2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Spinal anestezi canim ayik olacam.ama korkudan bide duygulanirsam rack yildizlarina donebilirim aglamakdan heralde
Kirpik taktır ipek olanlardan. Akma derdi olmaz.hafif bir ten makyajı ve kirpik çok hoş olur. Ben öyle yapıcam:)) kirpiklerim hazır bile

Bi ara taktirmistim kirpik ilkden guzel olmust evet.dusmeye basladikca saglikli kirpiklerimde gitmisti ama dusunulebilir yinede
O tek tek olanlar dökülüyor. Benim dediğim tek parça.... Onların gece için olanı var bir de günlük gibi olanları,doğal duruyor. Düğünde tek tek taktırmıştım bayagı durmuştu balayınıda çıkartmıştı.

Yok kız kimsenin tahrikliğinden değil, ne biliyim bazen duygusal bazende estetik görünmüyor o yüzden galiba)) önlük çok pratik geçiriyon kafayı içeri,o içerde takılıyor açık büfe memehem ben de kasılmam

Hee sen yapistirma diyosun kendimizinde takabilecegi gibi.ben su 3 ay dayanan ipek kirpiklerden taktirmistim.o daha iyi

Hee sen yapistirma diyosun kendimizinde takabilecegi gibi.ben su 3 ay dayanan ipek kirpiklerden taktirmistim.o daha iyi
Evet işte o 3 ay dayananlar çok durduğu için daha sonra dökülüyor kendi kirpiklerinde. O yüzden en güzeli takılıp çıkan tek parçalar.

Günaydınnnlarrrr ben daha hiç uyumadım çok rahatsızım bu gece bebişte çok gergin hareketleri çok fena bacaklarım ayaklarım bitirdi beni gözümü kırpamadım

Evet canim.bide suslu gecelik lohusa taci falan azda renklenmek lazimm.
Kesinlikle katılıyorum sana canım. Bendr çok hafif doğal ve akmayan bir makyaj yapıcam :)
Günaydınnnlarrrr ben daha hiç uyumadım çok rahatsızım bu gece bebişte çok gergin hareketleri çok fena bacaklarım ayaklarım bitirdi beni gözümü kırpamadım
Günaydın canım. Psikolojik de olabilir. Kendini rahatlatmaya çalış.

Ben de aynen..bikac gundur uykum cok kotu ama dun zaten bi tuhaftim. Su saate kdr zombi gibi dolanip durdum. smdi esim ise gtti,uyumayi denicem.. dedigin gbi ayak,bas,vs.. ciktikca cikiyo ins duzeliriz

ay evet yeğenim var öyle daha 3 aylıktı altını değiştirirken selülitleri vardı yerimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…