- 3 Mayıs 2015
- 977
- 589
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.001
Bilmiyorum a101 dekini ama ben sungerli olanlardan (yeni incide buldum)alicam,cunku penye olanlardan uclarim gene belli oluyor.daha oralara gelemedım ben
biri a101 den 100 beden almıs galıba
Bebek kafasi kadar mememiz olacak o zaman90 100 falan
yok ben beden olarak dedım zaten :=) 100 beden konusuyorlardıBilmiyorum a101 dekini ama ben sungerli olanlardan (yeni incide buldum)alicam,cunku penye olanlardan uclarim gene belli oluyor.
Benim 80 di kiza sordum 100 al dogumdan sonra biraz daha sisecek dedinormalde 90 takıyordum... Şuan 95 e çıktım... A101 den de Bi 95 bide 100 beden aldım... Bilmem 95 olmazsa 100 de yedek oldun dedim...
Islak mendil pişik kremi battaniye bi de aldıysan süt sağma cihazı. Biberon emzik ve sağma aletini de yıkadıktan sonra kaynatmak gerekiyor. Tavsiyem şişe suyuyla kaynat çünkü musluk suyu kireçli olduğundan zamanla biberon emzik ve sağma aleti kireç kireç oluyor. Şimdilik bunlar geldi aklımaKızlar ben cantayi hazırlamaya başladım. 4 zibin koydum. 3 tane takım koydum. Bir yelek. Bir hastane çıkışı. Birde tulum koydum kalın. 3 çorap. 3 Tükürük bezi. Bir tane Önlük. İki eldiven tarzı. Biberonla bir Emzik koyucam yıkadıktan sonra. Bu arada biberonlar için değişik yıkama olayı olmucak dimi kızlar. Bebek bezini daha almadım alicam onuda. Bebek için başka bişeye gerek yok sanırim dimi
Evet valla anca doyurur onlariBebek kafasi kadar mememiz olacak o zaman
Annem, once kaynatildigini soyledi, kullanirkende.iki gunde bir tencerede kaynayan.suyun.icinde 10 dakika bekletiliyormus bebek bezini de gobek oyuntulu olanlardan alirsan daha rahat olur gibi.Kızlar ben cantayi hazırlamaya başladım. 4 zibin koydum. 3 tane takım koydum. Bir yelek. Bir hastane çıkışı. Birde tulum koydum kalın. 3 çorap. 3 Tükürük bezi. Bir tane Önlük. İki eldiven tarzı. Biberonla bir Emzik koyucam yıkadıktan sonra. Bu arada biberonlar için değişik yıkama olayı olmucak dimi kızlar. Bebek bezini daha almadım alicam onuda. Bebek için başka bişeye gerek yok sanırim dimi
Canım Allah acil şifalar versin dualarım onunlaHanımlar sizden bir ricam var...Benim halamın gelininin 1.5 yasında oğlu var 2.oğlunuda pazartesi doğurdu... Evine geliyo... Bası donup bayılıyor... İki gündür yoğun bakımda hep aklımda... Hamilesiniz dua edinde evine eşine çocuklarına kavuşsun... Daha 26 yasında... Uyanmamasının sebebi yok... Filmler temiz çıkıyo ama hala uyanmadı... Dualarınızı bekliyorum...
Anneeeee, sekli semali demi bozulacak memislerimizinEvet valla anca doyurur onlarisungerlilerde 100 kucuk gelir dedi bana. Emzirme sutyeni olarak sungerli bulman zor zaten sekline de uymaz dedi. Icine de ped koycan ucu belli olmaz oyle dedi cnm
Yani su an bile eskisi gibi toparlak durmuyor ki.yapcak bisi yok artik :) emzirme bittikten sonra eskisine benzer sungerli takinca bence.ben atlet aldim.kendinden emzirme sutyenli. Cok rahat tavsiye ederim. Kis lohusasiyiz bizde:) sutyen ustune birde atletle ayri ugrasmayalim dimiAnneeeee, sekli semali demi bozulacak memislerimizin(( insallah sarkma falan.olmaz
He evet pet koymak hic aklima gelmemisti.Evet valla anca doyurur onlarisungerlilerde 100 kucuk gelir dedi bana. Emzirme sutyeni olarak sungerli bulman zor zaten sekline de uymaz dedi. Icine de ped koycan ucu belli olmaz oyle dedi cnm
Bir tane al canım 90 bulunsun. Bir tanede 95 al canim nolur nolmazBen de 80 takiyordum normalde.ama suan.bile 85 e gectigi icin 90 mi alsak.diye dusundumcok fark.oluyormu 85 90 arasinda.
Islak mendil pişik kremi battaniye bi de aldıysan süt sağma cihazı. Biberon emzik ve sağma aletini de yıkadıktan sonra kaynatmak gerekiyor. Tavsiyem şişe suyuyla kaynat çünkü musluk suyu kireçli olduğundan zamanla biberon emzik ve sağma aleti kireç kireç oluyor. Şimdilik bunlar geldi aklıma
Annem, once kaynatildigini soyledi, kullanirkende.iki gunde bir tencerede kaynayan.suyun.icinde 10 dakika bekletiliyormus bebek bezini de gobek oyuntulu olanlardan alirsan daha rahat olur gibi.
erken başlamıssın :=)
Son haftalar cagirir diye dusunuyordum bende.. cagirmasa da ben giderim zaten.kordon dolanmasi korkutuyor son gunler.bakalim cnm.. esimde de dedi bir ay sonra derse 15 gun sonra gelrz biz dicem diye.bende evham yapiyorum zaten mutlaka gitmek gerek.bu saate kdr koruduk kolladik.epey de zahmet cekmeye basladik.allah korusun
Bana fenalik gelir zaten, sikintiliyim ben.... bi tek sutyen takarim yeter,atlet giyemem uzerine. Yada dedigin.gibi direkt evdeyiz emzirme atleti is gorur.Yani su an bile eskisi gibi toparlak durmuyor ki.yapcak bisi yok artik :) emzirme bittikten sonra eskisine benzer sungerli takinca bence.ben atlet aldim.kendinden emzirme sutyenli. Cok rahat tavsiye ederim. Kis lohusasiyiz bizde:) sutyen ustune birde atletle ayri ugrasmayalim dimi
Banyo takimi ney.kuvet felan mikızlar, e ebebekte banyo takımı cok ucuz almayanlar varsa bılgınız olsun
Valizin icinde biz gidene kadar kirismaz mi gecelikler. Ayy ne cokk soru kafama takiliyor bugun. Dogum organizasyon zormusKaç gündür yaşadığım panik yüzünden başlayayım biran önce dedim nolur nolmaz canım ya :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?