2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Zaten yatalak olduğum için hep sola yatıyorum en az günde 4 saat. Gecede full sol ....inşallahhh yiyordur güzel güzel mamalarını içerde
gece için degıl canım
yemek yedıkten sonra?
gece mecbur sola yatıcaz, sağa yatmak cok rahatsız edıyor benı
göbegım havada kalıyor sankı. yanlarım agrınca zorla donuyorum saga

Saol canim benim evet valla bende dun aksam plesantami alim dedim annem suratima bakti kizdi :) anlamadi

Para var huzur var
Yazık kız annene. Desene baby shower yap bana diye ne dicek bakalım. Ben eşime dedim küvet aldık ya dioooo yarıldım gülmekten

Yazık kız annene. Desene baby shower yap bana diye ne dicek bakalım. Ben eşime dedim küvet aldık ya dioooo yarıldım gülmekten
Kiz baby showeri bilio kv desem o ne der. Gecen esim millet mevlutte apat susluo vs dedi o neymis ole dio sanko ona sorucam. Biz kapi susu bilmedik cok cahildik dio. Arastrsaymis ozaman ben kendimde yapabiliom bi malz parasi vericez oda batti. Gidip alsinlar erkek torun varisleri ama ugrasmak hosuma gidio. bi kapi susu begendim sordum 300 lira dediler kendim 50 ye mal edicem

kızlar dün yorulmustum bıraz bebiş de yorulmus galıba
hiç dogru duzgun kıpırdamadıgı geldı aklıma
neyse yattım yine sonuc yok. genelde yattıgımda hareket ederdı hep.
napım dedım bu zilliye acaba? parmaklarımla ritmik şekilde karnıma vurdum
bir müddet sonra tepkı vermeye basladı zilli
15 dk boyunca öyle devam ettık
aklınızda olsun. belkı sizde de işe yarar.

300 müü hangi kapıya takcan hastaneyemi hakket ben ruhsuz çıktım yaw saçma geliyo bana bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…