2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa sormaa simdiden biile dusununce burnumun diregi sizliyor
Benimde gecen sabah gozlerimden yas akiodu esim uyandi korktu ne oldu dedi kendimi dogumhanede oglumu operken hayal ettim dedim baktim onunda gozler dolmus zaten doguma girerken kendimden cok onu dusunuom ben 1 dogurana kadr o 90 dogurur disarda

300 müü hangi kapıya takcan hastaneyemi hakket ben ruhsuz çıktım yaw saçma geliyo bana bunlar
Bizim kapi altindan da 300 den asagisi kesmez dedim kiz hastaneye de takasim varda ben dogururken ugrasamam ugrascak insan da yok pek. Artik evde odasina takarimm yada mevlutte dis kapiya takilio gelenler bi evde prens oldgnu anlasin die :)

Haci koppp koppp

Hadi ya kaçırdık ozaman kalitelileri :)) canım dinlenmek güzelde ama heves ediyorum almaya gerçi dediğin doğruyu dinlenmek daha önemli :)))
Yani bende aldım bişiler ama senin için ön elik dinlenmek olduğu için gezme hakkın olursa da başka bi yerde kullan diye dedim:) yoksa hepimiz hevesleniyoruz haklısın...

Benimde gecen sabah gozlerimden yas akiodu esim uyandi korktu ne oldu dedi kendimi dogumhanede oglumu operken hayal ettim dedim baktim onunda gozler dolmus zaten doguma girerken kendimden cok onu dusunuom ben 1 dogurana kadr o 90 dogurur disarda
Kiyamam yaaa pamuk gibi kadife tenleri sicacik ilk temass yerimm onlari yaa.ay yine duygusallastimm

Kız senin alttaki resimde bebeğin saçı çıkmış gördünmü ayıldığında bebiş odada olacakmış zaten karıştırmasalar bari
Evet saclar cikmis gorunuyo ama gercektede ciktimi acaba.yok kiz karismaz koluna etiketi yapistiriyolar hemen.biara ankarada bi devlet hastanesinde karismis yinede dikkat etmek lazim heralde.kocisim kapida bekleyece kizarla cikacak oda yukari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…