımı olur size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…