2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya bu hani hastanelerde dağıtılan çubuk üstünde keçeden arı bebek vs.süsler oluyor nasıl bulabilirim.İnternette baktım çok pahalı

başkalarını bilemem ama ben senlen iyi geçinirim diye düşünüyorum :) allah nasip etsin tatlım birerde kız yapalım tamam sonra yeter
bende öyle dusunuyorum aynen esımle bebıse bısıler alırken hep kızlara da bakıyoruz geçen eğilmiş bana "aşko bu sefer ayarliim de bi de kız yapalım bee " diyor tamam dedım ben bunu dogurayımda hayırlısıyla 2. ye kız dedım. yada kızı bulana kadar yaparız dıyo dedim millet erkek cocuk ıcın onu yapıo bız kız ıcın yaparız

terslik bizde işte :)

oyy canım benım tesekkur ederım. ben duz bulup paıntte yapmaya calıstım ama basındakı kalabalık gecınce yardımcı olabılırsenn cokkkk sevınırım
bi etiketin eksik kaldıydı
hee bı o kaldıydııı cıkolatalarımın ustu etıketsz kaldı teyzesıı

yavrum ya sende başka türlü çekiyorsun.Sen bir doğur Türkiyenin dört bir yanından sana tatlı gönderelim
allah başka dert vermesin. pastanelerde vitrinlere yapışıp yalıyorum artık camekanları o derece kovuyolar beni tükürük yapıyon camları die.

çukulataları hazırmı aldınız? bakaydınız kız kurtlu olmasın içleri

Kuzum çikolatanın olcusunu al cetvelle bana da fotoğrafını yolla çikolatanın ben bir bakıyım yazdırmak istediğin yazıyı da at mesajla bana <3

canım ya bu hani hastanelerde dağıtılan çubuk üstünde keçeden arı bebek vs.süsler oluyor nasıl bulabilirim.İnternette baktım çok pahalı

Canım önümüzdeki hafta eminönüne gidicem sana fotoğraflarını atıyım, beğenirsen alırım ordan kargoylada yolluyor. Havalesini sen direkt onlara yaparsın satın almasına adres seni yazarım.

şimdiki erkekler kız çocuk seviyor.Bizim kız olacağını öğrendiğimizde kocacım çıldırdı en çok beni sevicek diye doktor birde sana benziyor deyince o gün bugündür adamı aşağı indiremeiyorum havasından yhanına yanaşılmıyor.Kızı ona benziyormuşBaşka yapmasakta olurmuş. bendediyorum kızım beni sevcek benim kızım diye.Oda diyorki şimdi senin kızın olsun doğunca benim kızım olcak babacı olcak diyor

çukulataları hazırmı aldınız? bakaydınız kız kurtlu olmasın içleri
baktım baktım tadı mıkemmellll ama benden baska kımseye vermedım bıtmesın dıe
Kuzum çikolatanın olcusunu al cetvelle bana da fotoğrafını yolla çikolatanın ben bir bakıyım yazdırmak istediğin yazıyı da at mesajla bana <3
tamam canım benımmm cokk tesekkur ederımmm eve gıdınce hallederım o ısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…