2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Islak mendil pişik kremi battaniye bi de aldıysan süt sağma cihazı. Biberon emzik ve sağma aletini de yıkadıktan sonra kaynatmak gerekiyor. Tavsiyem şişe suyuyla kaynat çünkü musluk suyu kireçli olduğundan zamanla biberon emzik ve sağma aleti kireç kireç oluyor. Şimdilik bunlar geldi aklıma

Annem, once kaynatildigini soyledi, kullanirkende.iki gunde bir tencerede kaynayan.suyun.icinde 10 dakika bekletiliyormus bebek bezini de gobek oyuntulu olanlardan alirsan daha rahat olur gibi.

Canım Allah acil şifalar versin dualarım onunla

Evet valla anca doyurur onlari sungerlilerde 100 kucuk gelir dedi bana. Emzirme sutyeni olarak sungerli bulman zor zaten sekline de uymaz dedi. Icine de ped koycan ucu belli olmaz oyle dedi cnm
Anneeeee, sekli semali demi bozulacak memislerimizin (( insallah sarkma falan.olmaz

Anneeeee, sekli semali demi bozulacak memislerimizin (( insallah sarkma falan.olmaz
Yani su an bile eskisi gibi toparlak durmuyor ki.yapcak bisi yok artik :) emzirme bittikten sonra eskisine benzer sungerli takinca bence.ben atlet aldim.kendinden emzirme sutyenli. Cok rahat tavsiye ederim. Kis lohusasiyiz bizde:) sutyen ustune birde atletle ayri ugrasmayalim dimi

Islak mendille pisi kremi ni koydum canım yazmayı unutmuşum. Sağma aleti vardı dimi birde daha almadım aynen canım haklısın şişe suyuyla kaynatayim

Allah korusun canim aynen öyle ve zaten sorun biranda çıkıyor. Bir ay önce ama bakıyorsun bir ay sonra problem. O yüzden kesinlikle beklenmemeli. Bazı doktorlar çok rahat davraniyor

Bana fenalik gelir zaten, sikintiliyim ben.... bi tek sutyen takarim yeter,atlet giyemem uzerine. Yada dedigin.gibi direkt evdeyiz emzirme atleti is gorur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…