- 15 Nisan 2009
- 872
- 558
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #37.661
meyve bende yiyorum ama az mesela yarım elma, 4 de bir muz gibi. reçeli kessssssssssssssssssss :)
ooyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyy manyak bunlar ya bencede.Bacım sen gel bana tıka basa doyurcam seni bu kocan ile doktor olacak adam aç bırakıyor seni
Ağzına doldurup doldurup elimle iticem tüm tatlıları meyveleri reçelleri
canım ya bu hani hastanelerde dağıtılan çubuk üstünde keçeden arı bebek vs.süsler oluyor nasıl bulabilirim.İnternette baktım çok pahalıKuzucum bunları ben tasarlıyorum grafik programlarında, bugün başım kalabalık ama yarın yazdırmak istediğin yazı varsa tasarım size de matbaalardan ya da kopyalama merkezlerinden çözünürlüğü yüksek çıkartırsınız teyzesinin bir yardımı olur size
bende öyle dusunuyorumbaşkalarını bilemem ama ben senlen iyi geçinirim diye düşünüyorum :) allah nasip etsin tatlım birerde kız yapalım tamam sonra yeter
yavrum ya sende başka türlü çekiyorsun.Sen bir doğur Türkiyenin dört bir yanından sana tatlı gönderelimooyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyy manyak bunlar ya bencede.
terslik bizde işte :)bende öyle dusunuyorumaynen esımle bebıse bısıler alırken hep kızlara da bakıyoruz geçen eğilmiş bana "aşko bu sefer ayarliim de bi de kız yapalım bee " diyor tamam dedım ben bunu dogurayımda hayırlısıyla 2. ye kız dedım. yada kızı bulana kadar yaparız dıyo dedim millet erkek cocuk ıcın onu yapıo bız kız ıcın yaparız
oyy canım benım tesekkur ederım. ben duz bulup paıntte yapmaya calıstım ama basındakı kalabalık gecınce yardımcı olabılırsenn cokkkk sevınırımKuzucum bunları ben tasarlıyorum grafik programlarında, bugün başım kalabalık ama yarın yazdırmak istediğin yazı varsa tasarım size de matbaalardan ya da kopyalama merkezlerinden çözünürlüğü yüksek çıkartırsınız teyzesinin bir yardımı olur size
hee bı o kaldıydııı cıkolatalarımın ustu etıketsz kaldı teyzesııbi etiketin eksik kaldıydı
allah başka dert vermesin. pastanelerde vitrinlere yapışıp yalıyorum artık camekanları o dereceyavrum ya sende başka türlü çekiyorsun.Sen bir doğur Türkiyenin dört bir yanından sana tatlı gönderelim
çukulataları hazırmı aldınız? bakaydınız kız kurtlu olmasın içlerioyy canım benım tesekkur ederım. ben duz bulup paıntte yapmaya calıstım ama basındakı kalabalık gecınce yardımcı olabılırsenn cokkkk sevınırım
hee bı o kaldıydııı cıkolatalarımın ustu etıketsz kaldı teyzesıı
oyy canım benım tesekkur ederım. ben duz bulup paıntte yapmaya calıstım ama basındakı kalabalık gecınce yardımcı olabılırsenn cokkkk sevınırım
hee bı o kaldıydııı cıkolatalarımın ustu etıketsz kaldı teyzesıı
bı arkadasım vardı sen erkek gıbısın ya senın ılk cocugun kız olmaz erkek olur derdı nıtekım ole de olduterslik bizde işte :)
etikette şöle yazsın senin yüzünden yiyemedim bunları oyyyyy :)Kuzum çikolatanın olcusunu al cetvelle bana da fotoğrafını yolla çikolatanın ben bir bakıyım yazdırmak istediğin yazıyı da at mesajla bana <3
canım ya bu hani hastanelerde dağıtılan çubuk üstünde keçeden arı bebek vs.süsler oluyor nasıl bulabilirim.İnternette baktım çok pahalı
şimdiki erkekler kız çocuk seviyor.Bizim kız olacağını öğrendiğimizde kocacım çıldırdı en çok beni sevicek diye doktor birde sana benziyor deyince o gün bugündür adamı aşağı indiremeiyorum havasından yhanına yanaşılmıyor.Kızı ona benziyormuşBaşka yapmasakta olurmuş.bende öyle dusunuyorumaynen esımle bebıse bısıler alırken hep kızlara da bakıyoruz geçen eğilmiş bana "aşko bu sefer ayarliim de bi de kız yapalım bee " diyor tamam dedım ben bunu dogurayımda hayırlısıyla 2. ye kız dedım. yada kızı bulana kadar yaparız dıyo dedim millet erkek cocuk ıcın onu yapıo bız kız ıcın yaparız
yok kız ondan değil. ismi lazım değil kişi tüm tüp bebek merkezlerine telefon açmış erkek nüfusu azaldı erkeğe yüklenin diyebı arkadasım vardı sen erkek gıbısın ya senın ılk cocugun kız olmaz erkek olur derdı nıtekım ole de oldusende erkek gıbısın ondan senınde oglus gelıyor
baktım baktım tadı mıkemmellll ama benden baska kımseye vermedım bıtmesın dıeçukulataları hazırmı aldınız? bakaydınız kız kurtlu olmasın içleri
tamam canım benımmm cokk tesekkur ederımmmKuzum çikolatanın olcusunu al cetvelle bana da fotoğrafını yolla çikolatanın ben bir bakıyım yazdırmak istediğin yazıyı da at mesajla bana <3
etikette şöle yazsın senin yüzünden yiyemedim bunları oyyyyy :)
şimdi ismini söylemiyimde sen doğur bursadan gönderilecek tatlı belli :) arada azıcık ye yavs az kaldı zatenallah başka dert vermesin. pastanelerde vitrinlere yapışıp yalıyorum artık camekanları o derecekovuyolar beni tükürük yapıyon camları die.
bende dahaaaCanım önümüzdeki hafta eminönüne gidicem sana fotoğraflarını atıyım, beğenirsen alırım ordan kargoylada yolluyor. Havalesini sen direkt onlara yaparsın satın almasına adres seni yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?